Categorie: Internet

Grote bestanden versturen

Zizmagazine

Moet u, bijvoorbeeld voor uw werk, regelmatig grote bestanden versturen? Of heeft u een daarvoor een andere reden? In dat geval zijn er verschillende programma’ waar u gebruik van kunt maken. Het punt is echter dat veel mensen niet weten of ze een gratis versie nodig hebben, of dat ze beter een betaald abbonement kunnen nemen. In dit artikel bespreken we enkele afwegingen, zodat u een goed besluit kunt nemen over deze kwestie. Dat is natuurlijk wel een fijn gegeven.

 

Hoe groot zijn de bestanden

Het punt is dat er verschillende programma’s zijn waarmee u grote bestanden kunt versturen. In veel gevallen kan dit ook gratis, maar er zijn dan wel beperkingen aan de bestanden. Aan de ene kant zijn er bijvoorbeeld beperkingen als het gaat om het aantal data dat u kunt verzenden. Gaat het echt om zeer grote data? In die gevallen heeft u dan bij verschillende programma’s een abbonement nodig. Maar sommige programma’s werken ook anders. Het kan bijvoorbeeld ook het geval zijn dat u met bepaalde programma’s slechts eenmalig per week bijvoorbeeld bestanden kunt sturen. Alle programma’s werken anders en u moet goed kijken wat bij u past.

Ga dus van te voren altijd na of u bij grote bestanden versturen de ruimte nodig heeft van een premium abbonement, of dat dit helemaal niet het geval is. Het kan dan natuurlijk flink geld besparen.
 

Andere voordelen

Een premium abbonement kunnen overigens ook andere voordelen hebben. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de veiligheid. Natuurlijk weet u wel dat er op internet veel privacy wordt geschonden. Omwille van die redenen zijn er ook wetten ingelast om dit te verminderen. Bij het versturen van bestanden kunnen er veel privacygegevens loskomen. Deze wilt u natuurlijk niet in verkeerde handen laten vallen. Bepaalde programma’s zorgen voor extra veiligheid wanneer u een premium account neemt.

Continue Reading

Hoe krijg je meer likes op je Instagram posts?

Zizmagazine

Instagram, een platform dat ooit begon als een plek waar mensen hun foto’s konden delen. Dat nu is uitgegroeid tot een immens platform waar mensen miljoenen aan euro’s verdienen. Maar ieder account is hetzelfde begonnen. Met nul volgers en nul likes. Dus wil jij weten hoe al die influencers hun account zo groot hebben gemaakt? Lees dan verder voor enkele tips.

Laat je inspireren door andere merken en mensen

Waar haal je je inspiratie vandaan? Als je alleen je branche of je vriendenkring volgt, zul je geen nieuwe ideeën vinden. Neem in plaats daarvan de tijd om onderzoek te doen en inspirerende accounts te vinden om te volgen. Maak dit een combinatie van jouw industrie, aanverwante industrieën en industrieën wild buiten uw cirkel. Zelfs als het klantenbestand niet hetzelfde is als het jouwe, is de kans groot dat je in staat bent om wat inspiratie te vinden in de strategie van hun berichten om te extrapoleren voor je eigen.

Werken aan een hashtagstrategie

Een van de gemakkelijkste manieren om organisch opgemerkt te worden, is door hashtags te gebruiken in het voordeel van je merk. Dat betekent niet dat je elke post moet taggen met #top, #amazing of #hair. Het betekent selectief zijn in je hashtags, zowel merk als industrie. Wanneer je een merkhashtag hebt, is het makkelijker om gerelateerde content en influencers te vinden. Met hashtags in de branche kun je zien wat er in je vakgebied trending is en ervoor zorgen dat je niets mist.

Tag the right accounts

Geef krediet waar krediet verschuldigd is. Wanneer relevant, tag in je post en in het bijschrift degenen waarme je werkt. Als je bijvoorbeeld prominente producten of mensen in je foto hebt, tag je ze op het bericht. Het kost weinig tijd en het geeft krediet aan de makers. Vaak, resulteren deze tags in een like terug van die merken of mensen en dat zorgt ook weer dat meer mensen jouw account ontdekken.

Als deze tips niet werken voor jou dan zou je ook kunnen nadenken om Instagram likes te kopen.

https://gebruikersnamen.nl/product/instagram-volgers-kopen/
Continue Reading

Een goede planning is essentieel voor uw reclame!

Zizmagazine

Stel: u bent bezig met het opzetten van uw eigen bedrijf. U heeft afspraken met aannemers en mogelijke leveranciers en er staan interviews gepland voor uw zoektocht naar goed personeel. U weet wat u wilt voor de aanpak van uw bedrijf maar u kunt bijna geen tijd vinden om zelf na te denken over het produceren van reclame. U weet dat online en offline marketing zorgt voor potentiële klanten. De passie is aanwezig, alleen waar haalt u de tijd en de kennis vandaan? Heeft u al eens gedacht aan eenreclamebureau Eindhoven? In Eindhoven kunt u echte specialisten vinden die u kennis kunnen bieden in het plannen en produceren van kwaliteitsvolle reclame.

