Categorie: Alarmsysteem

4 trends die de thuisautomatisering verminderen

Zizmagazine

4 trends die de thuisautomatisering verminderen

Dit artikel van slotenmaker Rotterdam geeft een overzicht van vier toptrends waarvan verwacht wordt dat ze de markt voor domotica in de komende drie jaar zullen beïnvloeden.

Voice-First apparaten

Ongeveer 72% van de gebruikers van smart home-apparaten heeft interesse getoond in het gebruik van een voice-first interface om hun domotica-systemen te beheren. Virtuele assistenten, zoals de Amazon Echo en Google Home, bieden handsfree bediening, meer gebruiksgemak en een meer intuïtieve gebruikerservaring. Stembesturing wordt vaak gebruikt voor het bewaken en beheren van aangesloten apparaten, zoals entertainmentsystemen, smart lights en slimme apparaten.

Huiseigenaren kunnen ook de Amazon Echo gebruiken om te helpen met een verscheidenheid aan activiteiten:

 • Naar muziek aan het luisteren.
 • Kalenders beheren.
 • Online winkelen.
 • Het nieuws lezen.
 • Alarmen instellen.

Slimme apparaten

Snelle adoptie van nieuwe technologie en een impuls van de overheid aan energie-efficiëntie heeft het gebruik van slimme apparaten voortgestuwd. Naar schatting zullen 178 slimme huishoudelijke apparaten wereldwijd worden verkocht in 2020, wat handige en energie-efficiëntere domotica-oplossingen biedt.

Er is een stijging opgetreden in het gebruik van de volgende apparaten:

 • Koffie makers. Synchroniseer koffiezetapparaten met een Wi-Fi-geactiveerde wekker om te beginnen met brouwen zodra het alarm afgaat.
 • Ovens. Bewaak het kookproces vanaf elk apparaat met internettoegang met ingebouwde ovencamera’s.
 • Koelkasten. Bekijk afbeeldingen van interne koelkastcamera’s om te bepalen welke items opnieuw moeten worden gevuld of ga naar digitale media op het aanraakscherm.
 • Wasmachines. Start of stop cycli op afstand of ontvang meldingen wanneer een cyclus is beëindigd.

Huishoudelijke robots

Naar schatting één op de tien Nederlandse huishoudens heeft in 2020 een huishoudrobot. Houd uw huis in de gaten en vergroot het gebruiksgemak met een huishoudrobot. 

Huiseigenaren kunnen schoonmaakrobots, zoals de iRobot, programmeren om te helpen bij het voltooien van dagelijkse taken (bijvoorbeeld vloeren dweilen of stofzuigen). Huishoudrobots zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor het reinigen van specifieke soorten vloeren, zoals hout, tegels of tapijt.

Draagbare technologie

Een groeiend aantal huiseigenaren gebruikt draagbare technologie om de veiligheid en het gemak van de woning te verbeteren. Meer dan 245 miljoen draagbare apparaten worden in 2019 verkocht, zodat huiseigenaren hun smart devices op afstand kunnen monitoren en beheren met behulp van de mobiele app van hun beveiligingsprovider. Gebruik draagbare technologie om uw beveiligingssysteem in of uit te schakelen of om direct toegang te krijgen tot de volgende slimme apparaten:

 • Deursloten. Sluit deuren op afstand of ontgrendel ze.
 • Garagedeuren. Ontvang meldingen wanneer de garage open staat of wanneer de deur wordt geopend.
 • Lichten. Plan de verlichting om in of uit te schakelen om energie te besparen of om te zorgen dat iemand thuis is terwijl u weg bent.
 • Bewakings camera’s. Bekijk beelden van elke beveiligingscamera in realtime.
 • Thermostaten. Pas de kamertemperatuur vanaf elke locatie aan.

Als ze correct zijn geïnstalleerd, kunnen deze geautomatiseerde apparaten huiseigenaren helpen om altijd verbonden te blijven met hun huis. Maak gebruik van verbeteringen in domotica om de veiligheid, het comfort en het gemak van uw huis te verbeteren.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam
Continue Reading

3 huisbeveiligingschecks voor gezinnen

Zizmagazine

3 huisbeveiligingschecks  voor gezinnen

De zomer is een van de leukste tijden van het jaar voor kinderen. Wat is er beter dan drie maanden ijsjes eten, rondspelen en geen school? Echter, ouders ervaren een heel ander soort zomervakantie. Het vinden van babysitters voor overdag, het organiseren van tochten naar een zomerkamp en het winnen van het winnende team voor pizza wordt toegevoegd aan u takenlijst. Met alle opwinding die de zomer met zich meebrengt, is het gemakkelijk om de veiligheid van het huis uit het oog te verliezen.

Om u te helpen genieten van zorgeloos plezier in de zon met uw gezin, hebben wij van slotenmaker Den Haag drie top checks voor de zomerveiligheid voor gezinnen op een rij gezet.

