Categorie: Aanbiedingen

De laatste trends op het gebied van tuinmeubels

Door comfortabele tuinmeubels aan te schaffen, kun je nog meer van jouw buitenruimte genieten. Heb je comfortabele meubels in de tuin staan, dan kun je hier namelijk uren prettig verblijven. Wil jij mooie tuinmeubels aanschaffen en vind je het belangrijk dat jouw aankopen op en top trendy zijn? Dan is het belangrijk om te weten wat de laatste trends op het gebied van tuinmeubels zijn. In dit artikel sommen we de drie grootste trends voor je op.

 

Trend #1: een loungeset in de tuin

Steeds meer mensen kopen geen gewone tuinmeubelen, maar schaffen een echte loungeset aan. Een loungeset bestaat doorgaans uit een of twee comfortabele banken, die verrijkt worden met zachte kussens om er nog prettiger op te kunnen zitten. Ook wordt er vaak een tafeltje bij de loungeset geleverd, waar je bijvoorbeeld eten en drinken op kunt zetten of een goed boek op kunt leggen. Door een loungeset aan te schaffen, kun je nog meer van jouw buitenruimte genieten. Daar komt nog bij dat een loungeset er altijd luxe uit ziet en dus ook zeker een positieve invloed heeft op de uitstraling van jouw tuin.

 

Trend #2: een tuinset met grote tafel

Vind jij het heerlijk om buiten te eten in de zomer? Dan koop je een tuinmeubelset met grote tafel. Door een tuinset met grote tafel aan te schaffen, heb je gegarandeerd meer dan voldoende ruimte om jouw avondmaaltijden lekker in de tuin op te eten. En of je nu met 4 personen bent of een tuinmeubelset van 6 personen of meer nodig hebt: je vindt altijd wel een tuinmeubelset die bij jou past. Er zijn namelijk vele verschillende tuinsets die met een grote tafel geleverd worden.

 

Overigens is een tuinmeubelset met grote tafel ook erg praktisch voor mensen die regelmatig barbecueën in de zomer. Op de ruime tafel heb je namelijk meer dan voldoende ruimte voor alle salades, sausjes, vleeswaren, vis en drankjes. Ook tijdens borrels is de tuinmeubelset met grote tafel erg handig, want er kunnen meerdere mensen aan de tafel zitten en er kunnen ook meerdere hapjes en drankjes op de ruime tafel staan.

 

Trend #3: kleurrijke tuinmeubelen

Tot slot zien we steeds meer kleurrijke tuinmeubelen bij mensen in de tuin staan. Kleurrijke tuinmeubelen zien er net wat gezelliger uit en hebben meer de zomerse sfeer dan grijze, bruine, zwarte of witte tuinmeubelen. Je kunt een groene tuinset aanschaffen om toch die natuurlijke uitstraling in de tuin te behouden, maar je kunt ook opvallende roze tuinmeubelen, blauwe tuinmeubelen of rode tuinmeubelen kopen. Ook zijn er tuinmeubelen met meerdere kleuren, die nog meer opvallen in jouw gezellige buitenruimte. Klik hier voor nog meer tuinmeubilair.

 

Continue Reading

De mooiste infographic laten maken voor een klein prijsje

Een infographic wordt steeds frequenter gebruikt in de communicatie van organisaties, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte wijze overgedragen op het publiek. Er zitten nog meer pluspunten aan een infographic.

De pluspunten van een infographic

Creativiteit

Een infographic kun je vormen naar de huisstijl van je organisatie. Zo is het misschien om je bedrijfskleuren door te voeren in de infographic en om mogelijk het logo toe te voegen. Wanneer de infographic op Social Media veel gedeeld wordt, ziet men direct bij welk bedrijf de infographic vandaag komt. En dat zorgt weer voor extra naamsbekendheid.

Ook kun je veel creativiteit kwijt in een infographic. Geen langgerekte, saaie teksten maar een kleurrijk, visueel geheel. Flitsende beeldende kenmerken die direct opvallen en duidelijk zijn.

