Categorie: Vervoer en transport

5 inpaktips voor je verhuizing

Zizmagazine

Pak de kasten goed in

Om er zeker van te zijn dat uw kasten en dressoir goed beschermd blijft tijdens de verhuizing is het wijs om beschermfolie hier omheen te doen. Een groot voordeel is, als u genoeg mankracht heeft tijdens de verhuizing, dat u niet alles leeg hoeft te halen. Vooral de lichte dingen zoals bestek of kleding kunt u gerust laten zitten. Zorg er wel goed voor dat alle lades en kasten dicht zitten en wikkel deze met de beschermfolie strak tegen de kasten aan. Dit scheelt heel veel werk als u eenmaal in uw nieuwe woning bent. Minder uitpakken en eerder genieten.

Laat handdoeken uw servies beschermen

Om het verhuizen zo handig mogelijk aan te pakken is het helemaal een goed idee om uw spullen te combineren. Hiermee bedoelen wij het ene item voor bescherming van het andere gebruiken. Handoeken zijn hiervoor uitermate geschikt om uw servies te beschermen tijdens het verhuizen. Voor extra stevigheid gebruikt u verpakkingstape waarmee u het pakketje van borden en handdoeken vast maakt. Hierdoor kan het pakketje tegen een klein stootje mocht dit gebeuren, en uw servies en handdoeken komen heel aan op de plaats van bestemming. Twee vliegen in één klap!

Stop uw boeken in rolkoffers

Omdat boeken vaak zwaarder zijn als de meeste spullen die u mee neemt, en niet iedereen zwaar wil of kan tillen, is het handig om een paar rolkoffers te regelen voor uw verhuizing. Stop de boeken in de koffers en rol deze naar de verhuiswagen toe. Heb je geen rolkoffers dan kunt u ook kiezen om speciale boekendozen aan te schaffen en zo de boeken veilig en makkelijk over te verhuizen. Over de boeken kunt u nog wat theedoeken leggen te bescherming van de boeken en dan heeft u wederom meerdere spullen in één gepakt.

Vul de verhuisdozen tot het limiet gewicht

Er zijn bepaalde kartonnen dozen die in kunnen zakken als deze het limiet gewicht van 15 tot 20 kg niet bereiken. Zodra de doos voor u niet meer tilbaar is, mag u er vanuit gaan dat de doos dan te zwaar is. Doordat de dozen gestapeld gaan worden is het noodzakelijk om het gewicht goed te verdelen in de dozen. En uiteraard zullen de lichte spullen op de zwaardere gezet worden. Probeer dus altijd zoveel mogelijk in de dozen te stoppen.

Codeer uw verhuisdozen

Om verwarring te voorkomen bij het verhuizen is het verstandig om de verhuisdozen te coderen. Dit kan met kleuren, cijfers of gewoon erop schrijven wat het is en waar het heen moet. Zo is het duidelijk voor iedereen dat de dozen met keukenspullen in de keuken gezet moeten worden. En is het minder zoeken. Zorg ook dat er dozen zijn met spullen die op het begin nodig zijn. Markeer deze duidelijk zodat deze niet opgeborgen gaan worden. Voor meer informatie en tips om uw verhuizing te regelen kijk op de website van Verhuisbedrijf Snelle Jongens.

Continue Reading

Co packing opties in Nederland

Zizmagazine

Co packing Nederland is te vinden op verschillende manieren. Als je op zoek bent naar een co packing bedrijf, wil je natuurlijk wel gebruik kunnen maken van deze verschillende opties. Na-Nomi is een bedrijf dat verschillende Co packing opties biedt. Na-Nomi werkt met veel verschillende bedrijven samen en biedt haar service aan alle bedrijven.

Persoonlijk advies

Als je met Na-Nomi samen werkt, is het natuurlijk wel handig om advies te krijgen over de producten die je laat verpakken. Als je hier voor kiest, is het natuurlijk wel ideaal als je dit advies krijgt voor je bedrijf. Op die manier blijf je namelijk uniek als bedrijf.

