Categorie: Vakantie

Uw container, wij verschepen

Zizmagazine

Bent u geïnteresseerd in uw container verschepen, dan hebben wij goed nieuws voor u. Tegen lage tarieven kunnen wij uw container verschepen. Moet uw container eerst nar de haven van Rotterdam worden gebracht, dan doet wij dit ook voor u. Vervolgens kunt u uw container verschepen naar bijvoorbeeld Curaçao, Aruba, Bonaire of een ander land in Zuid- en Midden-Amerika. Als uw container alleen van de ene naar de andere haven verscheept hoeft te worden, dan kost dit natuurlijk wat anders dan wanneer uw container eerst in het binnenland moet worden verplaatst en vervolgens wordt verscheept naar het buitenland. Daarom kunnen wij u adviseren en kunt u bij ons een offerte aanvragen. Dit kan gewoon via de website. Op deze manier weet u meteen precies om hoe groot bedrag het verschepen van uw container straks gaat.

Tegen een laag tarief

Er zijn uiteraard een aantal basiskosten en richtlijnen die ongeveer uitwijzen hoeveel u kwijt bent als u voldoet aan een van de volgende situaties. Wanneer u een container van 20 voet wilt verschepen van de haven in Rotterdam naar de haven in Willemstad in Curaçao, dan zijn de basiskosten in het land van oorsprong 345 euro. Voor een container van 40 voet is dit hetzelfde bedrag. Dan komen daar een aantal kosten bij op door de zeevracht dan kost een container van 20 voet 1131 euro. Een container van 40 voet kost dan 1657 euro. Ook de brandstoftoeslag, koest compensatie en low Sulphur zullen de kosten nog iets verhogen. De tarieven zijn stabiel en er moet vooraf betaald worden. De lossing- en afhandelingskosten mogen betaald worden op de bestemming. Dat is dus ter plekke. Wilt u precies weten wat u kwijt bent, dan kan u hier meer informatie over vinden op de site. Neem eens een kijkje.

Continue Reading

Op vakantie met een (rubber) boot

Kies uit de beste (rubber)boten voor dit seizoen

Wanneer de dagen langer worden en de zon schijnt is er niets lekkerder dan erop uit varen in een boot met vrienden en of familie. Heerlijk varken over een meer of met de sportboot langs de kust cruisen. Heerlijk! Natuurlijk heeft u hiervoor een vervoersmiddel nodig en daarvoor moet u simpelweg bij dé aanbieder zijn in luxe sportboten, namelijk Sportboat Store Hengelo! Met de grootste showroom aan sportboten in heel Nederland behoort Sportboat Store tot het luxe segment voor sportboten liefhebbers uit heel Europa. In 2018 werden wij zelfs de #1 Cobalt Boats verkoopdealer van Europa.

Voor een ongekend fantastische zomer bespreken wij de beste tips op het gebied van rubberboten en sportboten.

Regal boten

Regal Boats is niet zomaar een botenbouwer, het is een familiebedrijf die al generaties lang producten ontwikkelt vanuit een passie voor varen met de meest waardevolle mensen in je leven.

Blijvende herinneringen

Het draait niet alleen om een ‘boot’, maar juist om u en uw familie ervaringen te geven die het leven verrijken om blijvende herinneringen creëren voor het leven!

Voel je altijd thuis…waar je ook bent

De boten van Regal zijn ontwikkelt met veelzijdigheid, comfort en luxe in het achterhoofd. Het mag niet uitmaken waar u met uw boot naartoe vaart , hoe ver het land ook is. U voelt zich altijd thuis!

Innovatieve technologische ontwikkelingen van Regal

Een Regal-boot heeft een reputatie als het gaat om ongekende prestaties op basis van het ontwerp van de romp – de romp vormt de basis waarop al het andere is gebouwd. De romp van Regal boten zijn te verdelen in twee innovatie gepatenteerde ontwerpen, die inmiddels vele onderscheidingen en prijzen heeft gewonnen binnen de watersport branche.

