ZIZ Magazine
Image default
Eten en drinken

Bedrijfsfeesten

Vele variaties

Er zijn talloze verschillende mogelijkheden wanneer het aankomt op catering. Door de jaren heen hebben bedrijven aldoor nieuwe varianten bedacht om zo de status quo voor te zijn en een nieuw gat in de markt te ontdekken. Wij van Your Choice Catering begrijpen uiteraard maar al te goed hoe deze industrie in elkaar steekt en hebben het daarom onze missie gemaakt om ons te specialiseren in iedere wens van iedere partij. Ook iedere variant van catering wordt door ons tot in de nopjes beheerst en bieden wij aan om van te genieten. Mocht u bijvoorbeeld een groots evenement organiseren en op zoek zijn naar een cateraar, zoek dan niet verder. Your Choice Catering geeft u exact wat uw evenement nodig heeft op het gebied van catering.

 

Gezellig op het werk

Vandaag de dag zijn bedrijfsfeesten niet meer zo formeel als ze vroeger waren. Werkgevers zijn zich ervan bewust geworden dat een informele sfeer betere cijfers doet realiseren en dat vriendschap en collegialiteit een grote rol spelen binnen een hecht en succesvol bedrijf. Om dit te bevorderen kunt u er als werkgever voor kiezen om eens in de zoveel tijd een leuk evenement te organiseren. Trakteer uw werknemers op iets leuks na al dat harde werken wat ze voor u leveren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een themafeest of jaarfeest, waarbij Your Choice Catering u graag bij staat om u te voorzien van heerlijk eten en drinken. Een populaire vorm van catering vandaag de dag is het walking dinner.

 

Heerlijke hapjes

Het walking dinner is een gezellige en informele uitvoering van catering waarbij de gasten zich verzamelen rond statafels. Men krijgt per kwartier een heerlijk gerechtje geserveerd door ons goed geschoolde personeel. Deze culinaire hoogstandjes kunnen dan genoten worden met een goed glas wijn of een ander heerlijk drankje. Ieder kwartier zal een serveerster of ober wederom langs komen met een ander klein, culinair hoogstandje waar men dan van kan gaan genieten. Zo spenderen uw werknemers en uzelf een heerlijke namiddag of avond met elkaar. Om de werksfeer te verbeteren en elkaar goed te leren kennen maar bovenal om te genieten en te ontspannen.

 

Meng en kom samen

Doordat men aan statafels staat wordt een informele sfeer bevordert. Men krijgt tijdens het walking dinner nooit het idee dat men vast zit aan een bepaalde plek, iedereen kan lekker gaan schuiven en kletsen met elkaar. Het eten zal blijven komen alsook de heerlijke dranken die u tot uw beschikking heeft. Ons personeel is geschoold op exact de wijze die u verlangt van uw cateraar. Zo bent u er zeker van dat het een leuke en ontspannen evenement zal worden. Wij gaan graag met u om de tafel om de specifieke afspraken door te nemen, wij geloven immers in persoonlijke benadering. Zo krijgt u exact wat u wilt en leveren wij exact wat er van ons verwacht wordt. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, zijn wij uit op een zo goed mogelijk geleverde dienst. Wees dus niet bang om de meest gekke mogelijkheden met ons te bespreken.