Werk samen met een bedrijf dat uw passie herkent
Online en offline werken aan uw aanwezigheid, dat is wat een reclamebureau Eindhoven graag voor u doet. Hun passie sluit aan op wat u zoekt en kunnen tijd spenderen zodat uw meer tijd heeft voor het opzetten van uw ‘brand’! Het opstellen en organiseren van content zorgt ervoor dat u optimaal presteert in reclame strategie. Het vereist regelmatig publiceren, en interactie met consumenten om positieve resultaten te zien. Of het nu is op het gebeid van SEO, brand awareness, leads of alle drie. Een planning kan gemaakt worden om er online zoveel mogelijk uit te halen. Gebaseerd op kennis en ervaring om echte kwaliteitsvolle resultaten terug te zien. Daar werkt Eindhoven graag voor!

Een website zou een onderdeel moeten zijn voor uw reclamecampagne
Zoals gezegd, is een planning maken niet het enige dat Eindhoven te bieden heeft. Produceren is namelijk even belangrijk want plannen is maar één ding. Nu moet u het ook echt doen! Content ontwerpen kan op vele manieren, beginnend bij een naam, een logo maar ook sociale media profielen en natuurlijk een eigen website! Een serieus bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder! En een responsive website is belangrijk om online beter gevonden te worden. Met een website laten maken Eindhovenkan de juiste invulling gegeven worden aan uw bedrijfsactiviteiten. Deze invulling sluit aan op de consumenten die u wilt bereiken. Echte specialisten gaan voor de beste techniek en vormgeving. Zij creëren een website die zowel gezien mag worden als gebruiksvriendelijk is.

Communicatie met een plan
Goede reclame bestaat uit een goede planning en kwaliteitsvolle content. Met de vaardigheid van specialisten in Eindhoven kunt u communicatie uitvoeren op zijn best! Een reclamebureau Eindhoven kan u de tijd en kennis geven die u nog mist! Heeft u reclame op uw planning staan? Ga er dan nu meer aan de slag!

Continue Reading

Internet en TV vergelijken

Zizmagazine

Internet en tv vergelijken

Wil je een pakket voor internet en tv vergelijken? Dan kan je dat heel gemakkelijk doen tegenwoordig. Internet en televisie zijn zeer waarschijnlijk wel de twee voornaamste bronnen van vermaak en informatievergaring die mensen gebruiken. Dat je hier goed van gebruik wilt maken is dus goed te begrijpen. Dat je niet meer wilt betalen dan nodig is, is natuurlijk net zo goed te begrijpen. Alleen al om die reden is het dus ook van belang om de verschillende mogelijkheden naast elkaar te leggen en zo te zien waar je de beste deal kunt sluiten als consument.

De pakketten naast elkaar

Wat bij internet en tv vergelijken in ieder geval van belang is, is dat je de juiste pakketten naast elkaar weet te leggen. Bedenk je dat er ook andere pakketten in andere combinaties mogelijk zijn. Bijvoorbeeld met telefoonabonnementen erbij, of een pakket van telefoon met internet of tv. Dit is natuurlijk allemaal niet wat je zoekt. Let dus goed op dat je in ieder geval alleen de deals voor internet en televisie te zien krijgt. Dit maakt het kiezen van de juiste optie een flink stuk gemakkelijker. Daarom is het ook slim om dit allemaal niet zelf uit te willen zoeken.

Online de mogelijkheden bekijken

De beste manier van internet en tv vergelijken is natuurlijk online te vinden. Daar zijn websites met onlinetools te vinden die helemaal ingericht zijn op het vinden van de beste deal voor jou. Zo vind je dus zonder moeite de laagste prijs en kan je direct hiermee aan de slag. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat het je zelf niet veel werk hoeft te kosten. Je geeft gewoon aan wat je zoekt en laat de rekenkracht van de tools het werk voor je doen. Je weet direct welk pakket van welke aanbieder voor jou de meest aantrekkelijke optie is.

Flinke besparingen verzorgen

Het is goed om te weten wat internet en tv vergelijken eigenlijk precies voor je gaat opleveren. Dit is immers veel meer dan je misschien denkt. De kosten voor dit soort pakketten kunnen flink oplopen als je niet goed oplet. Het is letterlijk mogelijk om tientallen tot wel honderden euro’s per jaar te besparen. Alleen al daarom is het belangrijk om af en toe de vergelijkingsmogelijkheden eens te benutten. Doordat de prijzen en de pakketten nog weleens veranderen is het heel goed mogelijk dat er betere opties voor jou bij gekomen zijn in de tussentijd. Maak hier gebruik van.

