ZIZ Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij dit bedrijf kun je een superleuke pubquiz kopen

Iedereen heeft weleens een pubquiz gedaan. Het is het ultieme gezelschapsspel. Aangezien er vaak vragen uit verschillende categorieën worden gesteld, zit er voor iedereen wel een categorie bij waar hij of zij in uitblinkt. Omdat er door de coronapandemie zoveel mogelijk online georganiseerd werd, zijn er ook pubquizzen ontwikkeld om online te spelen. Wil je graag een online pubquiz kopen? Dat kan bij Pubquizshop.nl. Hier vind je een ruim assortiment aan zowel online als offline pubquizzen.

Over het bedrijf

Pubquizshop.nl is in 2015 opgericht door Perry Stinis, die na zijn eerste deelname aan een pubquiz meteen helemaal enthousiast was over het concept. Het deed hem namelijk denken aan de gezelschapsspelletjes die hij speelde in zijn jeugd. Voor zijn korfbalvereniging organiseerde hij zijn eerste pubquiz en dat smaakte naar meer. Samen met een vriend is hij dit bedrijf begonnen. Het leidde uiteindelijk tot een webshop met allerlei pubquizzen.

Wat biedt het bedrijf?

Wil je een pubquiz kopen voor de vrijdagmiddagborrel van je bedrijf? Dat kan! Je kunt zelfs een Engelstalige pubquiz kopen, in het geval dat je veel internationale collega’s hebt. Maar ook met vrienden is het leuk om een pubquiz te spelen. Deze zijn er in allerlei verschillende thema’s. Ook het aantal vragen en categorieën varieert. Vind je het eng om zelf een pubquiz te presenteren of wil je gewoon veel liever zelf meedoen? Dan kan het bedrijf zelf voor een getrainde quizmaster zorgen, die je een onvergetelijke avond bezorgt.

Hoe gaat een online pubquiz in zijn werk?

De website werkt heel simpel. Kies een leuke pubquiz uit het assortiment en betaal deze. De online pubquizzen zijn meteen na aankoop beschikbaar. De quiz bestaat uit een PowerPoint met vragen en antwoorden. Ook beeld- en geluidsfragmenten zitten hierbij. Gebruik Zoom of Microsoft Teams om je medespelers op afstand te zien. Op deze manier is het net alsof je in een kroeg zit. Een online pubquiz duurt ongeveer anderhalf uur.