Als je een afspraak wilt maken met Na-Nomi, kun je ze telefonisch hierover bereiken. Zo kun je of een belafspraak of een fysieke afspraak maken. Voor een fysieke afspraak kun je bij ze langs komen op het kantoor.

Als deze afspraak gemaakt is, wordt er in overleg gekeken naar hoe ze de co packing het beste aan kunnen pakken in Nederland. Ze bieden een aantal mogelijkheden aan waaruit jij als bedrijf een keuze uit kunt maken. Hieruit ontstaat uiteindelijk een overeenkomst.

De co-packing opties

Bij Na-Nomi kun je gebruik maken van een aantal opties. Zo heb je shrink wrapping, product sleeving, stickers, labels en etiketten, en het ompakken, verpakken of inpakken van een product.

Shrink wrapping is een manier van het verpakken van meerdere producten in één verpakking. Hierbij ontstaan dingen zoals multiverpakkingen of voordeelverpakkingen.

Product sleeving is het maken van sleeves voor producten. Dit is de kartonnen doos die om de producten heen zit als ze geleverd worden. Het gebruiken van product sleeves kan handig zijn als je een promotieactie wilt doen.

Als je korting wilt geven op producten of producten wilt exporten naar een ander land, is het slim om hiervoor stickers, labels of etiketten te laten maken. Dit kun je laten doen bij Na-Nomi.

Het ompakken, verpakken of inpakken kan ook best een vervelend klusje zijn. Daarom kun je dit ook laten doen door Na-Nomi. Bij het ompakken, verpakken of inpakken van producten moet je denken aan het maken van dingen als een kerstpakket, een boodschappenpakket of een assortimentenpakket.

 

Continue Reading

Mobiele opslagruimte Maastricht nodig, Boobox verzorgt het compleet

Zizmagazine

Woon of werk je in Maastricht en ben je op zoek naar mobiele opslag? Gaat je Maastrichtst bedrijf of gezin verhuizen en zoek je de slimste manier om al die transporten aan te pakken? Boobox kan je helpen. Wij bieden je niet alleen de beste opslagsystemen van het moment, maar verzorgen ook alle transporten aan één en dezelfde scherpe maandprijs van amper 69 euro. Je verhuizing kunnen we al verzorgen vanaf slechts € 207,–. Reserveer eenvoudig je mobiele opslagbox via onze website.

Wat is Boobox opslag?

De Boobox is een handige container voor mobiele self-storage. Met een volume van 7,5 kubieke meter kan hij niet enkel ontzettend veel spullen een plaats geven, hij past ook nog eens perfect in een kleine parkeerplaats of, simpel genoeg, voor je voordeur. Samen met je Boobox worden ook alle transporten door ons geregeld. Ga je je volle Boobox niet verhuizen, maar wil je hem gewoon veilig opslaan in onze opslagruimten? Dan kan ook dat perfect geregeld worden.

De pluspunten van Boobox opslag

De voordelen van Boobox zijn transparant en direct: je bespaart kosten en tijd. Je hebt geen extra huurwagens meer nodig en je moet je niet langer druk maken over oeverloze rijritten van en naar verhuisplaatsen of magazijnen. Je moet niet meer naar verschillende partners hollen om allerhande verschillende diensten te regelen en je hebt ook geen omzien meer naar eventuele opslagruimten of de beveiliging ervan. Boobox regelt alles voor jou aan een en hetzelfde, uiterst scherpe maandtarief. Is dat nog niet genoeg, dan bespaart ons systeem je ook nog eens handenvol werk. Een Boobox is namelijk al op een goed uurtje ingeladen.

Werken met Boobox opslag

Deze werksnelheid hangt volop samen met het gebruiksgemak van de Boobox. Met 1 levering krijg je hier immers meteen alle hulpmiddelen aangereikt voor een veilige opslag van je goederen. Hiervoor is onze Boobox voorzien van een schutwand met sjorband en een stevig hangslot. Je laadt je lading in en dekt ze af met de schutwand. Je snoert alles veilig en strak samen met de sjorband en sluit de deuren af met het slot. Meer werk is het niet: je lading is nu klaar voor transport.

