Categorie: Particuliere dienstverlening

Een erkende elektricien zorgt voor een veilige situatie

Het is handig om elektriciteit te hebben, want tegenwoordig is stroom onmisbaar. Elektriciteit kan echter ook gevaarlijk zijn. Als een elektrische installatie niet op de juiste manier is aangesloten, dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Daarom is het raadzaam om een erkende elektricien in te schakelen. Houtman Elektrotechniek is zo’n Sterkin erkende elektricien, die werkzaam is in de gehele provincie Utrecht. Is er onverhoopt toch een gevaarlijke situatie ontstaan? Schakel dan met spoed deze elektricien in, dan komen de vakmannen het probleem snel oplossen.

Waarvoor schakelt u een erkende elektricien in?

Er zijn natuurlijk allerlei situaties denkbaar waarin u een erkende elektricien nodig heeft, of er nu spoed geboden is of niet. Gelukkig kunt u Hofman Elektrotechniek inschakelen voor veel verschillende klussen. Wilt u bijvoorbeeld in de tuin, of gewoon in huis, nieuwe verlichting laten installeren? Of wilt u de meest moderne domotica laten installeren? Ook voor grotere klussen, zoals het vervangen van een groepenkast of het vervangen of moderniseren van uw stoppenkast, kunt u terecht bij deze kenners. Zijn er storingen ontstaan in uw elektronica, waar niet per definitie spoed bij is? Ook dan staan deze elektriciens graag voor u klaar.

Neem contact op met deze expert uit de provincie Utrecht

Heeft u een erkende elektricien nodig, neem dan gerust contact op met deze specialisten, zodat ze u kunnen komen helpen. Wanneer u belt, kunnen de specialisten samen met u bepalen of er met spoed een elektricien nodig is, of dat er een afspraak gemaakt kan worden. Wanneer het een spoedklus betreft, dan komen de elektriciens direct bij u langs, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Kan de klus wel even wachten, dan zal de medewerker een afspraak met u maken. Zo kan uw elektricien goed voorbereiden op zijn bezoek, zodat hij altijd de juiste materialen bij zich heeft.

Continue Reading

Welke energieleverancier is het goedkoopst als ik elektrisch wil rijden?

Zizmagazine

Dit is een vraag die steeds relevanter wordt, omdat meer en meer mensen kiezen voor een elektrische auto. Welke energieleverancier het meest past bij uw situatie is echter afhankelijk van een aantal factoren. Hoe vaak maak je gebruik van je elektrische auto? Hoeveel elektriciteit gebruik je in huis? En wil je dat de elektriciteit op een duurzame manier wordt opgewekt? Dit zijn allemaal vragen waarop je antwoord moet geven om de goedkoopste energieleverancier te vinden voor het opladen van jouw elektrische auto. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de handige tool van Welke Energieleverancier. Hiermee vind je in slechts enkele muisklikken de meest geschikte leverancier voor uw situatie.

Dit zijn de voordelen van elektrisch rijden

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Het brengt namelijk ontzettend veel voordleen met zich mee. Wat dacht je van belastingvoordelen tijdens de aanschaf van een elektrische auto? De vermindering van geluidshinder? En niet te vergeten een positieve bijdrage aan het milieu? Een ding is zeker, door te kiezen voor elektrisch rijden, bent je aanzienlijk minder geld kwijt aan brandstofkosten. Zo houd je meer geld over voor de leuke dingen in het leven! Het is hierbij echter wel belangrijk dat je kiest voor een voordelige energieleverancier. Zo weet je zeker dat je zoveel mogelijk bespaart op je energiekosten.

Bekijk direct welke energieleverancier het goedkoopst is in jouw situatie!

Jij wilt toch ook graag weten hoe je zo veel mogelijk geld bespaart op je energiekosten? Zeker wanneer het gaat over de lage energietarieven voor het opladen van je auto. Maak in dat geval direct gebruik van de vergelijkingstool van Welke Energieleverancier. Je vult hier de gegevens in die in jouw situatie van toepassing zijn, waarna enkel de energieleveranciers overblijven die het goedkoopst zijn in jouw situatie. Wij raden aan om telkens een 1-jarig contact af te sluiten. Hiermee kun je namelijk elk jaar opnieuw vergelijken of er wijzigingen zijn bij de verschillende energieleveranciers, zodat je zeker weet welke het goedkoopst is.

