ZIZ Magazine
Image default
Onderwijs

Inspirerende trainingen waar je voor de rest van je leven iets aan hebt!

Op de website van De eerste verdieping staat een agenda met alle aankomende workshops en masterclasses. Als je al zeker weet welke training je wilt volgen, meld je dan aan snel aan. De cursussen zijn populair en zitten snel vol. Ben je nog een in dubio wat het beste bij jou past? Tijdens informatieavonden worden de NLP practitioner training, de opleiding systemisch werk en de cursus coachen met impact toegelicht.

Heb je behoefte aan persoonlijke tips, dan kun je een individueel adviesgesprek aanvragen. Voor iedereen die zich heeft aangemeld en eigenlijk niet kan wachten tot het begint, hierbij enkele leestips. Met de volgende boeken kun je je alvast voorbereiden.

· NLP voor dummies door R. Ready en K. Burton

· NLP-gids voor optimaal functioneren door J. O’Connor, J. Seymour en M. Stoltenkamp

· De fontein, vind je plek door E. van Steijn

· Vliegen met sterke vleugels door B. Ulsamer

Graag maken we duidelijk, dat dit geen verplicht leesvoer is. Het lezen van de boeken is geheel vrijwillig en het is niet noodzakelijk voor de opleidingen van De eerste verdieping.

Overweeg jij de training systemisch werken te doen? Voor achtergrondinformatie over deze en alle andere opleidingen bij De eerste verdieping kun je terecht op de site. De trainers hebben verschillende artikelen, blogs, video’s en podcasts online gezet. Stuk voor stuk zijn ze inspirerend, positief en bewezen effectief! Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

· conditionering;

· het doorbreken van oude patronen;

· meer bereiken door minder doen;

· de kaasschaafmethode voor perfectionisten;

· de geluks-piramide;

· psychosomatiek;

· de persoonlijke beleving van tijd;

· de grote verschillen in hoe mensen dingen ervaren.

Voor nu sluiten we af met de contactgegevens van De eerste verdieping. Je kunt er op werkdagen terecht met vragen, tips en natuurlijk kun je je aanmelden voor een cursus.

De eerste verdieping

opleidingslocatie: Achterom 78, 2611 PS Delft

kantoorlocatie: Achterom 1, 2611 PL Delft telefoon en email van beide locaties: 015-2125125, info @ 1e-verdieping .nl.

https://www.1e-verdieping.nl