Compact en volledig

Een infographic is zeer compact maar er kan wel veel informatie toegevoegd worden. De zender wordt in principe gedwongen om de informatie helder en kort te verwoorden. Hierdoor is het wellicht om veel tekst en cijfers te verwerken in een infographic. Door bijvoorbeeld grafieken te gebruiken wordt info op een geordende en compacte wijze weergegeven.

 

Attentiewaarde

(Bron: “Eyetracking the News” (2007)

De spanningsboog van je publiek is vandaag de dag vastgesteld op 8 seconden. dat is een vrij korte spanningsboog, vooral wanneer je wat informatie wilt vertellen. Het publiek voelt zich  sneller aangetrokken tot de infographic dan tot gewone tekst. De attentiewaarde van een infographic is vele malen hoger dan van een gebruikelijke tekst. Het publiek is veel sneller geneigd de tekst te lezen in de infographic, zeker 87% van de mensen doet dit. Terwijl men bij een doorgaanse tekst in 41% maar de complete tekst leest.

Begrijpelijk

De infographic blijft niet alleen bruikbaar in ons geheugen hangen, de afbeelding wordt ook zeer snel begrepen. Een infographic wordt door het visuele aspect veel sneller begrepen dan een alinea aan tekst. Ook wordt de informatie door verschillende niveaus en leeftijden in één keer begrepen, vanwege de duidelijk, het overzichtelijke karakter en de herkenbare beelden.

En nu de vraag: Waarom zou ik een dure infographic laten maken? Ten eerste, infographics kunnen al tegen een zeer scherp tarief opgesteld worden. Daarnaast zitten er vele voordelen aan het opmaken van een infographic.

Info blijft hangen

Een van de grootste pluspunten is dat een infographic duidelijker overkomt op het publiek en beter blijft hangen. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat we voor 80% onthouden wat we gezien hebben. Daar tegenover staat dat we maar 20% onthouden van de dingen die we gelezen hebben.

Wat is een infographic?

Een infographic is een informatieve afbeelding waarin tekst en beeld samengevoegd worden. Informatie wordt hierdoor op een visuele manier weergegeven. Een infographic wordt meestal opgemaakt door een grafisch vormgever. Er zijn ook verschillende kosteloze programma’s om een beperkte infographic zelf te maken.

Een infographic is een zeer effectief en handig marketingmiddel. Met één afbeelding kun je veel vertellen en ook veel informatie beeldend maken. Daarnaast heeft het lezende publiek de kans om de infographic te delen op Social Media. Vandaar wordt het publiek nog groter. Kijk maar eens op Pinterest of Instagram, op deze kanalen zie je zeer veel infographics voorbij komen.

Geschreven door: http://goedkoopsteinfographics.nl/

Continue Reading

goedkope logo’s

Sommige tips door bedrijfslogo model

Het grootste ministerie van onze eerste indruk worden bij eenembleembeïnvloed door de kleur en vorm. Gedachteloos houden dit uitduiden bij aan de herkenbaarheid van een bedrijfslogo. Ze brengen een begrijpelijke verkrijging over, waar uw doelgroep uiteindelijk hun eigen betekenissen aan verbinden.

Sommigevertellen de kleuren van eenbeeldmerk

Kleur is een van belang eindje door de herkenbaarheid van je bedrijf. Kleur doet iets met mensen. Een juist gebruikte kleur vermag er dan ook door ervoor zorgen dat jouw concern reserve opvalt! Om ervoor te ervoor zorgen dat personen jelogoherinneren, schenkkan je hem het passende zo simpel bestaanbaar houden. Vandaar ben je ongecompliceerdkenmerkend echt te memoriseren en het effectiefst krijg het vertalen van de kopen. Kleur speelt hierin een merkwaardige rol.

Watis eenlogo

Een bedrijfslogo is een bedrijfslogo van een groepering of artikel dat worden ingezet door de herkenbaarheid van het bedrijf behaal communicatie-uitingen. Een logo kan een puur grafisch symbool bestaan, of bestaan uit woorden die op een typerende uiterlijk is opgesteld, of een unificatie hiervan.

Hoezo een bedrijfslogo?

