ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Eetkamerstoel op wieltjes

Waarom een eetkamerstoel op wieltjes?

Zoek je nog een aantal mooie eetkamerstoelen voor in jouw woonkamer? Dan is het slim om niet alleen na te denken over de stijl van de stoelen, maar ook over de poten. Dan is het met name belangrijke om te kijken naar de onderkant van de poten. Vandaag de dag is het steeds gangbaarder om hippe eetkamerstoelen op wieltjes in huis te hebben. In dit artikel lees je precies waarom.

 

Praktisch aspect

Een eetkamerstoel op wieltjes is allereerst bijzonder praktisch. Deze stoel schuif je gemakkelijk heen en weer. Het is eenvoudig om te gaan zitten, op te staan en de stoel kun je moeiteloos door de kamer schuiven. Dit voorkomt strepen op de vloer bij het schuiven van een stoel en zo hoef je dus nooit een zware stoel te tillen. Dit is dan ook perfect voor iedereen met fysieke klachten en iedereen die van wat extra gemak houdt.

 

Moderne uitstraling

Deze stoelen hebben ook een moderne uitstraling. Het maakt niet uit of je een landelijke, industriële, klassieke of moderne interieursmaak hebt, wanneer je wieltjes toevoegt aan jouw stoelen, hebben deze direct dat moderne tintje. Zo kun je moeiteloos jouw interieur een moderne upgrade geven. Je kunt stoelen op wieltjes in elke stijl vinden, maar je kunt natuurlijk ook zelf wieltjes toevoegen aan jouw huidige eetkamerstoelen.

 

Multifunctioneel gebruik

Werk je vaker vanuit huis, hebben jouw kinderen een eigen werkplek in de woonkamer of heb je vaak een extra stoel nodig in de zithoek? Dan is het wel zo fijn dat je altijd even gauw een extra stoel kunt aanschuiven. Met een paar eetkamerstoelen op wieltjes kun je altijd gemakkelijk jouw eetkamerstoel omtoveren tot bureaustoel of extra zitplek in huis.

Jouw interieur komt tot leven met praktisch meubilair. Een eetkamerstoel op wieltjes is een perfect voorbeeld van een praktische toevoeging aan jouw interieur. Zeg vaarwel tegen de strepen op de vloer van het schuiven met stoelen en geniet van een rollende zitplek in jouw woonkamer. Dit komt altijd van pas en ziet er modern en hip uit.