ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Stoere woonaccessoires gemaakt van zachte materialen

Bij stoere woonaccessoires denk je al snel aan robuuste en rauwe materialen, maar ook zachte materialen gaan hiermee samen. Je kunt bijvoorbeeld aan een landelijk interieur denken waarin veel stoere items, maar ook natuurlijke en zachte items voorkomen. De bank heeft bijvoorbeeld een bekleding van linnen en je ziet kleden van schapenwol terug. De webshop Stoer en Sober heeft een ruim assortiment stoere woonaccessoires, waaronder ook items gemaakt van zachte materialen.

Kalkdoeken met wol

Een voorbeeld van zachte materialen in combinatie met stoere woonaccessoires zijn de kalkdoeken. Deze doeken dienen ter decoratie en kunnen een kale muur eenvoudig omtoveren tot een blikvanger. Veel kalkdoeken bevatten bijzondere ornamenten, bijvoorbeeld van wol. Soms is een deel van het doek bekleed met wol en in sommige gevallen is de wol verwerkt in het ornament. De wol komt in verschillende kleuren en vormen, waardoor ieder kalkdoek uniek is.

Kussens en plaids

Kussens en plaids zijn heerlijke items voor op de bank. Een kussen zorgt voor een huiselijke sfeer en maakt de bank comfortabeler. Een plaid is met name in de herfst en winter heerlijk om je warm te houden. Kussens en plaids kunnen stoere woonaccessoires zijn wanneer ze in een stoere stijl gemaakt zijn. Je kunt hierbij denken aan grijze kussens met robuuste prints of kussens met een hoes van imitatieleer. Ook de plaids zijn van heerlijk zachte materialen gemaakt.

Prachtige cadeaus

Bij Stoer en Sober scoor je niet alleen prachtige items voor je eigen interieur, maar vind je ook de mooiste cadeaus. Verras je vrienden of familie met een origineel item voor hun interieur. De items in de webshop zijn met zorg geselecteerd en zijn allemaal uniek. Je loopt dus niet het risico dezelfde items in huis te halen als je buren. De items hebben een bijzondere uitstraling en passen met name goed bij een landelijk interieur.