Categorie: Zakelijk

Maakt hoogsensitiviteit jou anders?

Iedereen is anders. Iedereen heeft dat ook weleens moeite om erbij te horen. Voor sommigen is dit echter moeilijker dan anderen, omdat ze iets hebben waardoor ze net ietsje meer afwijken van anderen. Er zijn namelijk mensen die erg gevoelig zijn voor prikkels. Een prikkel, ook wel bekend als stimulus, is ingewikkeld gezegd een invloed uit het milieu op een organisme. Het is dus eigenlijk alles wat je zintuigen prikkelt of wat je ervaart. Het dus bijvoorbeeld licht, geluid of geur zijn. Maar ook een sfeer of de emoties van mensen in je omgeving. Sommige mensen ervaren deze prikkels heviger dan anderen. Die mensen zullen zich dan misschien ook wel eens afgevraagd hebben ‘ben ik hooggevoelig’. Mensen die daadwerkelijk hooggevoelig zijn, beter bekend als hoogsensitief, zijn heel gevoelig voor. Vaak merken ze het snel als er aan de hand is met anderen en leven ze erg mee. Ze begrijpen anderen meer dan mensen die niet hoogsensitief zijn. Dit kan emotioneel erg zwaar zijn voor iemand.

 

Als iemand hoogsensitief is, is dit niet iets gênants. Echter ervaren mensen met hsp het wel zo. Het komt vaak voor dat ze het voor een langere tijd ontkennen. Echter is het juist gemakkelijker om het te accepteren. Hierdoor kan er eventueel een hsp behandeling starten. Dit helpt die persoon om met hun hsp om te gaan. Er wordt een professional gekoppeld aan de persoon met hoogsensitiviteit en aan de hand van speciale sessies wordt het leven van de persoon met hsp stp voor stap gemakkelijker gemaakt. Puur doordat die persoon leert om te gaan met hun hsp. Echter is de belangrijkste stap de acceptatie van hoogsensitiviteit.

 

Hsp maakt een individu wel zeker anders van anderen. Maar het maakt die persoon juist ook weer hetzelfde als anderen. Iedereen is namelijk anders. Ieder heeft iets wat ze bijzonder maakt. Deze bijzonderheden kunnen zich op allerlei manier uiten. En juist hierdoor is iedereen hetzelfde. Het is wat ons mens maakt.

Continue Reading

3 tips voor zelf meubels maken

Meubels maken is een vak apart. Echter is het leuk om het zelf ook een keer een poging te geven. Puur om het een keer geprobeerd te hebben of om je eigen draai te geven aan je inrichting. Het is dan ook leuk om verschillende soorten hout en verschillende stijlen in je interieur te verwerken. Door je huis op deze manier in te richten, creëer je een warm gevoel. Echter is het soms wel lastig om te beginnen. Veel weten niet wat ze moeten doen. Maar het valt allemaal best wel mee. In dit artikel vind je 3 tips voor het maken van meubels.

 

  1. Spendeer genoeg tijd aan het tekenen

Bij een tekening komt de uitspraak ‘een goed begin is het halve werk’ goed tot zijn recht. Het is namelijk zeker het geval wanneer het gaat over meubels maken. Spendeer dan ook veel tijd aan je tekening. De afmetingen van je tekening moeten kloppen, zo niet, dan klopt je meubel uiteindelijk ook niet. Zorgt daarom ook voor verschillende hoeken, zodat je precies weet wat je aan het doen bent, als je dadelijk echt ‘echt’ aan de slag gaan.

 

2. Kies het juiste materiaal

Je zou zeggen, hout is hout, maar schijn bedriegt. Er zijn wel 230 verschillende houtsoorten. Denk daarom na over welk type je wilt. Vragen die je jezelf kunt stellen zijn de volgende:

  • Hoe hard moet het hout zijn? Is het te zwak dan heb je kans dat je meubel uiteindelijk in elkaar stort.