Ten bedrijf of wat door club dan ook is het uitgebreid wenselijk dat de omgeving zie in dat je bestaat. Bekom het geval van een merk wens je vertrouwd zijn zodat een klant ten hij een merk wens acquisitie aan jou zal denken en het bij jou koopt. Maar om een product te weten of onthouden geniet je krijg elk geval een naam benodigd. En ten je er ook nog een afdruk bij hebt in bezit, worden het nog een stuk gemakkelijker. Regeling het met een persoon. Die kun je pas weten op het moment dat je diens bedrijfsnaam besef. Zodra je ook zijn of haar gezicht kent, zul je de persoon nog beter memoriseren. Kortom: naam enembleemis echt de bedrijfsnaam en het gezicht van een artikel.

 

http://15eurologos.nl/

Continue Reading

Alles over Anciënniteit

Nieuwe eenheidsstatuut

Het kersverse eenheidsstatuut is een statuut dat is goedgekeurd door de ministerraad. Dit statuut is van kracht sinds één januari 2014. Hierin staan de huidige opzeggingstermijnen en ontslagregels. Dit geldt voor zowel werkenden zodra bedienden. Het verschil tussen beiden kanten wordt verkleind. De partijen groeien zo meer scheepvaartroute elkaar toe. Al jarenlang maakt het Belgische arbeidsrecht een flink onderscheid te middelpunt van arbeiders en bedienden. Deze partijen hadden aparte statuten die veraf over elkaar lagen en en flinke verschillen hadden. Dit verschil wordt verkleind en soms zelfs weggewerkt door het kersverse eenheidsstatuut dat van kracht is sinds één januari 2014. Het eenheidsstatuut is er voor ieder Belgische arbeiders en bedienden. Ook is het voor zowel werkgevers indien personeel zeer handig om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Alle info is te vinden in het eenheidsstatuut.

Het traject

Ieder moeten en behoeftes zijn nu duidelijk, je hebt je goed georiënteerd op het specialisme waar je werkend wilt zijn. Dit kan een andere specialisme zijn of nog steeds hetzelfde. Binnen dit deel van het procesverloop staat poetsvrouw bij sollicitatie centraal. Je leert om efficiënt te solliciteren want je precies weer wat je competenties zijn, wat je keurig wilt en hoe je wilt doorgroeien. Na de sollicitatie proces en kun je aan de slag honingbij je nieuwe arbeid. Samen met jou zorgt outplacement ervoor dat jij weer vief wending je nieuwe ambt gaat.

Hoezo outplacement

Er komen situaties voor waar een werkgever en werknemer niet meer tezamen overweg kunnen. Dit kan zijn om de omgangtussende werkgever en personeel niet echt is of zodra er geen confidentie meer is. Het kan daarnaast zijn dat het organisatie bankroet gaat en dat de personeel of talrijke weeknemers zonder arbeid komen te zitten. Ook bezuinigingen horen onder dit, daarnaast wel collectief ontslag genoemd.

Wat is outplacement van Ucare?

Door middel van outplacement wordt een werknemer traject een nieuwe job Helpt na dienstbeëindiging. Outplacement werd meer daarna 30 jaargang geleden getekend in Amerika En daarop kwam het aangaande gewaaid wending Nederland, België en meer en meer Europese belanden. Intussen is Outplacement niet meer verloren te denken uit het bestaande stelsel. Indien je ontslagen wordt daarna kan je een outplacement traject reageren en die gaat ten volgt: Verwerk van het ontslag, Het verkennen van wensen en competenties en sollicitatie begeleiding.

Wanneer heb ik kaarsrecht op outplacement?

Om aanspraak te hebben op outplacement moet je minstens 45 jaar oud zijn en werking in een privé sector op het moment dat je wordt ontslagen. Al heb je de spaarpotje gerechtigde leeftijd bereikt daarna heb je geen loodrecht meer op outplacement.In welke gevallen je gemiddelde wekelijkse arbeidsduur geringer hierna de helft bedraagt van een voltijdse medewerker In welke gevallen je na je ontslag wel een heel uitkeringsgerechtigde werkloze zou worden, maar niet te behalen moet zijn voor de markt.