FasTrac-romp

Al sinds 1997 heeft het gepatenteerde en bekroonde ontwerp van de FasTrac-romp bijval gekregen van zowel gebruikers als concullega’s in de sportboten markt. Het principe achter de FasTrac romp is om de oppervlaktespanning te verminderen terwijl de boot door het water beweegt. De weerstand van lucht en water wordt onder de romp verminderd, terwijl de omgekeerde stroken op de romp ervoor zorgen dat de boot recht volgt en strak draait en dat mét een vermindering van wrijving. Hierdoor kan de FasTrac-scheepsromp hogere snelheden en een lager brandstofverbruik bereiken dan boten van gelijke grootte en voortstuwing.

OceanTrac-romp

Kies je voor één van de luxe Regal jachten, maak dan kennis met de innovatieve OceanTrack romp. Elke luxe jachtboot wordt gewogen en geconfigureerd met een aangepaste scheepsromp voor optimale prestaties. Voor alle details hierover nodigen wij u van harte uit op showroom waar we u alles kunnen vertellen over de verschillende boten en mogelijke configuraties.

Rubberboten van BRIG

‘s Werelds bekendste rubberboten zijn van BRIG. Ongekende klasse en kwaliteit dankzij jarenlange ontwikkeling met de beste materialen en dankzij de slimste mensen in de business. Een rubberboot van BRIG betekent één en al klasse en met trots verkopen wij Sportboat Store diverse BRIG EAGLE rubberboten modellen. Ook voor het onderhouden van uw boot kunt u een afspraak maken met Sportboat Store via (0)74 851 32 99

Feiten over BRIG’s rubberboten

Wist je dat BRIG RIB’s volledig op locatie worden ontworpen en gebouwd op een hypermodern hoofdkantoor van 100.000 vierkante meter in Europa? Daar ontwikkelt een zeer innovatief & deskundig team van ontwerpers en ingenieurs (met hulp van ex-militaire luchtvaarttechnici) de nieuwstee aero- en hydrodynamische methodieken om de klanten van BRIG de best mogelijke ervaring te bieden op het water.

https://sportboatstore.nl/
Continue Reading

Reis naar plekken waar je nog nooit geweest bent met All over Tours

Jezelf trakteren op een Bora Bora vakantie, dat is toch het einde! Even bijkomen van al dat harde werken, die korte nachten en de continue verplichtingen. Je kunt vandaag nog een reisvoorstel aanvragen bij All over Tours. Binnen een paar dagen kan jouw droomreis al geregeld zijn.

Frans Polynesië al ultieme bestemming

Bora Bora en Tahiti, ze behoren allebei tot Frans-Polynesië, zijn werkelijk heerlijke vakantiebestemmingen. Je kunt er luieren op prachtige stranden. Wandelen, fietsen, snorkelen en duiken wordt er veel gedaan. Op de site van All over Tours vind je een zevental Bora Bora voorbeeldreizen. Een ervan benadrukt de ‘kleine pareltjes’. De trip duurt 18 dagen en de accommodaties waar je verblijft, zijn intiem en comfortabel. Geen drukte en geen massatoerisme. De holiday start op Tahiti Iti. Vervolgens ga je per vliegtuig naar Maupiti. Verder staan op het programma: Huahine, Bora Bora en Tikehau.

Maak kennis met La Reunion

Een bestemming die ook zeer de moeite van het overwegen waard is, is La Reunion. La Réunion ligt ten oosten van Madagaskar in de Indische Oceaan. Het eiland behoort toe aan Frankrijk en dat betekent dat je er gewoon met euro’s kunt betalen. De hoofdstand heet Saint-Denis. Het is een modern en welvarend eiland. Bij de reizen die All over Tours organiseert, staat onder meer het volgende op het programma:

· een wandeltocht in het vulkaangebergte-gebied van Mafate;

· een bezoek aan de warmwaterbronnen van Cilaos;

· een overnachting in Saint-Denis met alle tijd om de stad te verkennen;

· een tussenstop in Sainte Rose;

· drie relaxte dagen in een luxe hotel in Saint-Leu.