  • Welke kleur moet het hout zijn? Dit heeft puur te maken met jouw eigen smaak en welke stijl je graag in huis wilt.

  • Voor welke omstandigheden moet het hout bestand zijn? Stel je wilt een tafel maken om buiten te zetten, dan moet het aardig bestand zijn tegen regen en sneeuw.

 

3. Verzamel al het materiaal

Niemand zal vergeten hout te kopen. Maar het is wel belangrijk om aan alles te denken. Het is vervelend om thuis te komen en je bent bijvoorbeeld bouten en moeren vergeten. Wellicht is het verstandig om iemand mee te nemen, de kans is namelijk groter dat jullie ook schuurpapier en schroeven kopen, als je samen bent.

Continue Reading

Laat hier uw cadeaukaart maken voor uw eigen bedrijf

Kiest u ervoor om een cadeaukaart te maken voor uw eigen onderneming? Dan heeft u zeker een uniek geschenk! U ziet het tegenwoordig steeds meer, diverse winkels die hun eigen cadeaukaart laten maken en vervolgens verkopen. Denk bijvoorbeeld aan kledingwinkels en tuinwinkels. Klinkt dit u als muziek in de oren? En wilt u voor uw eigen onderneming ook cadeaubonnen laten maken? Dan wilt u natuurlijk wel naar een specialist gaan, die u hier uitstekend bij kan helpen. Denk dan aan GivaCard, een specialist die al meer dan 10 jaar actief is in de cadeaukaartenmarkt. Hier kunt u een cadeaukaart of cadeaubonnen laten maken, waarmee u uw klanten verrast. Volledig naar uw wens, want u bepaalt zelf de look en feel. Wat zijn uw wensen?

Profiteer van een uitstekende service wanneer u een cadeaukaart laat maken

Dankzij de snelle levering door GivaCard is uw persoonlijke cadeaukaart voordat u het weet op de plaats van bestemming. Ideaal toch? Wilt u uw assortiment uitbreiden en daarom cadeaubonnen laten maken voor uw eigen onderneming? Een goede keuze, want een cadeaukaart is tegenwoordig een populair geschenk voor verschillende gelegenheden. Wanneer u GivaCard inschakelt voor het laten maken van cadeaukaart met de look en feel van uw onderneming, wordt u volledig ontzorgd. U ontvangt maandelijks een rapportage met het aantal verkochte en verzilverde cadeaubonnen, waardoor u een duidelijk overzicht heeft van de omzet. U heeft geen omkijken naar de administratie en daarnaast heeft u alle benodigdheden voor het opwaarderen en verzilveren van de cadeaukaart al in huis! Waar wacht u nog op? Laat een unieke cadeaukaart maken voor uw eigen onderneming.

Laat een cadeaukaart maken voor verschillende gelegenheden

Wanneer u een cadeaukaart laat maken, geeft u een ideaal geschenk. U bepaalt de richting van het geschenk, de ontvanger kiest het exacte cadeau. Een cadeaukaart is momenteel een erg populair geschenk voor allerlei gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de verjaardag van uw moeder of kennis. Maar ook als kraamgeschenk is dit cadeau altijd geschikt. Cadeaukaarten zijn er in diverse uitvoeringen. Zo kunt u een cadeaubon geven voor een bioscoop, maar ook voor een kledingwinkel of een avondje uiteten. Er is voor ieder wat wils! Bent u eigenaar van een eigen onderneming en wilt u uw klanten ook de mogelijkheid geven om dierbaren te verrassen met een cadeaubon van uw winkel? Kies er dan voor om cadeaubonnen te laten maken door bijvoorbeeld GivaCard. U bepaalt hoe de cadeaukaart die u laat maken er uitziet!