Continue Reading

Met een weerbaarheidstraining stimuleert u de ontwikkeling van uw kind

Zizmagazine

Merkt u dat uw kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Of dat het gedrag van uw zoon of dochter veranderd is, omdat hij of zij bijvoorbeeld vaak verdrietig is? Dan bent u als ouder op zoek naar een verklaring en natuurlijk een gepaste oplossing. Overweeg dan eens om een weerbaarheidstraining voor uw kind te volgen bij de specialisten van ABpsyon. Uw kind werkt tijdens zo’n training aan zijn of haar psychosociale ontwikkeling en uw zoon of dochter leert zichzelf beter kennen en begrijpen. Daarnaast krijgt u als ouder ook ondersteuning om de problemen van uw kind de baas te worden.

Hoe ziet een weerbaarheidstraining voor uw kind eruit?

Voordat uw kind een weerbaarheidstraining gaat volgen, bent u natuurlijk benieuwd hoe deze cursusreeks er dan uit ziet. In een groep van maximaal acht kinderen wordt op een speelse manier de psychosociale ontwikkeling en weerbaarheid van uw kind bevorder met onder andere beweging, spel, fantasieoefeningen en focussen. Het trainingsprogramma bestaat uit een kennismakings- en intakegesprek met u en uw kind, vier ouderbijeenkomsten en twaalf kindertrainingen. Uw zoon of dochter ontvangt een werkboek en u als ouder een cursusboek. Aan het einde van de reeks trainingen krijgt u een uitgebreid evaluatiegesprek.

Meer dan alleen een weerbaarheidstraining voor uw kind

De trainingen van ABsyon dragen bij aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling. Zij zijn gespecialiseerd op het ontwikkelen en implementeren van psychosociale weerbaarheid en aansturen naar de zelfredzaamheid van kinderen en jongeren en hun ouders of begeleiders. Daarom kunt u hier terecht voor meer dan alleen een weerbaarheidstraining voor uw kind. ABsyon biedt voor kinderen (6 tot en met 13 jaar) en jongeren (12 tot en met 18 jaar) ook de volgende trainingen aan:

  • “Dol-Fijn” training
  • Training “Weerbaar naar de brugklas”
  • Training “Choice”

Wilt u meer informatie ontvangen over een van de trainingsprogramma’s? Neem dan contact op met deze specialisten.

Continue Reading

Goede kozijnen van een specialist uit de regio Eindhoven en Nijmegen

Zizmagazine

Als u toch bezig bent om uw woning te verbouwen, vervang dan ook direct de kozijnen. Kies dan voor kozijnen van de specialist uit Nijmegen of Eindhoven. Het doet u goed om dan eens te kijken naar de mogelijkheden van Timmer & Onderhoudsbedrijf de Valk. Men kan uw huidige kozijnen verwijderen en nieuwe, op maat gemaakte kozijnen plaatsen. Kies uit alle soorten hout en vele verschillende kleuren. Niet geheel onbelangrijk: u bent verzekerd van kwaliteit, want men voldoet aan alle kwaliteitseisen en werken enkel met gecertificeerde materialen.

Kozijnen laten plaatsen in de omgeving van Eindhoven, Nijmegen en Nijmegen

Kozijnen gaan vaak best lang mee. Toch moeten de kozijnen in Eindhoven of Nijmegen wel eens vervangen worden. U heeft dan de keuze uit allerlei materialen, en ook het aanbod aan leveranciers is enorm. Wanneer dit nodig is, wilt u natuurlijk dat een echte specialist uw nieuwe kozijnen plaatst. Bij Timmer & Onderhoudsbedrijf de Valk, nabij Nijmegen, Nijmegen en Eindhoven, is veel mogelijk bij het laten plaatsen of vervangen van kozijnen. Denk hierbij aan het kiezen van kleuren, hout en de afwerking. Bovendien weet u zeker dat u in zee gaat met een echte specialist waarbij kennis en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Maak een afspraak voor kozijnen bij een timmerbedrijf in de regio Nijmegen

Moet uw woning nodig gerenoveerd worden? Of is uw bedrijfspand aan een grondige verbouwing toe? Of laat u een huis bouwen in de omgeving van Nijmegen of Eindhoven en zoekt u nog een specialist op het gebied van kozijnen? Dan is het verstandig om een gespecialiseerd bedrijf als Timmerbedrijf de Valk in te schakelen. Hier kan men alles van hout realiseren, zoals kozijnen voor uw woning in Nijmegen, Nijmegen, Eindhoven en omstreken. De houten kozijnen worden geheel op maat gemaakt waarbij u zelf de voorkeur geeft voor het soort hout dat gebruikt wordt, de kleur en zelfs de afwerking. Dit zijn specialisten met een passie voor hout.