Anciënniteit 

De anciënniteit betekenis is de periode dat u aaneengehecht bent aan een overduidelijke genootschap. Uw anciënniteit speelt een bepalende rol binnen onder meer het determineren van uw loon, vakantiedagen, rechten, verplichtingen,… Het komt herhaaldelijk voor dat een hogere anciënniteit (een langere verplichting aan de werkgever) aaneengehecht is aan een hoger loon. Werkgevers belonen werknemers die trouw zijn aan het bond, de bedrijf, de afstelling,…

Heeft u onlangs uw ontslagbrief gekregen? Of speelt u met de gedachte om ontslag te nemen onder uw werkgever? Vroeg of laat krijgt ook u dan te maken met het opzeggingstermijn. Daarin spelen een groot aantal aspecten een rol, zo daarnaast uw anciënniteit. Wij geven u een helder beeld van uw anciënniteit en wat het exact voor u betekent.

Collectief dienstbeëindiging

Wat is Collectief dienstbeëindiging? Helaas komt collectief dienstbeëindiging steeds vaker voor maar wat is het nou eigenlijk. Er is sprake van collectief dienstbeëindiging ten talloze personeel in 60 dagen worden ontslagen en:

10 personeel van een onderneming die meer hierna 20 personeel heeft en geringer daarna honderd werknemers in een kalender jaar tewerkgesteld zijn.

10% van de werknemers bij een onderneming waar minimaal honderd en maximaal 300 mensen binnen een kalender jaar tewerk zijn gesteld.

Continue Reading

Het bevorderen van veiligheid

Het kan voorkomen dat je iedere dag veel kilometers moet afvallen om bij je werk te komen. Je woont bijvoorbeeld in Rotterdam maar werkt tijdelijk in Amsterdam en dit betekent iedere dag veel files of ongelukken die je onderweg tegen komt. Daarnaast is er iedere ochtend en avond een spits waardoor het soms tot enkele uren langer kan duren voordat je eindelijk bij huis arriveert. Iedere jaar komen er steeds meer auto’s op de weg omdat er meerdere personen hun rijbewijs halen, het wordt alsmaar drukker waardoor de files ook langer zullen zijn. De vele ongelukken die dagelijks plaats vinden helpen er ook niet bij om eerder thuis te komen na een lange dag gewerkt te hebben. 

De ongelukken die plaats vinden komen in de meeste gevallen door onoplettendheid van de bestuurder. Een voertuig beschikt over dode hoeken en dit zijn ruimtes die ook door middel van spiegels niet te overzien zijn. Dit brengt de bestuurder in situaties dat er een beslissing wordt genomen zonder te weten wat er in die ruimte afspeelt. Om toch de ruimte te kunnen overzien kan je kiezen om de beste achteruitrijcamera te nemen. Het bedrijf vanzwitserland.nl biedt camera’s aan voor verschillende voertuigen om de veiligheid te bevorderen en het aantal ongelukken te verminderen. Als je op de rijksweg van baan wilt verwisselen of invoegen kan je door middel van de achteruitrijcamera met zekerheid een beslissing maken. Ook met inparkeren is een achteruitrijcamera handig omdat je precies kan zien hoeveel ruimte er tussen een object en voertuig is. De kans op schade of ongelukken neemt hierdoor af, dit heeft ook voordeel voor de maandelijkse verzekeringskosten. Het is belangrijk dat er meer aandacht aan veiligheid wordt gegeven om het aantal ongelukken te doen afnemen. Ondanks de aandacht die door verschillende media wordt gegeven zijn er genoeg mensen die een asociale rijgedrag hanteren en andere daarmee in gevaar brengen.

http://www.vanzwitserland.nl
Continue Reading

Alles willen weten over je loopbaan?

