ZIZ Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Dagje uit in Amsterdam? Ontdek de lekkerste kaasproeverij van Amsterdam

Kom langs bij de kaasproeverij Amsterdam! Dit is een leuke ervaring voor jong tot oud en bovendien heel erg lekker! Zoals de naam al doet vermoeden gaat u kazen proeven. Niet zomaar kaas, maar de ambachtelijke kazen met de hand gemaakt geven de allerlekkerste kaaservaring! Ontdek ook hoe ambachtelijke kaas wordt gemaakt en hoe deze smaakt. Deze kaasproeverij biedt allerlei soorten kazen aan van Old Amsterdam. Gekozen kan er worden voor bijvoorbeeld klassieke kaas of extra pittige! Old Amsterdam cheese is zeer zeker één van de lekkerste kaasmerken! De historie van deze kaasmaker is ook erg interessant.

Leuk en lekker in één concept!

Wilt u een leuk uitje in Amsterdam beleven? De kaasproeverij in Amsterdam biedt een leuke dag, met de lekkerste smulervaring. Nederlanders zijn dol op kaas en iedereen is wel bekend met Old Amsterdam cheese. Old Amsterdam staat bekend om de vele lekkere kaassoorten. Iedereen die een liefhebber is van kaas kan een lekkere kaassoort uitproberen. Misschien vind u gewone oude kaas lekker of juist een extra pittige variant. Tijdens dit uitje is er werkelijk voor iedereen een lekkere kaassoort bij. Het aanbod kazen van Old Amsterdam laat zeker niks te wensen over! Iedereen die kaas lust of een liefhebber hiervan is… genieten maar!

Plezier en genot!

De kaasproeverij Amsterdam bezoeken zal niemand betreuren. Dit zal zeker een hele leuke dag worden en daarbij erg leerzaam zijn. Leer ook alles over hoe kazen worden gemaakt en de geschiedenis hiervan. Nederlanders eten allemaal kaas maar weten er meestal maar weinig van. Dit uitje is leuk om samen te doen met vrienden, familie of zakenrelaties. Dit leuke en lekkere uitje zal niemand betreuren. Dit is overigens helemaal niet duur en het geld zeker waard. Kies er ook voor om lekker te genieten en een leuke tijd te beleven in één! Verschillende uitjes zijn er mogelijk, voor iedereen is er wel een leuk én lekker uitje bij. Dit lekkere en leuke uitje vergeet zeker niemand meer!

Leerzaam en genieten!

De Old Amsterdam Cheese store laat u kennis maken met de vele verschillende soorten kaas en vertelt hoe dit precies gemaakt wordt. Veel mensen kennen alleen jonge en oude kaas, maar er zijn zoveel meer soorten te koop. Tijdens deze proeverij maakt u kennis met de meest lekkere kaassoorten. Proef de verschillende combinaties van kaas samen met een goed glas wijn. Aandacht wordt er ook besteedt aan goed te combineren wijnsoorten. Daarbij worden er lekkere hapjes geserveerd zoals vijgenbrood en druiven. Niemand gaat met een lege maag naar buiten. Deze kaasproeverij zal ongeveer 1 uur tijd in beslag nemen. Na deze sessie kan iedereen de verschillen in kaas benoemen. Ontdek ook de geheimen van de echte Old Amsterdam kaas!

https://oldamsterdamcheesestore.com