Bestel je opslagruimte Maastricht

Ben je op zoek naar mobiele opslag in Maastricht, dan willen wij je onze Boobox warm aanbevelen. Surf snel naar “Boobox reserveren” en geef in geen tijd aan waar en wanneer je je Boobox wilt ontvangen. Met de chauffeur kun je dan ter plaatse alle afspraken maken over wat er met je transport moet gebeuren, eens je je lading hebt volbracht.

Online reserveren 24/7

Bestellen kan 24/7 online gebeuren en onze helpdesk staat altijd klaar om je te helpen, bijvoorbeeld met een complete, vrijblijvende offerte voor al je opslagnoden. Twijfel dus niet langer en laat ons straks al je Boobox brengen.

www.boobox.nl

Tel. 0475-476319

https://boobox.nl/opslagruimte-maastricht/
Continue Reading

Taxi Oosterbeek

Zizmagazine

axi Arnhem Comfort is een vertrouwd taxibedrijf in Oosterbeek en omgeving. Onze taxi service bieden wij niet alleen aan particulieren, maar ook aan zakelijke klanten. De ervaren chauffeurs van Taxi Arnhem Comfort zorgen ervoor dat u of uw cliënten altijd op tijd bij de afspraak of bestemming zijn.  Al enige tijd zijn wij uw taxi in, van of naar Oosterbeek .Onze chauffeurs weten altijd de snelste of wel kortste route naar uw gewenste bestemming.  Als taxi in Oosterbeek rekenen wij altijd zeer voordelige tarieven.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit mag u immers ook als klant van ons als taxi in Oosterbeek en omstreken wel verwachten. De chauffeurs van Taxi Arnhem Comfort zijn gediplomeerd en zeer gericht op klantvriendelijkheid. Heeft u bepaalde persoonlijke wensen, dan kunnen wij daar rekening mee houden. U bent met onze taxi in Oosterbeek gegarandeerd stipt op tijd op uw afspraak of bestemming. Taxi Arnhem Comfort rijdt in alle omliggende dorpen en steden. Wanneer u een taxi nodig heeft in Oosterbeek of in een van de omliggende plaatsen, kunt u ons gewoon bellen.

Waarom kiezen voor Taxi Arnhem Comfort voor een taxi in Oosterbeek? Als taxibedrijf willen wij ons graag onderscheiden van alle andere concurrenten in deze regio. Dit doen wij graag met de volgende kenmerken:

  • Kwaliteit & Klantvriendelijkheid staan bij Taxi Arnhem Comfort voorop;
  • Luxe en comfortabele taxi’s;
  • Voordeligste luchthaven service in Oosterbeek en omstreken;
  • Contant, pin of op factuur mogelijk;
  • Lage vaste taxiritprijzen;

Het team van Taxi Arnhem Comfort  is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer: 06 – 43 58 93 30. Wanneer u dus op zoek bent naar een taxi in Oosterbeek of omstreken, dan zijn we u graag van dienst! Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

http://www.taxiarnhemcomfort.nl/taxi-oosterbeek/
Continue Reading

Koop uw scooter in Harderwijk

Zizmagazine

Polderscooter is de beste aanbieder van scooters in Harderwijk. Door het veelzijdige aanbod van Polderscooter, de perfecte service en de scherpste prijzen, bent u in Harderwijk prima op uw plek als u een scooter wilt kopen. Het voordeel van Polderscooter Harderwijk is dat de specialisten die hier werken, u altijd het allerbeste, eerlijke advies zullen geven. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van scooters, het kopen van accessoires en zelfs het leasen van de beste scooters!