Continue Reading

Profiteer van vele voordelen als u ervoor kiest om een laadpaal te laten plaatsen

We zien tegenwoordig steeds meer elektrische auto’s op de weg. Deze nieuwe technologie is steeds meer in opkomst. Heeft u al een elektrische auto? Dan moet u deze opladen aan een laadpunt. Maar zo’n laadpunt, is dat eigenlijk wel betaalbaar? Bij Charge Pro profiteert u gelukkig van aantrekkelijke kosten voor de privé laadpaal of voor het laten plaatsen van publieke laadpalen. De voordelen? Kostenvrije installatie en onderhoud, vergoeding van de elektriciteitskosten en milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Draag een duurzaam steentje bij aan het milieu en kies ervoor laadpalen te laten plaatsen bij uw bedrijfsgebouw, op uw buitenparking of in een publieke binnenparking. Of natuurlijk gewoon bij uw eigen woning.

Wat zijn de kosten van een New Motion laadpaal laten plaatsen?

Wilt u een New Motion laadpaal laten plaatsen? Dan wilt u niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Charge Pro geeft u alle informatie die u nodig heeft. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Lijkt het u wat en wilt u dan daadwerkelijk publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen? Dan adviseert de specialist u ook graag. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor de locatie van de laadpalen, maar ook over de beschikbaarheid van de laadpalen. Ook vertelt de specialist u alles over de verschillende voordelen voor zakelijke klanten, en de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen voor particulieren.

Laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek

Wist u dat u door een specialist laadpalen kunt laten plaatsen? Vraag alvast wat meer informatie aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van het plaatsen van een laadpaal. Charge Pro geeft gelukkig alle informatie die u nodig heeft. Zo vraagt u niet alleen gemakkelijk de tarieven op, maar ontvangt u ook advies over het soort laadpaal dat het beste past bij uw situatie. Een New Motion laadpaal of een van de andere publieke laadpunten? U komt er gemakkelijk achter wanneer u contact opneemt met de specialist. Draag uw steentje bij aan het milieu en ga elektrisch rijden, als particulier én als zakelijke ondernemer.

Continue Reading

Laat de slagerij inrichting regelen door dit familiebedrijf

Wilt u gaan voor een nieuwe inrichting bij uw slagerij of vindt u dat uw huidige interieur aan vervanging toe is? Schakel Koeltechnisch Buro Midden Nederland in en u heeft binnen no time een prachtige slagerij inrichting. Dit familiebedrijf heeft een breed scala aan prachtige producten voor bedrijfskoeling en airconditioning en een eigen koelmeubellijn. Zo is het mogelijk om een koeltoonbank te kopen waar u al uw producten in presenteert. Met al meer dan 40 jaar ervaring vertrouwt u op de expertise van dit koelbedrijf. Het assortiment van het Koeltechnisch Buro Midden Nederland varieert van wandkoelmeubels en koeleilanden tot koelcellen en display vitrines. Bewaart, bereidt, verwerkt of verkoopt u producten die een koele omgeving vereisen? Ga dan naar de specialisten van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. 

 

Maak uw slagerij inrichting compleet door een koeltoonbank te kopen

In uw geforceerde koeling bewaart u eenvoudig snacks, groente, fruit, zuivel en frisdrank op de goede temperatuur. Bent u op zoek naar een specifiek model? Koeltechnisch Buro Midden Nederland regelt de nieuwe inrichting van uw slagerij volledig. Wilt u een koeltoonbank kopen, maar vindt u niks wat in uw zaak past? Ieder model dat u zoekt vindt u bij hen in de collectie. Koeltechnisch Buro Midden Nederland regelt niet alleen een prachtige inrichting van bijvoorbeeld uw slagerij of restaurant. Ook uw nieuwe koeltoonbank gaat u kopen bij deze specialist. Voor de koeling van uw vlees of vis werkt de plaatkoeling optimaal. Koeltoonbanken met deze techniek zijn beschikbaar in twee modellen, de straight en de round. Ga langs bij de specialist en ontdek de mogelijkheden voor de nieuwe inrichting van uw slagerij, restaurant, winkel of supermarkt. De slagerij inrichting wordt verzorgd door Koeltechnisch Buro Midden Nederland.