Besef dat dit slechts een voorstel is. Je kunt het All over Tours team laten weten wat jij van een vakantie al deze verwacht. Er kunnen altijd excursies en bezichtigingen bijkomen en afvallen. Het kantoor van All over Tours zit aan het Noordplein 23 in Roelofarendsveen. Je kunt er van maandag tot en met vrijdag terecht tussen 09.00 en 17.30 uur. Welkom!

https://www.allovertours.nl
Continue Reading

Goedkoop vliegen en hotel boeken

Zizmagazine

Mensen gaan graag op reis en dat is niet meer dan normaal. Wanneer u een heel jaar hard werkt is het zeer begrijpelijk dat u op een zeker ogenblik er eens tussenuit zult willen knijpen. Echter, reizen hebben de reputatie bijzonder duur te zijn waardoor bij velen de zin om op vakantie te gaan reeds smelt als sneeuw voor de zon. Gelukkig hoeft dat helemaal niet het geval te zijn. Tegenwoordig kunt u erg goedkoop vliegen en een hotel boeken. Een complete reis voor slechts enkele honderden euro’s is meer dan ooit perfect mogelijk.

<h2>Zelf een goedkope vlucht boeken</h2>
Erg veel reizigers kiezen er ook tegenwoordig nog steeds voor om een complete vliegvakantie te boeken. Een dergelijke vakantie regelt alles voor u wat eigenlijk best handig is, alleen beschikt u dan over bijzonder weinig vrijheid. In tegendeel zelfs, u moet het doen met de tarieven en de mogelijkheden die door de reisorganisatie worden aangeboden. Wat dat betreft is het veelal een stuk interessanter om zelf een goedkope vlucht te zoeken. Er zijn op het internet vandaag de dag heel veel boekingssites terug te vinden die u de mogelijkheid bieden om meteen zelf een bepaald vliegticket te boeken. Op deze manier kunt u beslist heel veel geld besparen.

<h2>Zelf uw hotel boeken</h2>
Net zoals het mogelijk is om zelf uw vliegticket te boeken is het eveneens geen enkel probleem om de accommodatie te boeken waar u gebruik van zult maken tijdens uw vakantie. In principe werkt het boeken van een hotel op dezelfde manier als het boeken van een vliegticket. U moet er alleen rekening mee houden dat de periode waarin u de boeking doet en de periode waarin uw vakantie plaatsvindt eveneens een directe invloed kan hebben op de kostprijs van uw reis. Als u hier rekening mee houdt en u boekt een mooi hotel, dan kunt u beslist genieten van een fijne vakantie tegen een beperkte kostprijs.

http://www.goedkoopvliegennaar.eu
Continue Reading

Goedkoop overnachten is mogelijk

Zizmagazine

Wat je misschien nog niet wist is het feit dat je tegenwoordig al heel goedkoop kunt overnachten. Als je door Europa moet reizen kan het fijn zijn om even uit te rusten. Je kunt dan even lekker bijkomen van de reis die je achter de rug hebt. Je kunt een lange nachtrust maken en de volgende dag kruip je weer fris achter het stuur van je auto. Klik hier om een overzicht te krijgen van de vele Formule 1 hotels in Frankrijk. Ook kun je op deze website te weten komen waar je goedkoop kunt overnachten en dat is natuurlijk heel handig om te weten.

 

Een goedkoop hotels vinden

 

Er zijn veel hotels te vinden in Europa waar je je nacht door kunt brengen. In landen als Frankrijk en Duitsland kun je heel goed bijkomen van je reis. Ben je bijvoorbeeld op doorreis naar Oost-Europa dan kun je een goedkoop hotel boeken in Duitsland. Ben je van plan om naar Spanje of Portugal te gaan met de auto dan kun je een goedkoop hotel boeken in Frankrijk. Voor weinig geld kun je dan nieuwe energie op doen om je reis de volgende dag weer fris te vervolgen. Uiteraard biedt een hotel veel meer mogelijkheden dan alleen even slapen. Zo kun je jezelf even opfrissen in de douche of even lekker ontspannen.

 

Maak je reis comfortabeler

 

Een overnachting maakt je reis een stuk comfortabeler. Het is immers niet erg prettig om meer dan 15 uur achter elkaar in de auto te zitten. Daarom doe je er ook verstandig aan om een overnachting te boeken. Er zijn veel goedkope hotels om je reis een stuk prettiger te maken. Om een goed beeld te krijgen van de hotels kun je op deze website kijken. De website geeft je een indruk van de vele hotels die je kunt boeken. Je kunt veel hotels vinden op allerlei verschillende plekken door heel Europa.

http://www.overnachtinghotel.com
Continue Reading