Erkende leverancier van scooters in Harderwijk

Er zijn nu natuurlijk al wat redenen genoemd waarom een scooter in Harderwijk kopen een keuze zal zijn waar u nooit spijt van zult krijgen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer redenen waarom de scooters van Polderscooter de beste in haar soort zijn. Zo staan wij ook wel bekend als dé erkende scooterleverancier van Flevoland. Wij zijn een officiële dealer van alle scooters die wij aanbieden en wanneer u een scooter bij ons aanschaft, kiest u dus ook voor heel wat extra zekerheid. Naast scooters, bieden wij u ook accessoires aan. Een helm is natuurlijk een must-have als u scooter rijdt en daarom bieden wij de beste scooterhelmen aan. Alle helmen die wij verkopen zijn Europees goedgekeurd en worden geleverd uit eigen voorraad. U heeft al een goede helm vanaf veertig euro!

Diefstal voorkomen

Een van de naarste dingen die u kan overkomen, is dat uw scooter wordt gestolen. En het is al helemaal zuur als die diefstal misschien wel voorkomen had kunnen worden. Zorg er altijd voor dat uw scooter goed vast staat met een kettingslot. Bij Polderscooter Harderwijk heeft u al een goed kettingslot vanaf 25 euro. Een ander voordeel van een kettingslot, is dat verzekeraars in hun eisen hebben opgenomen dat u aan moet kunnen tonen dat uw scooter op het moment van diefstal goed op slot stond.

Graag tot ziens!                

Kom snel langs bij Polderscooter in Harderwijk. Samen met een van onze adviseurs kunt u een kijkje nemen bij alle scooters die wij op voorraad hebben. Daarnaast kunt u zich laten adviseren welke scooter het beste bij u past. Graag tot ziens bij Polderscooter Harderwijk!

Continue Reading

taxi almere schiphol schipholtaxi

Zizmagazine

Taxi Almere Schiphol, en toch goedkoop</h1>

Een taxi Almere Schiphol, het klinkt als een dure aangelegenheid. En een onzekere aangelegenheid, bovendien. Je weet pas bij aankomst op de vertrekhal hoeveel de kosten precies zijn, en je ziet de meterstand onderweg aangroeien – of je nu voor een stoplicht staat, in de file terecht komt of misschien niet de meest optimale route rijdt. Gelukkig zijn dat soort zorgen niet nodig als je een schipholtaxi bestelt bij schipholtaxi.pro. Je kunt ruim van tevoren je adres invoeren en controleren wat de kosten precies zijn, voor een enkele reis of een retour. Zo kun je onderweg gewoon slapen in de Schiphol taxi, of gezellig met je reisgenoten praten over jullie trip.

De taxi naar Schiphol – gewoon doen

Er zijn allerlei manieren om naar Schiphol te gaan, maar een goede prijs/kwaliteitverhouding vind je bij schipholtaxi.pro. Waarom zou je je vrienden en familie vragen om je weg te brengen op vervelende tijdstippen, en hen vragen om de reis dubbel te maken? Waarom zou je met al die koffers in een veel te drukke bus en/of trein stappen om met spierpijn aan te komen op Schiphol? Je weet dan niet van tevoren of je überhaupt wel een zitplek hebt, en je medereizigers zullen je niet dankbaar zijn voor de hoeveelheid ruimte die je inneemt. Met de Schiphol taxi naar Schiphol is dan wel zo ontspannen. Bovendien weet je van tevoren precies waar je aan toe bent qua kosten. Kijk hier om je taxi naar Schiphol te berekenen.

De taxi naar Schiphol rijdt dag en nacht

Als je om 5 uur ’s ochtends moet vliegen, heb je meestal een probleem met het openbaar vervoer. De eerste bus/trein is dan nog niet beschikbaar, en als je de laatste trein of bus neemt, zit je uren in de vertrekhal te wachten met je stapel koffers voor je mag inchecken. En je kunt ook niet echt aan je vrienden vragen om je zo tegen half drie ’s nachts even af te zetten…. Een taxi is dan een goede oplossing. En een taxi via schipholtaxi.pro is dan een goedkope oplossing. De Schiphol taxi die je via schipholtaxi.pro kunt bestellen rijdt 24 uur per dag, 7 dagen per week – en je kunt hem ruim van tevoren al bestellen, zodat je helemaal zeker weet dat je op het juiste moment en tegen de afgesproken vaste prijs aankomt op de vertrekhal van jouw keuze.

