ZIZ Magazine
Image default
Onderwijs

Inspirerende trainingen bij De eerste verdieping

De eerste verdieping NLP workshop is een unieke kans om in 1 dag kennis te maken met neuro linguïstisch programmeren. We hebben het hier over een methode om tot een betere communicatie te komen, te trainen en te coachen. Het gaat erom dat je je bewust wordt van jouw drijfveren in het leven en natuurlijk ook die van anderen. Meer inzicht in hoe jij functioneert kan leiden tot een grotere kwaliteit van leven. Relaties kunnen zich verdiepen en de tevredenheid over jezelf kan groeien.

Maak kennis met NLP

De workshop wordt gegeven door één van de trainers van De eerste verdieping. Zij zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Het zal een inspirerende dag worden waarop je veel zal leren en ook plezier zult hebben. Inschrijven voor De eerste verdieping NLP workshop doe je online. De prijs is €65 en de workshop duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Voor dit bedrag krijg je een heerlijke lunch, zoveel koffie en/of thee als je wilt en een reader. Die reader is handig om thuis later dingen nog eens in terug te lezen.

Systemisch werk, familieopstellingen

De systemisch werken opleiding die bij De eerste verdieping op het programma staat, beslaat vier blokken. Een blok bestaat uit twee aaneensluitende dagen. De opleidingslocatie is gevestigd in het gezellige centrum van Delft.

Bij systemisch werken leer je hoe je de verschillende systemen waar jij in verkeert (bijvoorbeeld die van de familie, het werk en het gezin) te doorgronden. Deze bewustwording zorgt ervoor dat je dingen kunt veranderen die je wilt veranderen. De grip op je eigen leven zal aanzienlijk verbeteren. Er is met name aandacht voor:

* contact en verbinding;

* wetende liefde;

* volwassen patronen;

* verlangen in het leven nu;

* leven in plaats van overleven.

De systemisch werken opleiding is vrij toegankelijk. Het is een prima basis voor iedereen die ernaar streeft zelf aan de slag te gaan als trainer, coach of workshopleider.

https://www.1e-verdieping.nl