Uw nieuwe koeltoonbank gaat u kopen bij een specialist

U gaat naar een specialist met jarenlange ervaring om koeltechnisch apparatuur te laten ontwerpen en plaatsen.  Koeltechnische Buro Midden Nederland levert al bijna 40 jaar lang de nieuwe koeltoonbank die u gaat kopen met hoge kwaliteit en de beste service. Niet alleen schakelt u hen in voor de productie en plaatsing, maar ook voor de reparatie en onderhoud. Het bedrijf is STEK en NVKL erkend. Dit houdt in dat u vertrouwt op hoge kwaliteit en professionaliteit. Wilt u uw slagerij voorzien van een nieuwe inrichting of een koeltoonbank kopen? Alles wordt bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland met de nieuwste technieken geproduceerd.

Continue Reading

Kantoorartikelen nodig? Kom dan naar de specialist in Tilburg

Bent u op zoek naar kantoorartikelen in Tilburg? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een specialist met een ruim aanbod. U wilt tenslotte wat te kiezen hebben. En het grote voordeel? Dit doet in eenvoudig online. Dit is erg handig want zo kunt u al uw kantoorbenodigdheden gewoon in één keer bestellen waardoor u ook alles samen geleverd krijgt. Zo heeft u niet te maken met gedoe met verschillende winkels en levertijden. Dat scheelt flink wat tijd en administratie voor uw bedrijf. Of u nu een professionele printer, bijvoorbeeld een Oki printer wilt kopen, kleine kantoorartikelen als schrijfwaren nodig heeft of nieuw meubilair wilt voor uw kantoor, deze winkel met kantoorartikelen in Tilburg heeft het allemaal.

Winkel met kantoorartikelen in Tilburg, bestel ook online

Doordat u de kantoorartikelen bij de specialist in Tilburg eenvoudig online bestelt, heeft u snel en eenvoudig uw materialen op het werk. Wel zo handig. Hierbij bent u niet beperkt tot slechts enveloppen en pennen, maar kunt u ook computers en automatisering bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een Oki printer kopen. Wanneer u besluit om bijvoorbeeld een Oki printer te kopen wordt deze gewoon afgeleverd bij uw kantoor en wordt zelfs compleet voor u geïnstalleerd. Alle producten uit deze winkel met kantoorartikelen in Tilburg kunt u bestellen via de webshop. Dit alles kan voor een erg voordelige prijs. Dat is belangrijk want u wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de kantoorartikelen die u online bestelt.

Goede service en reparatie van al uw kantoorartikelen in Tilburg

Uw kantoorartikelen kopen bij Copcom in Tilburg? Dat is zeker een goede keuze! Heeft uw bedrijf problemen met bepaalde machines of kantoorartikelen in Tilburg, bijvoorbeeld met een Oki printer? Dan kan dat al snel voor problemen zorgen. Daardoor wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk op vakkundige wijze wordt gerepareerd. Een winkel die handelt in kantoorartikelen in Tilburg biedt nu deze service. U kunt er bijvoorbeeld uw printer, multifunctionele printer, fax, scanner of risograph laten repareren. Dit gebeurt gewoon binnen uw bedrijf dus u hoeft geen moeite te nemen het te repareren apparaat weg te brengen of op te sturen. Dat scheelt weer een hoop werk voor u. Als dat geen goede service is!

Continue Reading

Bepaal het interieur van een waterdichte koffer of een flightcase op maat

Wanneer u een koffer wilt aanschaffen, doet u er goed aan om naar de kofferspecialist te gaan. Dan profiteert u van een uitstekende service en garantie. Dit betekent dat u niet alleen een koffer of flightcase van uitstekende kwaliteit ontvangt. De koffer met interieur naar keuze kunt u volledig op maat samen laten stellen. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

Verschillende mogelijkheden met een waterdichte koffer

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van koffers. Door deze diversiteit is er voor iedere branche wel een oplossing. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een kwalitatieve flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Een waterdichte koffer of flightcase mét interieur op maat

Naar wat voor koffer bent u op zoek? U krijgt altijd een interieur op maat. Hierin zijn de mogelijkheden zeer divers. Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw flightcase of waterdichte koffer volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.