Meer Schipholtaxi Almere kijk ook een bij de Taxi.expert

Een schipholtaxi hoeft niet duur te zijn, bestel dus makkelijk online!

Continue Reading

Onze Schipholtaxi is goedkoop

Zizmagazine

Onze Schipholtaxi is goedkoop

Op onze website de Taxi.Expert kan je gelijk en gemakkelijk bekijken wat de kosten voor een taxi van en naar Schiphol zijn. Of misschien wens je wel een retour, ook dit is mogelijk. Op het internet vind je vele aanbieders van Schipholtaxi’s, bij ons vind je altijd een vaste lage prijs voor een goede en betrouwbare service. We werken niet met allerlei kortingen, maar we hanteren altijd een scherp goedkoop tarief. En met altijd bedoelen we 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zo bespaar je gelijk op je budget in vergelijking tot andere Schipholtaxi’s.

 

Bereken jouw voordelige prijs en reserveer

Reserveren van een Schipholtaxi levert jou ook een besparing op, want zomaar op Schiphol instappen kan zeker vele malen duurder zijn. En mogelijk tref je tevens een onbetrouwbare taxi. Dus om problemen te voorkomen raden we aan om jouw Schipholvervoer vooraf te reserveren. Klik en bereken gelijk wat ons tarief is voor jouw taxirit, en reserveer deze tocht gelijk. Dan ontzorgen wij een stuk van jouw reis.

 

Goedkoop en toch luxe vervoer

Elke passagier wil netjes vervoerd worden, met onze representatieve Schipholtaxi’s zorgen we hiervoor. Men vindt een taxi soms een overbodige luxe, terwijl het veel gemak oplevert en problemen kan voorkomen. Alleen al te denken aan het gedoe rondom het parkeren, en het parkeergeld wat je altijd kwijt bent. Of sta eens stil bij de rare tijdstippen dat je soms op Schiphol aankomt, of dat je hier middenin de nacht aanwezig moet zijn. Het openbaar vervoer valt hierbij vaak af al mogelijkheid. Met een Schipholtaxi verplaatst jij jezelf zonder zorgen.

 

 Een taxi klinkt duur, maar hoeft het niet te zijn

Om een beeld te krijgen of je een Schipholtaxi duur vindt, dan vul op onze website jouw rit in en bekijk de scherpe prijs. Pas dan kan je weten wat jij vindt van de prijs, en of deze opweegt tegen de vele voordelen van een taxi. Overigens verlenen wij tevens andere diensten dan Schiphol. Ook privé of zakelijk vervoer is mogelijk, in een nette taxiwagen of taxibus. Wij zijn van mening dat een goede taxi, geen overdreven dure luxe meer hoeft te zijn. We nodigen je hierbij nogmaals uit om jouw prijs hier snel en gemakkelijk te berekenen.

Continue Reading

Het beroep taxichauffeur

Zizmagazine

Het beroep taxichauffeur is meer dan enkel vervoer

Als je kijkt naar wat het beroep taxichauffeur inhoudt, dan lees je: ‘Een taxichauffeur of taxichauffeuse bestuurt een taxiauto, een taxibus of een limousine om passagiers en hun koffers (bagage) naar een gewenste plaats van bestemming te brengen, bijvoorbeeld naar huis of naar een vliegveld als Schiphol.’ Of je leest iets in een soortgelijke strekking. Maar eigenlijk is het iets te kort te bocht, vind je ook niet? Want waar denk jij aan bij het woord ‘taxi’?

 

Een taxi is een dienst met service

Een taxirit heeft toch nog altijd iets met het gevoel van luxe te maken, hetzij dat het steeds normaler is geworden en tevens inmiddels zeker betaalbaar. Een taxichauffeur zou moeten staan voor ‘een heer in het verkeer’. Of een dame natuurlijk, want onderschat het vermogen van vrouwen niet om taxi te besturen. Als bestuurder weet je de kortste route, en je weet hoe te handelen als er onverwachts iets gebeurd, zoals bijvoorbeeld een ongeluk. Als je passagiers als voorbeeld de eindbestemming Schiphol hebben, dan is het noodzakelijk dat zij hier op tijd en probleemloos arriveren.