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U verkrijgt afzonderlijke opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, hartstocht , talenten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke stappen moet ik zetten om de bruikbare ambt te vinden? Wat is mijn passie? Hoe utiliseer ik mijn eigenschappen optimaal. Een antwoord op deze vraag krijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ZZP’ers en carrièremannen- en dames.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te helpen bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met bewerkingen in uw job of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw arbeid- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat advies escorteert u bij het vinden van een oplossing op uw vraag. Samengevat, met de attentie loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: betaalbaar met jobcheques, een traject geeft antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De onofficiële ambiance, de geordende opbouw en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en persoonlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

 

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur vakkundige loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gemiddelde tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Werk test

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de goede beroep voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de gepaste kant op met uw carrière? Mits u vragen heeft aangaande uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Mits u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, capitulatie, talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Ontslagen of in opzegtermijn?

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Ondernemers

U begeert promotie maken of omtrent een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, ondernemers, carrièremannen- en lady´s die met vragen worstelen aangaande hun carrière en personeel die in hun opzeggingstermijn en tijd van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele moeilijkheden waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee accompagneert.

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Heb ik recht op jobcheques mits ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw jobcheques bestellen. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te reserveren. Tevens heeft u recht op loopbaancheques tijdens uw tijdsspanne van verbrekingsvergoeding.

Mits u geen recht op heeft, dan bekomt u een mail of brief met de reden waarom uw aanvraag is geweigerd. Wenst u extra info? Neem dan contact op met een van onze filialen om een afspraak te maken voor kosteloos introductie.

Stap 3. Bezorg de jobcheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

 Wat mits ik mijn werk cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de jobcheque onaangebroken laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

Stap 1. VDAB controleert of u recht heeft op jobcheques.

Hoe zien jobcheques eruit?

Wij aanvoelen dat u het fijn vindt om te controleren of u in het bezit bent van een officiële loopbaancheque. De echte jobcheques kan u identificeren aan:

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan krijgt u (binnen 14 dagen) uw jobcheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding volstaan.

Heeft u er wel recht op? Dan krijgt u van de firma Edenred een acceptgirokaart voor € 40,- via uw mail of post.

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Kennismaking met uw carrière trainer
Uitleg methode
Verwachtingen en beweegredenen bepraten
Bepraten van leer- en werkervaringen
Doelstellingen bepalen
Doe-opdrachten opzetten

Reflectiefase – Heeft de loopbaanbegeleiding inzicht geboden?

Terugkom-moment waarbij u bijeen een Individueel OntwikkelingsPlan opstelt (POP). Een POP-plan is gericht op de lange tijd. Enerzijds stelt u doelen voor dit jaar, anderszijds kijkt u ook verder.
Reflecteren genomen acties, bewerkingen, verbeterpunten.

Stap 4

Loopbaanbegeleiding is een individueel procesverloop  bij een vestiging bij u in de buurt. De fasen van het proces:

Stap 3

Heeft u na het jobcoachingtraject nog vragen? Neem gerust contact op met uw coach voor een kosteloos nazorggesprek. Daarin kijkt u gemeenschappelijk met uw begeleider welke stappen u verder kunt nemen.

 

Loopbaancheques

Met de jobcheques bekomt u voordelige loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u gemeenschappelijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens bekomt u inzicht in uw positie op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw ambt- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor professionele loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/2015/10/de-14-beste-jobsites-van-belgie/
Continue Reading

Cilindersloten vervangen

Cilindersloten: het belang van een SKG3* keurmerk

Om te zorgen voor een goede beveiliging van uw woning is het van belang om al bij de deuren te beginnen. Het is voor inbrekers eenvoudig om een cilinderslot met 2* of minder eenvoudig te trekken of te breken. Door een eenvoudig stuk gereedschap breken of trekken ze het cilinderslot er binnen 20 a 30 seconden uit. Doordat het cilinderslot eruit is getrokken kan iedereen daarna zo de woning inlopen. Door het cilinderslot te vervangen door een SKG 3* slot met gehard stalen brug is dat niet meer mogelijk.
Misschien denkt u met een meerpuntssluiting de juiste oplossing te hebben gevonden. Ook hier hebben inbrekers echte diverse oplossingen voor gevonden, waarmee ze in korte tijd uw pand kunnen betreden. Met ingang van 2018 is het nieuwe bouwbesluit in werking gegaan, dat aangeeft dat cilindersloten standaard voorzien moeten zijn van het SKG 3* keurmerk. Dit 3* keurmerk is een stuk veiliger dan het SKG 2* keurmerk, maar nog altijd is bij dit type slot het breken van de cilinder mogelijk. Kies daarom beslist voor een cilinderslot dat voorzien is van een extra gehard stalen brug. Deze zijn toepasbaar in alle verkrijgbare M&C cilinders. Vervang uw oude SKG 2* cilindersloten vandaag nog voor SKG 3* sloten met een brug van gehard staal en maak uw woning extra inbraak-proof!