Sluit alles af

Vergeet niet om op te sluiten als u naar u werk vertrekt. Historisch gezien neemt de criminaliteit de neiging om in de zomer te stijgen. Als u een babysitter inhuurt om voor uw kinderen te zorgen, zorg dan dat hij of zij weet hoe u uw huis goed afsluit. Alle voordeuren, achterdeuren, garages en ramen moeten worden gesloten en beveiligd wanneer ze onbeheerd worden achtergelaten.

Installeer voor extra bescherming de volgende huisbeveiligingsapparatuur:

 • Glasbreukmelders: deze sensoren gebruiken een microfoon om te luisteren naar geluiden met dezelfde frequentie van brekend glas. Eenmaal gedetecteerd, wordt een hoorbaar alarm geactiveerd en wordt een waarschuwing verzonden naar uw smartphone of mobiel apparaat.
 • Slimme sloten: bedien uw sloten met uw mobiele apparaat en stel unieke toegangscodes in voor gasten, kindermeisjes en huishoudpersoneel. Met toegangscodes kunt u iedereen die bij u binnenkomt, vanaf elke ingang beheren en volgen.
 • Raam- en deursensoren: bewegingsgevoelige sensoren sturen waarschuwingen naar uw mobiele apparaat wanneer een raam of deur wordt geopend. Een meldkamer wordt ook op de hoogte gesteld als iemand probeert in te breken bij u thuis.

Neem de tijd om uw kindermeisje en kinderen door de geïnstalleerde apparatuur te laten lopen. Geef ze een overzicht van hoe de functies werken om vals alarm te minimaliseren.

Houd de wacht

Of u nu wilt inchecken bij uw kinderen terwijl u op het werk bent of de activiteiten van uw voordeur in de gaten wilt houden, er zijn verschillende manieren om toezicht op uw huis te houden.

Surveillancesystemen zijn een van de meest effectieve oplossingen om de zichtbaarheid in en om uw huis te vergroten. Overweeg een systeem te installeren waarmee u realtime videostreams kunt bekijken met waarschuwingen die naar uw mobiele apparaat worden verzonden telkens wanneer activiteit wordt geregistreerd. Voor een optimale zichtbaarheid moeten huiseigenaars camera’s plaatsen boven alle ingangen, rond de omtrek van het pand en in kamers zoals keukens, speelkamers en slaapkamers.

U kunt zelfs deurbelcamera’s installeren, waarmee u iedereen op uw deur kunt zien en ermee kunt communiceren – en dat allemaal vanaf uw mobiele apparaat. Houd handig bij wanneer uw kinderen komen en gaan terwijl u op het werk bent.

Overweeg ook een wijkwachtprogramma. Leden van deze georganiseerde groepen kijken om beurten uit naar verdachte activiteiten in hun omgeving. Informeer de groepsleiders dat uw kinderen thuis zijn tijdens de zomervakantie en kijk of zij tijdens uw werk beter op uw huis kunnen letten. Stel uw kinderen voor aan de buurtwachtgroep en laat hen weten of u een babysitter hebt om valse alarmen te voorkomen.

Of u nu een wijkwacht organiseert of lid wordt, zorg ervoor dat uw groep regelmatig bijeenkomt en onderhoud efficiënte communicatie om belangrijke gemeenschapsproblemen te bespreken.

Wees beschikbaar

Ten slotte moet u altijd beschikbaar zijn voor contact. In geval van nood, zoals inbraak, moeten uw kinderen, buren of babysitter u kunnen bereiken. Zorg er ook voor dat al uw beveiligingsapparatuur mobiele mogelijkheden omvat. Maak waarschuwingen die direct naar uw smartphone, mobiel apparaat of tablet worden verzonden om u onmiddellijk op de hoogte te stellen. Hoe sneller u zich bewust bent van een noodgeval, hoe sneller u kunt reageren en hoe u schade kunt beperken.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag
Continue Reading

Cadeautip tijdens wedding season: Smart home beveiliging

Zizmagazine

Cadeautip tijdens wedding season: Smart home beveiliging

Het zomer-huwelijksseizoen is officieel begonnen. Helaas kunnen cadeaus die in het register worden vermeld saai en enigszins gebruikelijk zijn. Wil je echt je favoriete pasgetrouwden een spatel of broodrooster kopen? Laat ze in plaats daarvan zien hoeveel je om hen geeft en krijg ze iets dat ze echt zullen gebruiken. Geef ze het geschenk van slimme huisbeveiliging. Wij van slotenmaker Den Haag geven u wat tips.

Slimme lichten

Slimme verlichting is het perfecte geschenk voor pasgetrouwden die hun huis willen beveiligen en tegelijkertijd energie willen besparen. Met deze technologie kunnen ze alle lichten binnen en buiten hun huis besturen met behulp van een smartphone of een vooraf ingesteld schema. Slimme verlichting:

 • Laat het lijken alsof je thuis bent om inbraken te voorkomen.
 • Helpt u energie te besparen en geld te besparen op de elektriciteitsrekening.
 • Hiermee kunt u lampen op afstand bedienen met behulp van een smartphone of uw favoriete mobiele apparaat.

Slimme sloten

Realiseren dat je je sleutels bent vergeten kan een frustrerende situatie zijn, waardoor ongewenste spanning tussen paren ontstaat. Help de pas getrouwden om deze situatie te voorkomen door het geven van de gave van slimme sloten.