 

Waar bestaat deze service dan uit

Naast voorgenoemde en voornaamste service van het vervoeren van de mensen en hun bagage is het van buitengewoon belang dat het vervoersmiddel (de taxibus of -auto of limousine) er smetteloos uitziet, inclusief de bestuurder. Dit is namelijk niet enkel de werkplek van jouw taxi maar ook hun visitekaartje, en helpt betrouwbaar en gastvrij overkomen. Klantvriendelijkheid als de deur openen, de bagage in auto zetten en een vriendelijk gezicht zijn vanzelfsprekend een must. Dit is een taxi die je vaker zal kiezen.

 

Voorbeelden van Schiphol taxibedrijven

Schipholtaxiservice Amsterdam is een voorbeeld, alleen op hun website al vind je voldoende informatie waaruit blijkt dat zij serieus met hun persoonlijke dienstverlening bezig zijn. Het is beslist de moeite waard om even op hun website te kijken. Het nette Amsterdamse taxibedrijf heeft al jarenlange ervaring met dit beroep, wat helaas vele gezichten kent en te vaak negatief in het nieuws komt. Op de site lees je precies hoe je een taxi kan boeken en waar je op kan letten als je voor een taxibedrijf kiest.

Continue Reading

Alle Sloperijen

Zizmagazine

Wanneer u betrokken raakt in een auto-ongeval is de kans groot dat u, uw auto niet langer zult kunnen gebruiken. Wanneer de auto in heel slechte staat verkeerd wordt er gesproken van een sloopauto. Het voertuig is vanaf dit moment eigenlijk niet meer in staat om in het verkeer geplaatst te worden waardoor er nog maar één ding opzit, namelijk de auto naar de autosloperij brengen. De autosloop maakt het mogelijk om uw auto geheel te slopen. Nog werkende onderdelen worden verwijderd en de rest wordt na de sloop naar de daarvoor bestemde fabrieken gebracht. In dit artikel vertellen we u graag alles over de mogelijkheden van de autosloop.

Wat doet de autosloop met mijn sloopauto?

Wanneer uw sloopauto naar de autosloop wordt gebracht zal er in eerste instantie worden gekeken of er zich nog eventuele bruikbare onderdelen in de auto bevinden. Is dat het geval, dan worden deze verwijderd en uitgebreid getest. Vervolgens zal het autowrak naar de echte sloop worden gebracht. Daar wordt alles samen geperst waarna het ijzer naar een fabriek wordt getransporteerd. Daar kan het opnieuw gebruikt worden voor de productie van nieuwe auto’s. Op deze manier gaat er niets van de sloopauto verloren en blijft de impact op het milieu zo beperkt mogelijk.

Goedkoop onderdelen kopen bij de autosloop

Eerder in dit artikel hebben we al aangehaald dat eventuele nog bruikbare onderdelen altijd worden verwijderd uit de sloopauto’s. Het spreekt voor zich dat deze onderdelen niet zomaar worden verwijderd. Wanneer de onderdelen zijn verwijderd worden ze dan ook te koop aangeboden. Iedereen die wil kan dan ook bij de autosloop terecht voor goedkope tweedehandse onderdelen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat de autosloop haar klanten heel wat verschillende mogelijkheden te bieden heeft.

http://www.alleautosloperijen.nl
Continue Reading

Taxi Utrecht Schiphol

Zizmagazine

Taxi Utrecht Schiphol

Wilt u met de taxi naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? SuTax zal ervoor zorgen dat u optijd met een taxi word vervoerd naar Schiphol.
Een representatief geklede chauffeur komt u ophalen in een veilige taxi– auto. Hij zal uw bagage aan nemen, de deur voor u open houden en u veilig naar Schiphol (Taxi Utrecht Schiphol) .

http://www.sutax.nl/taxischiphol.html
Continue Reading