ZIZ Magazine
Image default
Gezondheid

Rimpelbehandeling zonder facelift of botox

Het ouder worden is een onderdeel van je leven en kan je gewoonweg niet tegengaan. Het enigste wat je kan doen is dat je de veroudering symptomen  kunt afremmen door verschillende behandelingen.  De meest gebruikte methodes om je rimpels tegen te gaan is rimpelbehandeling met botox of fillers. Een alternatief dat ook veel ondergaan wordt is facelift. Ondertussen is men onderzoek aan het doen om er terug jonger uit te zien door middel van een acupunctuur behandeling te ondergaan.

Mensen die ervoor willen zorgen dat ze  op oudere leeftijd beduidend minde rimpels willen, kunnen een gezonde levensstijl hanteren waarbij ze genoeg slaap, niet te veel zon en gevarieerde en gezond eten.  Door dit te doen zal je ongetwijfeld er een aantal jaren jonger uitzien maar je zal onmogelijk hetzelfde resultaat verkrijgen als bij een facelift, botox- en fillerbehandeling. Omdat sommige mensen afschrikken om hun huid stil te leggen door botox of dokter erin te laten snijder waardoor je littekens eraan overhoud of zelfs het laten wegbrand met een laser zijn ze nu opzoek naar een volwaardig alternatief. 

Momenteel is men onderzoek aan het doen om acupunctuur in de cosmetisch wereld te gaan gebruiken zodat rimpels verwijderen zonder operatie ook mogelijk is. In Spanje kan je deze behandeling al ondergaan. Het is een natuurlijke  anti-rimpelbehandeling waarbij je zo goed als geen pijn en een  niet chirurgische behandeling toch de rimpels die voortkomen uit je veroudering te verminderen.

Men gaat bij een acupunctuur naalden op specifieke plaatsen in je gezichts- en hoofdhuid plaatsen  waarbij de spierspanning kan verbeteren.  Dit zorgt  ervoor dat de onderliggende weefsels makkerlijker doorlboeden en hierdoor gaan zwellingen oogleden,zwellingen, oogleden en rimpels beduidend gaat reduceren.  Omdat de huid meer collageen gaat aanmaken gaat de rimpels in je huid vanbinnen uit opgevuld worden. Of deze behandeling net zo effectief te werk gaat als een botox behandeling of facelift valt nog te bezien.

http://faceland.nl/