Slimme sloten elimineren de noodzaak om sleutels rond te dragen. Deze geautomatiseerde vergrendelingen kunnen worden beheerd via een smartphone en bieden aanvullende inzichten in de beveiliging van uw woning, zoals wie uw woning binnenkomt en wanneer.

Slimme thermostaat

Bruiloften kunnen kostbaar zijn voor de bruid en bruidegom.

Help het echtpaar door hun energierekening aanzienlijk te verlagen met een slimme thermostaat. Met deze apparaten kunnen gebruikers op afstand de temperatuur in hun huis regelen. Stel een automatisch schema in of verander de temperatuur tijdens het vliegen met uw mobiele apparaat.

Als je je cadeau echt naar een hoger niveau wilt tillen, overweeg dan een slimme thermostaat met gezoneerde verwarmings- en koelingsopties. Zoned thermostaten laten huiseigenaren de verwarming en koeling regelen in specifieke ruimtes in het hele huis. Tijdens de installatie zijn afzonderlijke sensoren in het hele huis geïnstalleerd en is temperatuurregeling per kamer en vloer mogelijk. De pasgehuwden kunnen hun slaapkamer koel houden op warme zomeravonden, terwijl ze de rest van het huis zonder airconditioning laten.

Deurbel Camera

Hoe vaak hoor je de deurbel rinkelen, gevolgd door ‘Honing, kun je dat krijgen?’

Met een deurbelcamera kunt u de gave van veiligheid en gemak schenken. Met deze apparaten kunnen huiseigenaren bekijken en communiceren met wie of wat zich bij de voordeur bevindt. Het enige dat ze hoeven te doen, is inloggen op een app via een mobiel apparaat. Vervolgens kunnen ze onmiddellijk inchecken bij pakketten, activiteiten monitoren en mobiele meldingen ontvangen elke keer dat een video wordt opgenomen.

 

Verspil geen tijd met gewone registratiegeschenken dit huwelijksseizoen. Geef je favoriete koppel de zekerheid die ze nodig hebben.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag
Continue Reading

5 tips tegen auto-inbraken

Zizmagazine

Uw auto is altijd iets waar uw dol op bent. Of het nu je eerste of laatste auto is, je houdt er absoluut van en wil hem niet verliezen of compromitteren met zijn veiligheidsproblemen. Technologie krijgt zo geavanceerde ontwikkelingen voor auto’s, inclusief hun sluitsystemen. Maar je zult ook moeten onthouden dat in deze moderne tijd waarin alles zo wetenschappelijk en technisch onderlegd is geworden, diefstal en misdaad geen uitzondering vormen. Wanneer u druk bezig bent in een uiterst belangrijke vergadering of wanneer u geniet van een feestje met uw familie of vrienden, klinkt het raar dat u zich de hele tijd zorgen blijft maken over de veiligheid van uw auto. Dit is absoluut onmogelijk. Dus, wat kan worden gedaan om ervoor te zorgen dat uw auto volledig veilig is, zelfs als u niet in de buurt bent? Hier zijn 5 tips om u dubbel zeker te maken van de veiligheid van uw auto, zodat u zich volledig kunt concentreren op wat u doet:

Ga voor slot-onderhoud – het is goed om een ​​technologisch geavanceerd sluitsysteem voor uw auto te hebben, maar alleen tot het moment waarop u voor regelmatig onderhoud gaat. Of uw auto nu een gewone sleutel heeft, transponderchip, smart key, keyless entry, push to start, afstandbediening of een andere sluitsysteem, regelmatig controleren en onderhouden van hetzelfde is een must om zeker te zijn van hun goede werking en, daarom, de veiligheid van uw auto.

Rekeying – Dit is een absolute must om ervoor te zorgen dat je auto veilig is. Ga voor het veranderen van uw belangrijkste configuraties of het opnieuw sleutelen van uw autosloten op een vaste tijd t voor een uiterst redelijke prijs. Dit is een geweldige manier om uw auto tegen onbevoegde toegang te beschermen.

Oproep voor slotenmakers in noodgevallen – Er zijn veel momenten waarop u in een noodsituatie terechtkomt als een lock-out midden in de nacht. In de meeste gevallen probeer je de situatie alleen te regelen en wordt het te zwaar voor je autosloten om het nog meer te beschadigen. Doe het niet. Wanneer u met een dergelijke situatie wordt geconfronteerd, kunt u onmiddellijk ons van slotenmaker Rotterdam bellen die 24 uur beschikbaar is. Neem geen risico’s met de sloten van uw favoriete auto.

Onmiddellijke vervanging van sleutels- Als uw autosleutel zoekraakt, misplaatst, vastzit of kapot is, bel dan onmiddellijk een slotenmaker voor vervanging van de autosleutel. Wacht niet, zelfs voor een korte tijd. Je weet nooit wie van de situatie zal profiteren.

Regelmatige inspectie – Als u van uw auto houdt en wilt dat deze veilig en beveiligd is, ga dan voor regelmatige controles en inspectie van uw sloten om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam
Continue Reading