ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Een professioneel aangelegde cementdekvloer in uw ruimte

Een cementdekvloer is een laatste afwerklaag op de draagvloer van de begane grond, waar vaak wapening in wordt aangebracht. Deze wordt toegepast in allerlei soorten panden, van kantoren tot woonhuizen. Een cementdekvloer staat ook wel bekend als een zandcementvloer, smeervloer of afwerkvloer. Er zijn verschillende redenen om dit type vloer te leggen. Ten eerste om de gewenste hoogte te bereiken, wat met een cementdekvloer gemakkelijk gedaan kan worden. Ten tweede om een groot vloeroppervlakte mooi af te werken, voornamelijk in magazijnen, garages of technische ruimtes. Ten derde is de vloer een belangrijke ondergrond voor andere soorten vloerafwerking, bijvoorbeeld een tegelvloer, tapijt, een gietvloer of laminaat. Een specialist in het leggen van een cementdekvloer is Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Zij leggen de vloer vakkundig voor u aan, uiteraard met de bijbehorende wapening om de vloer te verstevigen.

Zoekt u een specialist voor het infrezen van vloerverwarming? Ook die vindt u hier

Multi Vloeren Brabant uit Boekel is tevens uw specialist wanneer u vloerverwarming wilt laten infrezen. Dit type verwarming is tegenwoordig erg populair, voornamelijk onder eigenaren van woonhuizen. Vloerverwarming infrezen is een manier om de warmte snel aan het oppervlak te krijgen en de rest van de ruimte te vullen met warmte. Over het algemeen is vloerverwarming een goede manier om uw woning te verwarmen, voornamelijk omdat deze minder ruimte inneemt, minder vochtplekken creëert en energiebesparend is. Er zijn dus genoeg redenen om voor het infrezen van vloerverwarming te kiezen, en in dit geval zit u helemaal goed bij Multi Vloeren Brabant!

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het infrezen van vloerverwarming of de aanleg van een cementdekvloer door dit bedrijf uit Boekel? Schroom niet om hiernaar te informeren bij hun specialisten. Zij leggen u alles uit over de werkwijzen en bieden u een plan op maat aan. Uiteraard staan hierbij uw wensen centraal. Bezoek ook de website van dit bedrijf voor meer informatie.