ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Zoekt u een ervaren makelaar in Delft?

Als u een huis wilt kopen of verkopen dan is een ervaren makelaar in Delft natuurlijk bijzonder welkom. Het is belangrijk dat u met een makelaar in zee gaat waarbij u het vertrouwen heeft dat het kantoor uw belangen naar behoren behartigt. Bij de verkoop van een woning is vrijwel altijd een makelaar betrokken. Ook bij de aankoop van een huis wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een makelaar. De aankoopmakelaar kan namens u een bod uitbrengen en hierover onderhandelen met de verkopende partij. Ook kan het nuttig zijn dat uw makelaar het voorlopig koopcontract naleest voordat u dit ondertekent. Zo voorkomt u dat er mogelijk clausules in zijn opgenomen die nadelig voor u zijn maar waarvan u dit niet in de gaten had.

Vlot uw huis verkopen met een professionele makelaar

Als u uw huis wilt verkopen dan kan V&W Makelaars in Delft u van dienst zijn. Zij zorgen ervoor dat er mooie foto’s worden gemaakt en dat uw huis met een pakkende en wervende beschrijving wordt gepresenteerd. De kans is groot dat zich al snel geïnteresseerden melden bij de makelaar in Delft. De makelaar verzorgt de bezichtigingen, u hoeft hierbij niet aanwezig te zijn. Als er een bod wordt gedaan dan hoort u dat meteen en kunt u erop reageren met een akkoord of u overlegt over een tegenbod.

Wees goed voorbereid als u een huis koopt of verkoopt

Als u een huis wilt kopen dan is het verstandig om vooraf te laten berekenen wat uw mogelijkheden zijn qua hypotheek en hoeveel eigen geld u kunt inbrengen. Zodoende kunt u gericht zoeken naar een huis dat binnen uw budget past. Als u uw huis gaat verkopen, laat u dan door de makelaar in Delft informeren wat een redelijke vraagprijs is. Ook kan hij u adviseren of het zinvol is om achterstallig onderhoud wel of niet te laten uitvoeren voordat u het huis te koop aanbiedt of een taxatie uitvoeren.