Categorie: Adverteren

Waarom is de wijnkoeler de must have van deze zomer?

Afgelopen zomer hebben we kunnen genieten van een paar heerlijke zomerdagen. De temperatuur liep al snel uit tot boven de 30 graden. Reden genoeg om ook deze zomer weer extra te gaan genieten van de zon. Het is natuurlijk extra prettig om te genieten van een koud glaasje witte wijn of rosé. Rosé is al jaren het zomerse drankje die we allemaal graag drinken. Gelukkig heeft de Rode Wijnglazen Shop de must have van deze zomer voor een glaasje koude Rosé. Maar waarom is de wijnkoeler zo belangrijk? We kunnen de rosé toch ook standaard in de koelkast zetten?

Wijnkoeler zorgt ervoor dat je altijd voorbereid bent op de zomer

In Nederland kan het weer ineens 180 graden omslaan. Gisteren zat je nog in 10 graden in de regen. De volgende dag is het ineens 30 graden en zon. Ondanks dat de weerman het voorspelt heeft ben je een echte typische Nederlander. Eerst zien, dan geloven. Logisch want de weerman zit er nog wel eens naast. Helaas dit keer niet en al snel zit je te puffen in de zon. Je zou een moord doen voor een lekker koud rosétje. Je bent alleen die stomme fles in de koelkast vergeten te doen. Een rosé op temperatuur krijgen in de koelkast duurt al snel 3 tot 4 uur. Voor je het weet heb je er geen zin meer in. De wijnkoeler koelt jouw fles binnen 5 minuten op de gewenste temperatuur. Je bent zo mooi voorbereid op de zomer!

Wijnkoeler met karaf staat super chique

Lekker genieten van het buitenleven? De wijnkoeler met karaf staat natuurlijk super chique. In de houder wordt het karaf inclusief jouw favoriete wijn op de gewenste temperatuur gebracht. Eventueel kan je nog gebruik maken van een wijnthermometer om te controleren of je jouw rosé al op de gewenste serveertemperatuur kan drinken. Laat de zomer maar komen hoor want jij bent er helemaal klaar voor met je wijnkoeler.

   

http://www.rode-wijnglazenshop.nl/wijnkoeler
Continue Reading

Vazen: makkelijk te bestellen

Vazen beschikken over het vermogen om elke bloem of plant haar eigen taal te laten spreken. Doordat ze bijna onmisbaar zijn in elke huishouden, zijn het tegen veelgevraagde artikelen. Wat maken de bloemenvazen van Flowertools dan anders? Onze bloemenvazen zijn van robuuste kwaliteit en zijn tevens gemaakt van Boheems kristalglas, wat zorgt voor dat eigenwijze en unieke karakter. Maar wat geeft onze webshop dan net dat beetje extra? Dat zal onze service zijn: de service die speciaal voor jou zo gastvrij mogelijk is gemaakt. Weg met dure verzendkosten, lange bezorgtijden en moeilijk betaalservices! Dat is bij ons niet aan de orde, waarom? Omdat jij de belangrijkste bent. Wij willen dat elke aankoop die jij doet, de belangrijkste vazen oplevert. Tegen de beste service natuurlijk.

Vazen: onze betaalbare en klantvriendelijke services

Het aankopen van de mooiste vazen, moet een geweldige ervaring zijn. Onze service geldt dan ook voor elke klant: lage bezorgkosten en in veel gevallen helemaal geen kosten, snelle bezorging en altijd goed contact met de klant. Waarin vertalen deze 3 dingen zich dan? Ten eerste betaal je enkel 4,95 verzendkosten als je onder de 50 euro besteld, boven de 50 euro betaal je geen enkele bezorgkosten. Helemaal geen zin om verzendkosten te betalen? Het is ook mogelijk om je vazen op te halen bij onze locatie in Utrecht! Daarnaast is betalen altijd uiterst makkelijk bij Flowertools: je betaalt gewoonweg via iDeal of paypal. Zo weet je dat het altijd veilig gebeurt! En contact met de klant? Daar staan wij altijd voor open: je kunt altijd mailen en binnen 24 uur antwoord verwachten, maar ook chatten met ons is mogelijk. Zo krijg je altijd snel antwoordt op al jouw vragen.

Vazen voor elk huishouden

Vazen van kristalglas zijn onmisbaar in elk huishouden. Leuk voor weelderige bossen of planten. Laat de sfeer spreken in jouw huis en bekijk vandaag nog ons brede assortiment op Flowertools.

http://flowertools.nl/vazen/
Continue Reading

Trends in de woningbouw

Zizmagazine

De woningmarkt maakt een turbulente tijd door. Er verandert een heleboel op alle gebieden en ook in alle segmenten. Zo worden er momenteel veel nieuwe sociale huurwoningen bijgebouwd door de massale toestroom aan vluchtelingen die een woning zoeken, terwijl er al lange wachtrijen waren. Om diezelfde reden wordt er ook veel gerenoveerd, voornamelijk met het doel om zo snel mogelijk woningen te creëren. Kantoorpanden worden omgetoverd tot studio’s en kamers voor studenten, oude flats worden van de slooplijst gehaald en ga zo maar door.

Niet alleen op de (sociale) huurmarkt zien we veranderingen, ook de koopsector lijkt losgekomen zijn van het anker waaraan het vastzat gedurende de economische crisis. Door de lage rentestand en het gebrek aan huurwoningen maken veel starters en gezinnen met een modaal inkomen de keuze om nu te gaan kopen.

Tot slot zien we ook dat het duurste segment woningen toeneemt. Er worden veel riante villa’s bijgebouwd en enkele weken geleden werd het duurste huis van Nederland verkocht terwijl het nog niet gebouwd is, namelijk een penthouse van vijftien miljoen euro aan het Ei in Amsterdam. Traditionele boerderijen die relatief dicht bij de stad liggen zijn ook in trek en hier spelen makelaars weer handig op in.

De trends komen namelijk allemaal uit het verleden; de rietdekker en zijn rietdekkersbedrijf hebben het weer druk omdat rieten daken niet mogen missen op een riante woning en ook het zwarte hout en de bijbehorende ouderwetse uitstraling mogen niet ontbreken. Houtkleuren zijn overigens helemaal in: geen felle, synthetische kleuren, maar een beige, grijze of andere zachte kleur met hout is iets wat vaak terugkeert. Maar ook zijn er genoeg mensen die juist voor hypermodern gaan: woningen met grote ramen, felle kleuren of wit en de nieuwste futuristische snufjes. Kortom: er verandert erg veel in de woningbouw!

http://www.rietwerk.nl/
Continue Reading