Continue Reading

Dankzij de Amerikaanse vouwdoos krijgt u de stijl en kwaliteit die u zoekt

Zoekt u een verpakkingsmateriaal met de beste eigenschappen? Wilt u stijl met kwaliteit combineren? Dan bent u zeker op zoek naar een Amerikaanse vouwdoos. Zeker wanneer u vaak pakketjes verstuurt is de kans groot dat u de Amerikaanse vouwdoos meerdere keren in handen heeft gehad. Deze kartonnen doos is zowel van boven als van onderen te sluiten en is de meest gebruikte vorm van verpakken ter wereld. Of u nu een Amerikaanse vouwdoos nodig heeft als particuliere of als zakelijke klant, Mudropak levert dozen in elke oplage. Door de efficiënte manier van werken heeft u altijd snel de gewenste doos in huis. Uw logo, tekst of een andere bedrukking op de doos? Bij Mudropak laat u eenvoudig uw dozen bedrukken, zodat u de doos ontvangt die volledig past bij uw product of merk.

Laat uw dozen bedrukken voor een uitstraling die past bij uw product of merk

Kom bij de specialist een Amerikaanse vouwdoos online kopen en maak het uzelf gemakkelijk. Dat wilt u toch ook? Verzendt u veel pakketten naar klanten door heel Nederland en wilt u dat zij direct zien dat het pakket van uw bedrijf afkomstig is? Of wilt u de informatie van de producten die u verpakt, laten drukken op de doos? Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot het bedrukken van dozen, bij een specialist als Mudropak kan het! Deze specialist levert bijvoorbeeld de Amerikaanse vouwdoos in uw gewenste maat met de door u gekozen tekst of afbeeldingen. Door de innovatieve manier van bedrukken en de efficiënte productie van de dozen, weet u zeker dat u snel de hoogste kwaliteit ontvangt.

Een Amerikaanse vouwdoos in elk gewenst formaat

De topper onder de dozen, is toch zeker de Amerikaanse vouwdoos. Dankzij dit veelzijdige product staan alle mogelijkheden voor u open. Als u een doos in gedachten neemt, is de kans groot dat dit een Amerikaanse vouwdoos is. Deze doos van golfkarton kan zowel aan de boven- als onderkant dichtgevouwen worden. Deze schaft u bij een specialist, genaamd Mudropak, eenvoudig aan voor het verpakken van al uw producten. Heeft uw product een bijzondere maat? Geen probleem. Door de efficiënte manier van produceren zorgen zij ervoor dat u de doos ontvangt in de gewenste maat. Wilt u dozen bedrukken met een eigen opdruk of logo? De specialisten van Mudropak vertellen u hier graag meer over als u contact met ze opneemt.

Continue Reading

Elke sector is gebaat bij het aanschaffen representatieve bedrijfskleding

Wilt u bedrijfskleding voor uw personeel aanschaffen? Kies voor het grootste gemak en ga dan naar de webshop van Promo Alarm. Deze specialist op het gebied van representatieve bedrijfskleding, heeft voor vrijwel ieder beroep de geschikte kleding. Is het winter en moet u buiten werken? Dan heeft de specialist voor u een warme werkjas. Legt uw bedrijf straten aan en wilt u dat u werknemers veilig kunnen werken? Dan bent u vast op zoek naar signaalkleding. Van veiligheidsschoenen tot aan bodywarmers en van dikke sokken tot aan schorten: iedere werkgever haalt de representatieve bedrijfskleding het best bij Promo Alarm.

