ZIZ Magazine
Image default
Zakelijk

Met Essent contact opnemen

 

Nederland kent verschillende energieleveranciers. Bij deze bedrijven kun je terecht als je energie en/ of gas wilt afnemen. De meeste cv-ketels werken door de verbranding van gas en ook veel huishoudens koken op gas. Daarnaast wordt de stroom waarop verschillende apparaten werken ook door deze leveranciers geleverd. Een van de energiebedrijven waar je zowel gas als elektriciteit kunt afnemen is Essent. Essent is opgericht in 1999 en bedient vele huishoudens in Nederland en België iedere dag van energie. Voor vragen, problemen of opmerkingen is er de klantenservice, waar klanten naartoe kunnen bellen als ze met Essent contact willen opnemen.

Op verschillende manieren met Essent contact opnemen

Als je met Essent contact wilt opnemen, kan dit op verschillende manieren. Ten eerste is er een telefoonnummer waar je naartoe kunt bellen. Dit telefoonnummer verbindt je met de klantenservice, waar je een keuzemenu krijgt. Door te kiezen voor het nummer dat is verbonden aan het onderwerp waar je over belt, bijvoorbeeld je contract of een storing, krijg je een deskundige medewerker aan de lijn. De medewerker kan je helpen met verschillende problemen en bijvoorbeeld zorgen dat er een monteur langs komt om een probleem te verhelpen. Naast telefonisch kun je ook online met Essent contact opnemen. Op de website, www.essent.nl,  kun je meer informatie vinden over de contactmogelijkheden.

Diensten van Essent

Omdat Essent de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, wordt er alles aan gedaan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Er zijn verschillende manieren om met Essent contact op te nemen en de medewerkers van de klantenservice zijn opgeleid om zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hierdoor is Essent een goede keuze als je een nieuw energiecontract wilt afsluiten. De service die het bedrijf verleent kan je problemen snel oplossen en dit moet je meenemen in je keuze.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/essent-contact/