ZIZ Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

De mogelijke variatie met de waterpijp

Als jij een echte levensgenieter bent dan is de kans groot dat jij met je vrienden de waterpijp wel eens gerookt hebt. Gezellig met z’n alle samen zijn is voor jou belangrijk en laat dat nou hand-in-hand gaan met de waterpijp. Onder het genot van een drankje kun je dan lekker samen zijn en even helemaal tot rust komen. Hoewel de waterpijp niet heel gezond is, is het gezonder dan het roken van sigaretten. Dit komt omdat je de waterpijp minder vaak rookt. Een sigaretje heb je zo gepakt en je staat buiten met de peuk in je mond voordat je het doorhebt. De waterpijp daarin tegen is vrij lastig om in elkaar te zetten. Hiernaast zitten er in sigaretten meer nicotine.

 

De waterpijp pakken is dus niet alleen verstandiger, het is ook nog eens gezelliger en lekkerder. Je kan namelijk genieten van een heleboel verschillende shisha smaken. Een bekent voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld appelgebak. Dit is dus niet alleen lekker om te eten, maar ook om te roken! De meeste populaire smaken van de waterpijp zijn fruitsmaken. Dit komt omdat een heleboel mensen houden van appel of aardbei en hier sneller de voorkeur aangeven dan aan bijvoorbeeld drop of iets dergelijks.

 

Als je wel echt natuurlijke tabak variant wil roken moet je genieten van herbal shisha tabak. Dit is een mix van kruiden en specerijen en hier is geen verdere rotzooi aan toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat je redelijk gezond bezig en toch aan het genieten bent van de waterpijp. Er zijn ook natuurlijke kooltjes die een minder rokerige smaak geven en hierdoor de smaak van de tabak helemaal tot z’n recht komt.

 

Zoals je leest zijn er veel mogelijkheden met de waterpijp. Maar wat het beste is voor jou is een kwestie van smaak en ervaring. Je zou moeten kijken wat jij lekker vindt en wat het beste bij jou en je vrienden past.

https://premium-hookahs.nl/