ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Geef de ontruiming van een woning uit handen aan deze specialist

Is er een alleenstaand familielid overleden en is het nodig om zijn of haar woning leeg te halen, maar kunt u dit om wat voor reden dan ook niet zelf? Dan kunt u altijd een professional inschakelen die de ontruiming van de woning van u overneemt. Woningontruiming Regionaal is een specialist met diverse vestigingen door heel Nederland en helpt u graag bij het ontruimen van een woning. Dit doen ze op een professionele en respectvolle wijze. Voordat zij voor u aan de slag gaan, heeft u de tijd om belangrijke spullen met emotionele waarde uit het huis te halen. Daarna zorgt deze specialist voor de rest.

Een professionele ontruiming waardoor u ontzorgt wordt

Bij de ontruiming van een woning werken ze bij Woningontruiming Regionaal samen met verschillende lokale partners. Wanneer u alle spullen uit het huis heeft gehaald, zoeken ze bij dit bedrijf een mooie bestemming voor de rest van de spullen. De spullen die nog een tweede leven verdienen worden naar verschillende partners gebracht. Hierbij kunt u denken aan kringloopwinkels, het Leger des Heils, de CliniClowns, uitvaartbedrijven en nog veel meer. Door het hergebruiken van de spullen werken ze mee aan de circulaire economie. Ook verwijderen ze tapijt, pluggen en tegelvloeren en dichten ze indien nodig gaatjes in de muren. Zij zorgen ervoor dat de woning netjes en binnen de gestelde tijd wordt opgeleverd. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en weet u zeker dat de spullen die u niet nodig heeft een mooie, nieuwe bestemming krijgen.

Bespreek de mogelijkheden met hun medewerkers

Wilt u graag gebruikmaken van de diensten van Woningontruiming Regionaal op het gebied van de ontruiming van een woning? Door contact met een van hun medewerkers op te nemen, komt u achter hun werkwijze en weet u snel wat zij voor u kunnen betekenen. Zo kunnen indien nodig ook extra diensten leveren, zoals het verzorgen van de eindinspectie met de verhuurder of makelaar. Doordat ze verschillende vestigingen door heel Nederland hebben, zit er altijd wel een vestiging in de buurt van uw woonplaats.