ZIZ Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Nooit meer scheren dankzij definitief ontharen

Zie jij er altijd tegenop om ongewenste haargroei te scheren, te waxen of te epileren? Het is niet alleen een tijdrovende klus, het is vaak ook nog eens niet geheel pijnloos of zorgt erna voor (pijnlijke) ongemakken. En als alle haartjes dan eenmaal weg zijn, groeien ze binnen no time weer terug en kun je weer opnieuw beginnen. Een eindeloze bezigheid helaas, maar gelukkig kan het ook anders. Hoe? Kies voor definitief ontharen.

 

Definitief ontharen echt definitief?

Voorgoed van ongewenste haargroei af zijn, dat klinkt als muziek in de oren toch? Door middel van laserbehandelingen is het mogelijk om definitief te ontharen. Hierbij kies je zelf welk lichaamsdeel of welke gebieden je wilt ontharen. Onthaar bijvoorbeeld je borst en buik, oksels, benen of je bikinilijn. De laserbehandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen. Afhankelijk van je huid, het type haar en het lichaamsdeel, zijn er een bepaald aantal behandelingen nodig. Gemiddeld zijn dit er zes. Het resultaat is maar liefst 80% tot 100% haarreductie. Eventueel resthaar is dunner en lichter van kleur en dus vrijwel onzichtbaar. Kies wel voor een specialist op dit gebied die veel ervaring heeft, de beste laserapparatuur gebruikt en ook goede nazorg verleend.

 

De voordelen van definitief ontharen

Wanneer het mooi weer wordt, hoef je niet eerst je benen te scheren voordat je dat leuke rokje aan kunt trekken. Je hoeft niet meer je oksels te scheren wanneer je besluit een hemdje te dragen en ook wanneer je gaat zwemmen, heb jij geen stress over het bijwerken van je bikinilijn. Wil jij maar al te graag voor altijd af zijn van ongewenste haargroei? Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste gratis consult om je vrijblijvend te informeren over laserontharing. Je zult hier geen spijt van krijgen. Tijd om je scheermesjes, waxstrips en epilators weg te gooien, want die heb je daarna niet meer nodig. Laserontharing zorgt er niet alleen voor dat je haargroei definitief verdwijnt, het geeft je ook een stukje vrijheid, zelfvertrouwen, schoonheid én geluk.