Specifieke wensen en eisen

Wat een voordeel is van online internet en tv vergelijken is dat je de mogelijkheden zelf kunt beïnvloeden. Wanneer je bijvoorbeeld bepaalde wensen of eisen hebt met betrekking tot je pakket, dan kan je dit heel gemakkelijk aangeven. Aan de hand van de zaken die jij per definitie wel of niet wilt kan dan worden gezocht naar de pakketten die hierbij passen. Daarbij worden dan vaak ook nog eens beoordelingen weergegeven. Zo weet je dus ook direct of de prijs en de kwaliteit in verhouding tot elkaar staan. Dit weegt ook altijd mee in je keuze.

https://www.zum.nl/internet-en-tv-vergelijken/
Continue Reading

Ziggo schakelt analoge tv uit vanaf 24 april

Zizmagazine

Een tijdje geleden maakte Ziggo bekend in april te starten met het uitschakelen van analoge tv. Nu heeft het bedrijf bekend gemaakt het uitfaseringstraject van analoge tv te starten op 24 april. De regio Capelle aan den IJssel is als eerste aan de beurt. De klanten van Ziggo die in deze regio wonen, kunnen vanaf 24 april geen analoge tv meer kijken.

 

Een volledig digitaal tv-aanbod

Ziggo wil een volledig digitaal tv-aanbod creëren. Daarom wordt de analoge tv in fases uitgeschakeld door het kabelbedrijf. Ongeveer 300.000 abonnees gebruiken hun primaire televisie nog altijd om analoog naar televisiezenders te kijken. Een deel van deze groep beschikt al over een televisie om digitaal tv te kijken. De mensen die geen geschikte televisie hebben, krijgen van Ziggo een gratis minidecoder van Humax. Met dit apparaatje is het toch mogelijk om digitaal televisie te kijken

 

Voor sommige klanten zal het even wennen zijn om digitale tv te kijken, maar dit brengt wel enkele voordelen met zich mee. Zo is de beeldkwaliteit van digitale tv beter dan de beeldkwaliteit van analoge tv en krijgen klanten bovendien meer televisiezenders in hun abonnement, voor dezelfde prijs. In feite is de ontwikkeling van het uitfaseringstraject dan ook een positieve ontwikkeling.

 

Langzaam geen analoge tv meer

Ziggo wil binnen de periode van twee jaar in het gehele verzorgingsgebied alleen nog digitale televisie aanbieden. Dit betekent dat klanten van Ziggo over twee jaar geen analoge tv meer kunnen kijken. De eerste groep klanten die dit gaat merken, woont in de regio Capelle aan den IJssel. De tweede groep klanten die met de verandering geconfronteerd wordt, woont in de provincie Friesland. Na de regio Capelle aan den IJssel wordt de analoge televisie in een groot deel van deze provincie stopgezet. 

 

Als deze twee regio’s geen analoge tv meer hebben, evalueert Ziggo het uitfaseringstraject. Als de evaluatie positief is, gaat het traject verder. Welke regio dan op de lijst staat om de analoge tv te schrappen, is nog niet bekend. 

Bron: https://allesineenpakketten.nl/

https://allesineenpakketten.nl
Continue Reading

Click to Business verzorgt de passende E-marketing voor uw bedrijf in Nederland

Zizmagazine

Internet marketing is de marketing van tegenwoordig. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, internet is de plek om bekend te worden. Waar u vroeger nog Het Telefoonboek opensloeg om een firma te vinden, daar bent u nu door één druk op de knop. Maar bij Internet marketing verstaan wij niet de zoekmachines.

Wat is Internet marketing?

Internet marketing is dé verzamelnaamvoor alles wat met online advertentie en promoting te doen heeft. bereik ik een groter publiek? En op welke manier consulteer ik deze cliënt? Hoe vergroot ik de conversie?’ Click to Business is de online marketing bureau dat u hogerop brengt in de online markt.

De voordelen voor u op een rij:

  • top plaatsen in de zoekmachines
  • Meer bezoekers op uw internetpagina
  • Juiste wijze van online positionering
  • Groei van naamsbekendheid
  • Altijd een stap voor op uw concurrentie
  • Groeiende opbrengst
  • Meetbare gevolgen

 

Click to Business gets you on top!

Internet marketing is een must have voor iedere organisatie. Click to Business stoomt uw internetpagina klaar voor nu en de toekomst. Klikt u rustig verder bij Click to Business of vraag gelijk een vrijblijvende prijsopgave op. Wij als proffesionele online marktlieden bieden u alle mogelijkheden in de ontwikkeling door middel van Internet marketing aan.

http://clicktobusiness.nl
Continue Reading

Webdesign Zwolle

Zizmagazine

Webdesign Zwolle is een dochterpagina van graphy-design. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en development en richten ons o.a. op de regio Zwolle. Wij werken met heldere standaarpakketten zodat u voor uw webdesign en/of webdevelopment precies weet waar u aan toe bent. Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden, we ontwikkelen complete webshops tot kleinere website. Kwaliteit staat altijd boven budget, doordat deze service altijd voorop staat krijgt u na elke opdracht meer dan u vooraf verwacht of vraagt.

Op onze website vindt u een kort overzicht van ons portfolio, dit geeft u hopelijk een goede indruk van ons werk op het gebied van webdesign en webdevelopment. Mocht u meer willen zien bekijkt u dan rustig onze hoofdwebsite via onderstaande button.

Bent u op toe aan een (nieuwe) website? En wilt u vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden, wij komen graag bij u langs. Neem contact op voor een afspraak of bekijk onze hoofdwebsite voor meer informatie.

http://webdesignzwolle.graphy-design.nl
Continue Reading