Categorie: Cadeau

Een bedrijfslogo laten graveren in glas

Zizmagazine

Vaak wordt de vraag gesteld of het mogelijk is om een bedrijfslogo in glas te laten graveren. Het antwoord is ja, dat kan. Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om allerlei soorten logo’s te laten graveren. Soms is het zelfs mogelijk om logo’s te laten graveren waarvan het origineel niet meer beschikbaar is, maar waarvan enkel nog gegraveerde glazen bestonden met bedrijfslogo erin. Dit is voor de graveerder een mooie uitdaging. In dit artikel gaan we dieper in op het laten graveren van bedrijfslogo’s in glas.

 

Vaak mogelijk zonder enkele opstartkosten

Tegenwoordig is het mogelijk om een logo te laten graveren zonder opstartkosten, vaak wordt er alleen een kleine vergoeding in rekening gebracht en vervolgens heb je geen last meer van opstartkosten. Daarnaast kent het graveren van logo’s in glas geen beperkingen. Er kan worden gegraveerd in het klein, in het groot, op wijnglazen, op ramen, en ga zo maar door. Dit is uiteraard een enorm voordeel. Aangezien de opstartkosten soms een reden kunnen zijn om het idee maar niet door te zetten. Maar, tegenwoordig is dit bijna geen enkel probleem meer.

Ieder logo kan worden gegraveerd

Vaak wordt ook de vraag gesteld of ieder logo gegraveerd kan worden. Vroeger was dit uiteraard niet mogelijk, maar tegenwoordig is de technologie zo geavanceerd dat dit wel kan. Zoals net al is gezegd, graveren in glas kent tegenwoordig bijna geen grenzen meer. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Het maakt niet uit hoe gek de ideeën in je hoofd klinken.

Het geeft een extra stukje uitstraling

Daarnaast geven gegraveerde logo’s, in wat voor een soort glazen product dan ook, een extra stukje uitstraling. Het kan zelfs zorgen voor meer klanten! Dit komt omdat dit chique staat. Vaak, soms onbewust, hebben mensen dan het idee dat het gaat om een goedlopend bedrijf, omdat je je dit als bedrijf kunt veroorloven. Je zit het uiteraard niet overal. 

Het is een investering waarvan je indirect meer financieel voordeel zult ervaren. Daarnaast heeft het ook de potentiële aantrekkingskracht voor nieuwe, hogeropgeleide werknemers. Ook op hen kan dit zorgen voor dat extra effect. Zij vinden het ook fijner om te werken voor een bedrijf waarvan ze het idee hebben dat het er goed financieel loopt.

https://www.all-incrystal.nl/
Continue Reading

Bedankjes

Zizmagazine

Als je een feest ebt gegeven, dan ben je natuurlijk heel erg blij dat je gasten geweest zijn. Het kan een bruiloft zijn, of omdat er een kind geboren is, het maakt eigenlijk niet uit, je wilt je waardering laten blijken door middel van een kleine attentie. Nu is het heel goed mogelijk om heel erg leuke pakketjes voord de mensen die langs zijn geweest samen te stellen, zodat ze zich ook daadwerkelijk door jou gewaardeerd voelen. Dit noemen we heel eenvoudig bedankjes. Het zijn kleine blijken van waardering waarmee je de gasten met heel erg veel plezier naar huis kunt laten gaan.

Het kan iets lekker zijn, zoals chocolade, maar bijvoorbeeld ook iets leuks, zoals een mok met een foto, een sleutelhanger, de mogelijkheden zijn eindeloos. En misschien wil je zelf wel bedankjes maken. Er zijn meer dan genoeg tips hiervoor te vinden. Maar waarom zou je al die moeite doen? Je bent al druk met het plannen van bijvoorbeeld je bruiloft, dan is het toch veel verstandiger om dit soort dingen uit handen te geven? Je kunt deze kleine bedankjes heel eenvoudig bestellen. Ze worden keurig voor je ingepakt en op tijd afgeleverd en het enige wat jij dan nog hoeft te doen is ze uit te (laten) delen.

http://www.benjaminbedankjes.nl/
Continue Reading

Sieraden Online

Zizmagazine

Unieke zilveren ringen bij Wereldse Juwelen

Maak een keuze uit de diverse zilveren ringen, stuk voor stuk met de hand gemaakt. Bepaal uw ringmaat en ga op zoek naar een ring die u direct aan weet te spreken, bijvoorbeeld vanwege de prachtige edelsteen die men voor u heeft toegepast. Bent u op zoek naar een ring met alleen zilver? Geen probleem, bestel uw zilveren juwelen online door gewoon eens door ons assortiment heen te bladeren. U kiest altijd voor een prachtig stukje handwerk, bijvoorbeeld vanuit Nepal of vanaf Bali. We brengen de prachtige delen van de wereld graag een stukje dichterbij, zodat u daar voortaan iedere dag van kunt genieten, met de zilveren ringen die u bij ons kunt bestellen.

Bestel zilveren juwelen online

Bestel uw zilveren sieraden online, aangezien u er op die manier eenvoudig voor zorgt dat u tijdens de volgende gelegenheid het stralende middelpunt zal zijn. Wij brengen de sieraden naar u toe, zodat u alleen online nog maar op zoek hoeft te gaan naar de mooiste ring. Heeft u een keuze kunnen maken uit de diverse zilveren ringen? Bestel uw zilveren juwelen dan online en laat ze netjes thuis afleveren.

http://www.wereldsejuwelen.nl
Continue Reading