Categorie: Telefonie

iPhone reparatie Bergen op Zoom

Zizmagazine

iPhone reparatie Bergen op Zoom

Voor een iPhone reparatie in Bergen op Zoom kan je bij veel winkels terrecht. Dat is niks nieuws. Maar ik heb deze week een hele fijne ervaring gehad met de Telefoon Reparatie Bus. Dit bedrijf komt bij jou voor de deur je iphone repareren. Ik had zelf een iphone XS Max met een gebarsten scherm. Ik wist dat het veel geld kosten om deze te laten maken dus stelde het zo lang mogelijk uit. Helaas had ik deze week weer een ongelukje en kont ik mijn iPhone niet meer gebruiken. Het scherm was zwart, maar er kwamen nog wel oproepen en berichtjes binnen. Ik heb daarom een afspraak gemaakt bij de reparatie bus en de volgende dag stonden ze bij mij voor op de stoep in Bergen op Zoom om mijn iPhone XS Max te repareren.

Hoe gaat een iPhone reparatie in zijn werk?

Je kan echt heel gemakkelijk jou iPhone reparatie in Bergen op Zoom aanvragen via de website van de Telefoon Reparatie Bus. Je selecteerd welke iPhone je hebt en daarna kan je aanvinken welke reparatie je nodig hebt. Na het aanvragen van mijn iPhone Xs Max reparatie kreeg ik binnen een uur een mail terug en was de afspraak zo ingepland. De volgende dag stonden ze voor mijn deur en werd mijn iPhone mee de bus in genomen voor reparatie. Na een goed half uur had ik deze weer gerepareerd terug. Helemaal top! ik hoef mijn huis niet uit, kan door met mijn werk terwijl mijn iPhone voor mijn deur gerepareerd word. Helemaal geweldig!

Wil je een gratis iPhone reparatie in Bergen op Zoom?

De monteur die bij mij aan de deur stond voor mijn iPhone reparatie in Bergen op Zoom vertelde me dat als de schade is ontstaan binnen in mijn huis er de kans bestaat dat de inboedelverzekering dit vergoed. Het kosten me niet lang voordat ik aan de telefoon hing en na 10 minuten wist ik dat ik een eigenrisico had van 150 euro en dat de rest vergoed word. Dat zijn nog eens goede tips. Nogmaals wil ik de Telefoon reparatie Bus bedankt voor de nette en zeer snelle service!

https://www.telefoonreparatiebus.nl/iphone-reparatie-bergen-op-zoom
Continue Reading

Gsm laten repareren

Iedereen heeft tegenwoordig wel een gsm. Je ziet tegenwoordig zelfs kinderen van 6 al met een gsm rondlopen. Ik had ook een gsm toen ik 6 was maar die was rood van plastic en maakte alleen geluiden. Het repareren van gsm is tegenwoordig dan ook een grote vakgebied geworden. Dit is vooral mogelijk mede door de hoge tarieven dat de providers en fabrikanten hanteren.

Fabrikant of provider

Doet je gsm het niet dan word het aangeraden om het naar de fabrikant of provider te sturen. Als je een abonnement hebt lopen kan het vaak naar de provider anders moet het naar de fabrikant van de gsm. De iPhone moet dan naar Apple bijvoorbeeld en Samsung naar Samsung. De kosten voor reparatie liggen hierbij alleen al heel hoog. Vaak betaal je al de helft van de aanschaf prijs voor reparatie dan is een gsm reparatie Enschede een veel beter keuzen.

Lokale reparatie winkel

Naast de fabrikanten en providers kun je ook terecht bij lokale winkels. In Enschede zijn bijvoorbeeld een aantal gsm reparatie Enschede actief. Als je gsm opstuurt of langs brengt bij een gsm reparatie Enschede kun je rekenen op een lage prijs en ook een snelle afhandeling. Je hoeft dus niet weken te gaan wacht op je gsm.

gsmreparatiexl.nl/

scherm-reparatie.com/

iphone-reparatie-twente.nl/

Continue Reading

Draadloos oplaadbare telefoons

Zizmagazine

Nog niet zo gek lang geleden hadden we allemaal nog een vaste telefoon waarop je het nummer nog met een draaischijf moest draaien. Tegenwoordig is het wel anders. Mobiele telefoons die liefkozend ook wel strijkijzers en koelkasten werden genoemd maakte plaats voor uitschuifbare en dubbelklappende kleurentelefoons met bluetooth en deze maakten op hun beurt weer plaats voor de eerste Android toestellen. De telefoons werden uitgerust met camera’s, met vele gigabytes aan opslagruimte en aan schermen met dezelfde resolutie als de TV die in je huiskamer staat. Zelfs vingerafdrukken kunnen tegenwoordig gelezen worden op je smartphone. Maar één ding bleef altijd al achter en veranderde vrijwel niet: de accu en het opladen ervan.

De accu van de telefoon is volgens vele de zwakke schakel in elk toestel, want doordat de schermen groter werden en de toestellen steeds meer konden nam ook het energieverbruik van de toestellen in rap tempo toe, sneller dan de toename in capaciteit, waardoor je telefoons vandaag de dag soms zelfs meerdere keren per dag moet opladen, terwijl dat voorheen met de oude koelkasten maar één keer in de zoveel dagen was. Toch gaat, mede door de toenemende interesse in elektrisch rijden, de ontwikkeling nu sneller en neemt de capaciteit van accu’s toe. Bovendien is er een nieuwe oplaad technologie die het eeuwen oude draadje overbodig maakt.

Zo hoef je als particulier je toestel alleen maar in de buurt te leggen van de oplader en klaar is kees. Ook voor ondernemers biedt dit een uitkomst, want waar je voorheen onbereikbaar was en in het slechtste geval een antwoordservice of telefoonservice moest inschakelen omdat je niet bereikbaar was, is deze technologie nu zo ver dat er ook draagbare accu’s zijn die je kan gebruiken om je toestel op te laden, ook als er geen stopcontacten in de buurt zijn!

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/
Continue Reading