ZIZ Magazine
Image default
Kinderen

Naamstickers voor baby- en kinderkamers

Naamstickers laten zien van wie de kamer is. Kinderen voelen zich het meet thuis in hun eigen slaapkamer. Een naamsticker benadrukt eenvoudig dat juist die slaapkamer helemaal van hen is. Natuurlijk zijn er verschillende soorten naamstickers voor baby- en kinderkamers, waardoor het heel gemakkelijk is om een naamsticker te bestellen die goed bij de rest van de kamer en bij de voorkeuren van het kind past. Stickerparadijs heeft de leukste naamstickers online staan, zowel voor jongens als voor meisjes.

Naamstickers met het lievelingsdier

Eigenlijk hebben alle kinderen wel een lievelingsdier. Dit kan een huisdier zijn, zoals een hond of een kat, een boerderijdier, zoals een varken, een paard of een koe, of bijvoorbeeld een wild dier, zoals een tijger, een beer of een leeuw. Dit zijn nog slechts enkele mogelijkheden, want dieren zijn natuurlijk in talloze categorieën in te delen. Stickerparadijs heeft de meest uiteenlopende dieren en diersoorten opgenomen in het assortiment naamstickers. Zelfs dieren die allang zijn uitgestorven, zoals de dinosaurus, zijn terug te vinden in de collectie naamstickers voor kinderen. Door te kiezen voor een naamsticker met het lievelingsdier van het kind zorg je gemakkelijk voor een geweldige sfeer in de slaapkamer.

Leuke naamstickers met andere thema’s

Natuurlijk hebben we niet alleen leuke naamstickers met dieren voor je. Naast deze grappige naamstickers hebben wij ook muurstickers in diverse andere thema’s de kunnen worden aangevuld met een naam. Denk aan de favoriete sport van het kind of aan de favoriete auto. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Het mooie is ook dat je niet hoeft te kiezen uit een lijst standaard kindernamen, waar steeds meer kindernamen niet meer op te vinden zijn. Je vult zelf de gewenste naam in en wij zorgen ervoor dat deze op de naamsticker komt te staan. Alle namen zijn dus mogelijk!

Naamstickers; van stoer tot lieflijk

Stickerparadijs heeft een breed assortiment muurstickers voor kinderen. Wij weten hoe belangrijk het is dat een muursticker goed bij het kind past. Ditzelfde geldt voor de namenstickers. Alleen de eigen naam is leuk, maar het kan nog veel leuker. Wij hebben de meest uiteenlopende soorten, kleuren en maten muurstickers voor kinderen, welke voorzien kunnen worden van een naam. Van grote tot kleine naamstickers, van grappige tot ambitieuze naamstickers en van stoere tot lieflijke naamstickers. Wil jij je kind een mooie naamsticker cadeau doen? Kruip dan gezellig samen achter de computer, kies een mooie naamsticker en pas deze aan totdat deze helemaal naar het zin is. Ideaal, en gewoon mogelijk bij Stickerparadijs!

http://www.stickerparadijs.nl/naamstickers