Categorie: Boeken en Tijdschriften

Laat jouw boek drukken bij deze ervaren specialist

Zizmagazine

Heb jij er altijd al van gedroomd om een zelfgeschreven boek te laten drukken of printen? Laat dan je droom uitkomen en laat jouw unieke boek drukken bij een ervaren specialist als Bookadew. Deze specialist heeft veel ervaring met het drukken en printen van verschillende soorten boeken. Je hoeft niet bang te zijn dat er hoge kosten bij komen kijken. Bij deze specialist vinden ze namelijk dat het drukken van een boek van hoogwaardige kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Zij vinden dat een scherpe prijs in combinatie met een kwalitatief goed boek en een uitstekende service heel goed samen gaan. In een aantal eenvoudige stappen laat jij jouw boek drukken of printen.

Zorgvuldig het boek van jouw dromen laten drukken

Wanneer jouw boek af is, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk laten drukken, of wellicht kies je eerder voor printen. Wat je keuze ook wordt, bij Bookadew kan het allebei. Als je jouw boek laat drukken, wil je natuurlijk dat je het uiterlijk van het boek past bij het verhaal. Je wilt jouw schrijfwerk laten spreken. Doordat je bij deze specialist jouw boek voor een scherpe prijs laat drukken, kun je hem precies zo maken zoals jij voor ogen hebt. Kies de cover van je boek, de afwerking, papiersoort, formaat en nog veel meer. Droom jij ervan om een hardcover boek te laten drukken of wil je liever een softcover laten printen? Je hebt ontzettend veel mogelijkheden om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Krijg inspiratie dankzij diverse voorbeelden

Vaak heb je zelf al een bepaald idee van hoe je boek eruit moet komen te zien. Mocht je nog wat inspiratie nodig hebben voor die finishing touch, dan kun je altijd terecht bij de medewerkers van deze specialist. Zij kunnen diverse voorbeelden laten zien ter inspiratie. Of je nu jouw boek wilt laten drukken of printen, ze hebben meerdere voorbeelden om te tonen. Wellicht krijg je hierdoor de nodige ideeën om jouw eigen boek compleet te maken.

Continue Reading

baby eerste jaar boek

Zizmagazine

Wat is een baby eerste jaar boek? 

Een “baby eerste jaar boek is een invulboek”. Het is speciaal ontworpen om elke ontwikkeling die een baby doormaakt, vast te leggen. Het boek is zo ingedeeld dat iedereen precies kan bijhouden op welke datum een kindje voor het eerst lacht, een hele nacht doorslaapt, het eerste fruithapje eet, op de buik gaat liggen, het eerste tandje krijgt, enzovoorts. 

 

Fantastisch als cadeautje 

Het jaarboek is een persoonlijk en onvergetelijk cadeautje bij een kraambezoek of babyshower. Of heb je recent vernomen dat je vriendin of een familielid zwanger is? Ook dan is het ‘Baby eerste jaar boek‘ een mooi persoo nlijk cadeau. Als je baby nog klein is, zal het nog veel moeten leren. Stapje voor stapje ben je getuige van de ontwikkeling van jullie kindje. Dat eerste lachje is onvergetelijk. De persoonlijkheid van je baby wordt ook in het eerste jaar al zichtbaar.

Wat valt je op? Je neemt foto’s, filmpjes om zoveel mogelijk vast te leggen. Een jaarboek is een persoonlijk document, speciaal voor je baby. Als je kind groot is, is het bijzonder om te lezen je als ouders allemaal over je kind geschreven hebben. 

 

 

Creativiteit met een jaarboek? 

In een jaarboek leggen ouders vast wat een kindje zoal doet. Welk eten vindt het lekker en wat lust het juist niet? Wat is het favoriete speelgoed van de baby? Wanneer zegt de baby voor het eerst mama, papa of oma en opa? Wanneer gaat het kindje rechtop zitten, losstaan en op welke datum zet het de eerste stapjes? Het zijn allemaal mijlpalen in een kinderleven.

Dagboeken voor baby’s zijn te verkrijgen in verschillen uitvoeringen. Een goed baby dagboek heeft een mooie indeling, met een logische volgorde met voldoende ruimte voor persoonlijk invulling zoals het plakken van foto’s. Ook kun je een haarlok van het zachte babyhaar en persoonlijke verhalen in een goed baby dagboek kwijt.

 

Wellicht ook leuk voor vrienden en vriendinnen, bekijk de invulboeken online!

Continue Reading