ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Laat uw technische installaties regelmatig controleren met een Scope 8 of 10 inspectie

Om ervoor te zorgen dat u op uw technische installaties kunt vertrouwen, moet u allereerst goed materieel aanschaffen. Daarna is het belangrijk om deze regelmatig van onderhoud te voorzien. Wat daarnaast ook van belang is, is tijdige inspectie. Zo worden eventuele gebreken vroegtijdig gesignaleerd en kunt u de meeste problemen verhelpen voordat ze daadwerkelijk gevaar opleveren. Daarnaast bent u het als bedrijf verplicht om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen en technische installaties met regelmaat te laten inspecteren volgens wettelijke normen. Hiervoor schakelt u een expert in, zoals Omega Inspectie. Zij kunnen diverse inspecties voor u uitvoeren, waaronder een SCIOS Scope 8 of Scope 10 inspectie.

Schakel een bedrijf in dat zorgvuldig en volgens de gestelde normen te werk gaat

Wanneer u Omega Inspectie inschakelt voor een SCIOS Scope 8 of Scope 10 inspectie, worden uw technische installaties zorgvuldig geïnspecteerd. De inspecteurs lopen uw apparatuur aan de hand van diverse aandachtspunten na en voeren de inspectie volgens de gestelde eisen uit. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare inspectie. De SCIOS Scope 8 en Scope 10 inspecties zijn niet wettelijk verplicht, maar kunnen wel als vereiste gesteld worden door sommige verzekeraars om een verzekering af te sluiten of te verlengen. Daarnaast laat u, door deze grondige inspecties uit te laten voeren, zien dat u om de veiligheid van uw werknemers geeft. Het is dus verstandig om voor deze inspecties te kiezen.

Maak een afspraak voor een inspectie

Natuurlijk kunt u bij Omega Inspectie ook voor andere inspecties terecht die voldoen aan een diversiteit aan gestelde normen. Weet u niet precies welke inspecties uw technische installaties nodig hebben? Dan kunnen de experts van dit bedrijf u hier uitstekend over adviseren. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en maak gelijk een afspraak voor een inspectie. Weet u al wel precies welke inspectie u uit wilt laten voeren? Dan kunt u ook direct een afspraak inplannen via het formulier op de site.