Enkele cijfers

  • Er gebeuren jaarlijks zo’n 90.000 inbraken in Nederland, dat zijn er 7500 per maand of maar liefst 250 per dag! waarvan de meeste door het kerntrekken of cilinder breken
  • De meest gegeerde buit zijn elektronische toestellen zoals laptops en smartphones, contant geld en juwelen.
  • 9 op de 10 woningen zijn niet inbraakveilig, maar toch denkt 70% van de Nederlanders dat hun woning voldoende beveiligd is. Dit is voornamelijk door een zwak cilinderslot

 

Hoe gaat kerntrekken in zijn werk?

Net omdat het merendeel van de bevolking overtuigt is van hun inbraakbeveiliging, wint de methode van het kerntrekken aan populariteit. Het lostrekken van de deur met een koevoet of de klopsleutel-methode garanderen niet altijd succes, maar het kerntrekken van een cilinderslot daarentegen is bijzonder efficiënt. Er wordt een schroef in de cilinder geschroefd. Hierna wordt de schroef met cilinder en al uit het slot getrokken.

Kerntrekbeveiliging

Je woning beschermen tegen kerntrekken is relatief eenvoudig. Je hebt hiervoor de keuze uit twee mogelijkheden:

  • het plaatsen van een anti kerntrek cilinder: het vervangen van de cilinder is relatief eenvoudig en kun je eventueel zelf uitvoeren. Deze beveiliging is eveneens bestand tegen klopsleutels en lockpicken.
  • Of een kerntrekbeslag plaatsen: bestaat uit een afdekplaatje voor de cilinderopening waardoor de cilinder wordt afgeschermd en er enkel plaats gelaten wordt voor de sleutel.

Ook indien je je woning al jaren geleden hebt voorzien van deze soorten kerntrekbeveiliging, is het aangewezen deze tijdig te vernieuwen. De reden hiervoor is dat het SKG 2-keurmerk tegenwoordig niet meer actueel is. Je vervangt het dus best door een cilinderslot dat aan het SKG 3-keurmerk voldoet.
Ook kerntrekbeslag voldoet al een aantal jaren niet meer volledig. Dit komt omdat kerntrekbeslag alleen het kerntrekken zelf beveiligd en niet de rest voor de voorkomende inbrekersmethode. Tegenwoordig is er ook een gereedschapstool dat de kerntrekbeveiliging van de deur eenvoudig kan verwijderen. En omdat er geen goed cilinderslot inzit is het voor inbrekers nog eenvoudig om de cilinder eruit te trekken of te breken.

https://cilinder-sloten.nl
Continue Reading

Track and trace

Kent u het laatste nieuwe technische snufje al? Dankzij Track and Trace kan u nu altijd te weten komen waar uw wagen zich bevindt. Hedendaags met de vele diefstallen is dit een noodzakelijk kwaad geworden. Onlangs is de Audi A5 nog gestolen van een zeer goede vriend van mij. Dankzij het track & trace gps systeem vonden we al snel de wagen terug terwijl hij bij de dieven thuis stond.

 

Bedrijven kunnen deze technologie ook ten zeerste appreciëren. Met deze auto gps tracking weet de CEO altijd waar zijn werknemers zich bevinden. Transport bedrijven zoals CLS Aalst en Remitrans kunnen dit zeker en vast gebruiken. De tijdregistratie die je er mee wint is maximaal. Zeker een aanrader!

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace
Continue Reading