Categorie: Dieren

Ontdek de voordelen van een nylon hondenriem

Zizmagazine

Bent u op zoek naar een nieuwe nylon hondenriem voor uw hond? Bekijk dan eens het assortiment van DOGz11. Hier vindt u riemen in allerlei soorten en maten van verschillende materialen. Bent u op zoek naar een wat kortere looplijn of geeft u uw hond graag de vrijheid en kiest u voor een looplijn van 300 cm. Uiteraard heeft u ook keuze uit veel verschillende kleuren. Kiest u voor standaard zwart of kiest u voor een opvallende kleur? Heeft u de juiste hondenriem gevonden? Plaats deze in de winkelwagen en binnen enkele dagen loopt uw hond aan een nieuwe nylon hondenriem.

Een duurzame oplossing: de nylon hondenriem

De nylon hondenriemen zijn gemaakt van onschadelijke vezels van gerecyclede plastic flessen. Uiteraard zijn deze riemen net zo sterk, zacht en duurzaam als andere nylon producten. Zo kiest u dus voor een duurzame oplossing én uw hond loopt er hip bij. Waar wacht u nog op? Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment aan hondenriemen en kies degene die het meeste bij uw hond past. Wat voor hond u ook heeft, alle riemen zijn zeer geschikt voor uw hond. Lastig om een goede keuze te maken? Het team van DOGz11 staat voor u klaar. In de winkel én online.

Val op met een nylon hondenriem met ledverlichting

Zeker nu het ’s avonds sneller donker is, is het extra belangrijk om in het donker goed op te vallen. U zult maar net in een onverlicht gebied lopen en een voertuig niet zien aankomen. Daarom heeft de specialist nylon hondenriemen met ledverlichting in het assortiment opgenomen. Deze riemen kunt u eenvoudig opladen via de computer of via een telefoonoplader. Kiest u voor opvallend rood, flashy groen of Hollands oranje? De riemen zijn in zes verschillende kleuren beschikbaar. Wist u dat een nylon hondenriem ook op knipperstand kan? Zo vallen jullie samen nog beter op!

Continue Reading

Let goed op als agrariër

Zizmagazine

De bevolking van onze aardbol groeit in een erg hoog tempo. Sinds 1950 is de bevolking van onze aardbol met wel 143 procent gestegen. Dit is natuurlijk een ongelofelijk hoog percentage. Deze groei zorgt ervoor dat ook de vraag naar grondstoffen en voedsel en levensmiddelen stijgt. Er is echter een probleem, grondstoffen die kunnen op raken. Voedsel kunnen wel gelukkig wel altijd blijven verbouwen. Echter kost het verbouwen van voedsel wel veel tijd ,is het vaak helemaal niet duurzaam en het kost heel veel kostbare ruimte. Zeker nu er steeds meer voedsel nodig is in de wereld wordt het steeds lastiger. Het houden van koeien is heel erg duur. Je hebt naast voedsel voor de koeien nog veel meer nodig. Je hebt weer veel ruimte nodig omdat de koeien moeten kunnen grazen. Ook kunnen de medische kosten erg hoog worden. Daarnaast moeten ook deze koeien drinkwater hebben.

 

Vooral het houden van koeien is heel erg duur. Vaak willen agrariërs wel proberen de kosten te drukken. Om op de korte termijn kosten te besparen wordt er vaak bezuinigd op het welzijn van de koeien. Dit is natuurlijk enorm zielig voor de dieren. Zo zie je dat agrariërs ervoor kiezen om de koeien minder ruimte geven om te grazen. Soms zie je zelfs dat ze helemaal niet meer mogen grazen en alleen in de stal leven. Dit zorgt voor een erg ongezonde leefomgeving voor de beesten. Hierdoor stokt de melkproductie en wordt het vlees ook van een mindere kwaliteit.

 

Gelukkig zijn er bedrijven die kunnen ondersteunen en een goed plan voor de agrariër kunnen opzetten. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Wijsman. Zij willen ervoor zorgen dat alles zo duurzaam en milieuvriendelijk verloopt. Hierbij wordt ook veel zorg besteed aan de zorg van bijvoorbeeld koeien. Dat kan gaan over zoiets gedetailleerds als een koeborstel.

 

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/
Continue Reading

Zoekt u een zorgverzekering voor uw kat?

Zizmagazine

Jouw kleine tijger… de dappere avonturier… gecertificeerde held(in) op sokken. Katten trekken er graag in hun eentje op uit en dat betekent dat jij er niet bent om hem of haar te beschermen. Iedere dag komen ze vrolijk miauwend hun eten afhalen en op jouw bed een dutje doen. Geen verzekering nodig natuurlijk. Maar wanneer jouw kat op pad is, kunnen er bijzonder veel vervelende dingen gebeuren. Scherpe hekwerken, voorbijrazende auto’s, andere vechtlustige katten  en – laten we het niet hopen – vergiftigd voer van kattenhaters. Het zijn maar een paar voorbeelden: er liggen duizend-en-één gevaren op de loer.

Waarom een kattenverzekering?

We hopen van harte dat jouw kat nooit iets overkomt. Maar helaas is de praktijk iedere dag opnieuw weer anders. Oogontstekingen, oorontstekingen en de gevreesde niesziekte zijn aan de orde van de dag. De rekeningen van de dierenarts kunnen behoorlijk oplopen en ze komen natuurlijk altijd nét ongelegen. Ook katten die nooit buiten komen kunnen ziek worden of iets inslikken dat alleen maar operatief verwijderd kan worden. Ook al let je nog zo goed op, jouw kat is altijd sneller dan je denkt. En misschien ben jij wel onhandiger dan je denkt. Een ongelukje waarbij jouw kat gewond raakt is zo gebeurd.  

Jouw kat verzekeren.

De kosten van meerdere bezoeken aan de dierenarts of een operatie voor jouw kat – natuurlijk met de nodige herstelperiode bij de dierenarts – kunnen heel snel, heel sterk oplopen. Natuurlijk zet jij als goed baasje iedere maand een bepaald bedrag aan de kant voor jouw kat. Toch? Een rekening van de dierenarts wint het echter vaker van jouw spaargeld dan andersom. En jouw spaargeld is na het betalen van de rekening ook gewoon weg. Een verzekering voor jouw kat blijft. En is maandelijks stukken goedkoper dan wanneer je zelf een bedrag aan de kant legt.

Aanbieders van kattenverzekeringen.

Er zijn diverse kattenverzekeraars in Nederland, maar ze zijn niet allemaal betrouwbaar. Of het zijn ’schuivers’ waarbij je maar een nummertje bent. En dat wil je niet wanneer er iets ernstigs is met jouw kat. Dan wil je snel worden geholpen. Daarom raden wij De OHRA Huisdierenverzekering of Zelf Dier & Zorg aan als je een kattenverzekering wilt afsluiten. De OHRA Huisdierenverzekering staat bekend om de goede service die wordt geboden. Je kunt makkelijk online jouw premie berekenen bij OHRA

http://www.hondenverzekeringen.org/hondenverzekeringen/ohra-hondenverzekering/
Continue Reading