ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Meteen sloten laten vervangen door monteur

Je kunt sloten meteen laten vervangen door een monteur door een slotenmaker Den Haag te bellen. Je kunt al op dezelfde dag een afspraak maken met een slotenmaker bedrijf voor het laten vervangen van sloten.

Spoed

Soms moet het slot met spoed vervangen worden. Na een inbraak of bij buitensluiting moeten de sloten meteen vervangen worden. Hiervoor kun je bellen naar een slotenmaker Den Haag. Wanneer je de situatie uitlegt wordt er meteen een monteur gestuurd. Al binnen een half uur staat de monteur voor de deur en kunnen de sloten vervangen worden. Je hebt ook de keuze uit verschillende sloten waarmee de oude slot vervangen wordt.

Afspraak maken

Als het niet een spoedgeval is moet je een afspraak maken voor het laten vervangen van de sloten. Meestal kun je nog op dezelfde dag een monteur verwachten om de sloten te vervangen. Het is echter niet zo dat je al binnen een half uur geholpen wordt. Als er in de planning een gaatje vrij is word je nog wel op dezelfde dag geholpen anders moet er een afspraak worden gemaakt voor een andere dag. Je kunt dan wel een andere slotenmaker Den Haag bellen kijken of ze wel een gaatje in de agenda hebben.