Professionele uitstraling dankzij representatieve bedrijfskleding

Deze specialist levert bedrijfskleding voor elke branche. Een specialist zoals Promo Alarm heeft broeken, shirts en jassen voor vrijwel iedere beroepssoort. Van veiligheidsjassen tot aan overhemden en van schorten tot aan overalls. Dankzij de representatieve bedrijfskleding van de specialist, loopt u er altijd netjes en comfortabel bij. Of het nu warm, koud, nat of droog is: bedrijfskleding bestelt u het best online bij een representatieve winkel zoals Promo Alarm. Al uw kleding bestelt u eenvoudig online, waarna het zo snel mogelijk naar u wordt toegestuurd. Bestelt u voor meer dan 150 euro? Dan is de verzending zelfs gratis.

Het voordeel wanneer u uw representatieve bedrijfskleding bij de specialist haalt

Wilt u bedrijfskleding bestellen en laten bedrukken door Promo Alarm? Dan profiteert u al snel van verschillende voordelen. Naast dat uw werknemers er netjes bijlopen, is de keuze in de webshop enorm. Van de maat XXS tot en met 2XL en alles daartussenin: Promo Alarm heeft altijd de juiste maat. Ook op het gebied van merken, kleuren en broekmaten heeft de specialist precies dat wat u zoekt. Wist u dat ze zelfs kinderkleren in hun assortiment hebben opgenomen? Uw representatieve bedrijfskleding bestelt u eenvoudig online en rekent u veilig af met iDEAL. Op die manier krijgt u snel en op een veilige manier de bedrijfskleding waar u naar op zoek bent.

Continue Reading

Al uw kwetsbare apparatuur stevig vervoerd in een flightcase op maat

Bent u regelmatig onderweg met hoogwaardige apparatuur? Dan wilt u niet dat deze stuk gaat tijdens de reis. Kies daarom voor een flightcase op maat van een specialist als Dankers Cases. Of het nu gaat om muziekinstrumenten, geluidsinstallaties, tv’s of andere waardevolle apparatuur, met de flightcase van deze specialist weet u zeker dat uw kostbare apparatuur zo veilig mogelijk wordt verpakt. Weet u niet zeker naar wat voor flightcase u op zoek bent? Ga dan eens langs in de showroom van deze specialist. Hier bekijkt alle mogelijkheden en bespreekt u ze direct met een van de medewerkers en vindt u koffers op maat voor verschillende bedrijven.

Een flightcase op maat door een betrouwbare partner

Bent u bekend met Dankers Cases, de specialist met hoge service? Zij zijn ervan overtuigd dat alleen op die manier de beste flightcase op maat gerealiseerd wordt. Niet gek ook, want alleen als iemand echt goed naar uw wensen luistert, wordt het resultaat precies zoals u dat wilt. Of u nu een flightcase op maat wilt laten maken voor het vervoeren van grote schermen of voor het vervoeren van muziekinstrumenten, Dankers Cases zorgt ervoor dat uw kostbare apparatuur veilig wordt vervoerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialist. U kunt langsgaan in de showroom om de mogelijkheden in het echt te bespreken of bellen met een van de ervaren medewerkers.

Laat uw flightcase op maat bedrukken met uw logo

Heeft u kostbare apparatuur in uw bezit die u voor uw werk veel vervoert? Kies dan voor een flightcase met logo die geheel op maat gemaakt wordt door Dankers Cases. Met jarenlange ervaring en een ruime kennis van de ontwikkeling van flightcases, zorgen zij ervoor dat uw apparatuur zo veilig mogelijk wordt vervoerd én dat uw merk opvalt. U kunt kiezen voor een enkel logo op de zijkant van de flightcase, maar ook voor een fullcolour ontwerp. Als u Dankers Cases inschakelt voor het maken van een flightcase op maat, helpen zij u graag met het bepalen van de beste locatie van het logo en het algehele design. 

Continue Reading