Continue Reading

Extra korting op een ruim aanbod bij deze brillenwinkel in Eindhoven

Zizmagazine

Wilt u nieuwe lenzen aanschaffen? Bij de specialist kiest u uit een ruim aanbod zachte lenzen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Geef uw wensen door aan de specialist! Bij Optiek Verhoeven, een brillenwinkel in Eindhoven, kiest u bijvoorbeeld ook voor een torische correctie of multifocale lenzen. Heeft u interesse in extra voordelige lenzen? Als u uw zachte lenzen koopt bij Optiek Verhoeven, ontvangt u een leuk voordeel. Iedere drager van de lenzen kan lid worden van de Contactlens Comfort Club (CCC), waarmee u nog voordeliger uit bent en extra kortingen en veel aanvullende services ontvangt. Wie wil dat nu niet!

Een ruim assortiment brillen en lenzen bij de brillenwinkel in Eindhoven

Bekijk eens het ruime assortiment van de brillenwinkel in Eindhoven. Van computerbrillen tot sportbrillen, u vindt het bij deze specialist. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw bril af te wisselen met contactlenzen. Voor tijdens het sporten of op vakantie? Maar wilt u niet te lang bezig zijn met het schoonmaken ervan? Dan zijn daglenzen een goede optie. Dagelijks haalt u nieuwe, frisse lenzen uit de verpakking. Wilt u ze uit doen? Dan gooit u ze gewoon in de prullenbak. Bij Optiek Verhoeven draagt u al daglenzen voor €1,- per dag. Zo kiest u eenvoudig per dag of u een bril of lenzen draagt. De contactlensspecialisten geven u graag advies over het in- en uitdoen van de lenzen.

Kies voor optimaal draagcomfort met een montuur van de brillenwinkel in Eindhoven

Als u regelmatig een bril draagt, is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden. Het is zeer belangrijk dat de bril goede glazen heeft. Alleen in dat geval weet u zeker dat de bril een toevoeging is voor uw ogen en deze niet extra vermoeit. Als u een bril verkeerd draagt of deze de verkeerde glazen heeft, zorgt dit snel voor gezondheidsklachten. Denk hierbij aan vermoeide ogen, hoofdpijn en zelfs een verkeerde lichaamshouding doordat u de kijkafstand gaat corrigeren. Bij Optiek Verhoeven werken zeer gespecialiseerde opticiens die altijd rekening houden met uw wensen en behoeften. Deze brillenwinkel in Eindhoven verlaat u altijd met een bril op maat!

Continue Reading

Bij een ambachtelijke schoenmakerij & stomerij in Bussum laat u uw kleren stomen

Zizmagazine

Wij Nederlanders zijn modern maar waarderen ook échte ambacht en traditie. Bent u ook zo’n liefhebber? Kom dan naar Schoenmakerij Boerhout/De Weert. De schoenmakerij en stomerij in Bussum kent een rijke geschiedenis die al 99 jaar teruggaat en er wordt nog altijd geschiedenis geschreven. Er zit inmiddels een servicepunt van de Gooische Textielverwenners in de winkel. Wanneer u uw trouwkleding of herenkleding, zoals kostuums, overhemden, stropdassen en smokings wilt laten reinigen, moet u hier zijn. Naast dat er keer op keer kwaliteitswerk wordt afgeleverd, zijn er elke maand weer mooie aanbiedingen, zodat u als klant nooit teveel betaalt voor het schoonmaken van uw kleding.

Dé schoenmakerij en stomerij in Bussum biedt uw kwetsbare kleding de beste zorg

Aan de kleding in onze cultuur valt veel af te lezen. Het laat zien hoe we ons voelen naar anderen toe en men kan ook aflezen of we aan het werk zijn of niet. Bent u zakenman of -vrouw en moet u er elke dag op uw best uitzien? Vertrouw dan op het servicepunt van de Gooische Textielverwenners in de winkel van Schoenmakerij Boerhout/De Weert. Deze legendarische schoenmaker zit al meer dan 99 jaar op dezelfde locatie gevestigd en zij gaan elke dag weer een stapje verder voor u. Zo hebben ze altijd mooie aanbiedingen in de stomerij in Bussum, zodat u voor een mooie prijs de beste zorg voor uw kwetsbare kleding krijgt.

Binnenkort een trouwerij? Breng uw trouwkleding weg bij de stomerij in Bussum

Staat er bij u een bruiloft op de planning? Bent u zelf aan de beurt of is het iemand die dicht bij u staat? Het is in alle gevallen zaak dat u er zo netjes mogelijk uitziet om de dag tot een succes te maken. Hoe doet u dat? Door op tijd uw trouwkleding af te geven bij het servicepunt van de Gooische Textielverwenners in de winkel van Schoenmakerij Boerhout/De Weert. Zijn zorgen ervoor dat zaken gestoomd worden in de stomerij in Bussum, en vervolgens kunt u zelf kiezen welke extra diensten u nog wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan wassen en strijken, maar misschien kunnen uw schoenen ook wel een poetsbeurt gebruiken.

Continue Reading