ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Kwalitatieve schuifdeursystemen bestellen en jouw houten schuifdeur plaatsen

Schuifdeursystemen zijn een van de meest innovatieve manieren om ruimtebesparing te realiseren in je woning of bedrijfspand. Omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met de zwaairuimte, heb je opeens veel meer ruimte voor meubels. Ook oogt een ruimte waar bijvoorbeeld een houten schuifdeur in is geplaatst optisch veel groter.  

Vind de ideale schuifdeur voor jouw woning of bedrijfspand

De schuifdeursystemen van BestFix zijn ideaal wanneer je een strakke afwerking van de deuren wilt in jouw ruimte. Bovendien zijn er verschillende schuifdeursystemen verkrijgbaar die naadloos aansluiten op ieder interieur. Wil je bijvoorbeeld een houten schuifdeur? Of ben je meer voor een industriële, stalen deur? Wat jouw voorkeur ook heeft, met de schuifdeursystemen van BestFix weet je dat je altijd het beste in huis haalt. Daarnaast zijn deze schuifdeursystemen snel en eenvoudig te plaatsen. Met een houten schuifdeur krijg je een landelijke uitstraling in jouw woning, maar de houten materialen zijn ook goed te combineren met een moderne inrichting. Dit geeft net wat extra warmte. Wil je weten welke houten schuifdeur in een van schuifdeursystemen past? Vul dan het volgende in via het zoeksysteem:

  • Geef aan of je een gladde afwerking wilt of een afwerking met een deurpost en architraaf
  • Vul de deurmaat of de afmetingen van de totale bouwruimte in
  • Geef aan in wat voor muur je de schuifdeursystemen wilt inbouwen
  • Vul de maten van jouw gewenste houten deur of de totale inbouwruimte in

Beschikbaar voor particulieren én ondernemers!

BestFix werkt niet alleen voor consumenten die op zoek zijn naar een houten schuifdeur. Ook aannemers, architecten of andere (bouw)bedrijven kunnen gebruikmaken van de BestFix-schuifdeursystemen. Op de website staan echter welk de consumentenprijzen exclusief btw vermeld. Voor zakelijke bestellingen maak je eerst een account aan – dan zie je meteen de inkoopprijzen. Heb je nog vragen? De specialisten van BestFix zijn bereikbaar voor je! Op de website vind je de contactgegevens.