Categorie: Onderwijs

Circus op school

Zizmagazine

Circus op school

Circus op school, ja echt! Wat in een eerste oogopzicht misschien geinterpreteerd wordt als een middagje spelen en met ballen gooien is eigenlijk een dag vol wijze lessen, ontwikkeling en groei! Circus bestaat al ontzettend lang, langer dan iedereen die op dit moment rondloopt op de aardbol. Circus was er altijd puur voor entertainment, hier kwamen de “freaks” om zichzelf tentoon te stellen aan het publiek, puur amusement dus. Tegenwoordig is het circus iets anders, worden er geen dieren mishandeld en komen mensen niet meer om te kijken naar misvormingen of rare menselijke eigenschappen. Nee, circus is een sport. Of eigenlijk, een verzameling extreme sporten verpakt in een kleurrijke tent die toegankelijk is voor iedereen die geinteresseerd is. 

Meedoen in het circus kan een kind veel wijze lessen brengen die hij of zij in haar eigen leven kan gaan meenemen. Denk bijvoorbeeld aan de fysieke ontwikkeling die een kind ondergaat wanneer hij moet leren balanceren of jongleren. De hand-oog coordinatie die de leerlingen op dat moment ontwikkeling is erg goed voor hun algehele ontwikkeling. Naast de fysieke voordelen kent het circus ook veel mentale voordelen, zo leren de leerlingen tijdens een circusworkshop waar het circus voor staat en waarom het juist ontzettend leuk is om “anders” te zijn. Hier wordt dat alleen maar gestimuleerd!

Circusworkshop

De Circusworkshop van Grote Broer wordt altijd gegeven door een ervaren, professionele workshopdocent die ervaring heeft in zowel het lesgeven als het meedoen in het circus. De workshopdocenten van Grote Broer kunnen ontzettend interessante verhalen vertellen over hoe het er aan toe gaat in het “echte” circus. Inspiratie staat hoog bij de doelen van Grote Broer, daarom worden er ook altijd docenten gevraagd die een inspirerend karakter hebben. De leerlingen zijn namelijk maar een inspiratie verwijderd van het worden wat zij later willen worden. 

https://www.grotebroer.nl
Continue Reading

Schakel een ervaren examenbureau in voor digitaal toetsen

Zizmagazine

Bent u werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs en komen er weer examens aan? Schakel dan een gespecialiseerd examenbureau in voor het verzorgen van het gehele afnametraject. Op het mbo is het verplicht om een aantal examens af te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de examens voor rekenen en Nederlands. Voor de leerlingen op niveau 4 is ook Engels een verplicht examen. Het verzorgen van examens is een hele klus en er mogen uiteraard geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Zo moeten er bijvoorbeeld facilitaire voorzieningen, bekwame surveillanten en een professionele examenlocatie geregeld worden. Voor al deze zaken, en digitaal toetsen, kunt u terecht bij een gespecialiseerd examenbureau, zoals Eureka Examens.

De voordelen van examineren via gespecialiseerde software

Met digitaal toetsen worden examens op een examenbureau afgenomen dankzij een speciale software. Deze software komt van externe ontwikkelaars zoals Paragin en Citrus Andriessen. Deze software bespaart examinatoren veel tijd en moeite en versnelt het nakijken van examens aanzienlijk. Bovendien houdt u altijd het overzicht wanneer de deelnemers het examen maken en kunnen toetsen niet kwijtraken. De computers bij het examenbureau zijn daarnaast ook nog fraudepreventief ingericht, zodat u ervan verzekerd bent dat deelnemers niet kunnen spieken op internet. Ze kunnen alleen in de digitale toetsomgeving werken en eventueel aantekeningen maken op kladpapier, indien dit is toegestaan.

Nog meer voordelen van digitaal toetsen

Digitaal toetsen biedt veiligheid en betrouwbaarheid op het gebied van afnemen. De vragen staan namelijk niet meer op papier, maar worden gedigitaliseerd en in een speciaal daarvoor ingerichte onlinevragenbank geplaatst. Op deze manier krijgen alle leerlingen unieke examens voorgeschoteld. Dit bespaart docenten enorm veel tijd. Eureka Examens maakt daarbij gebruik van speciale software. Deze software wordt beheerd door ISO-gecertificeerde partners en datacenters. De veiligheid is hierdoor uitstekende gewaarborgd. Maak het uzelf dus gemakkelijk en schakel het examenbureau Eureka Examens in om digitaal uw toetsen af te nemen.

Continue Reading

Inspirerende trainingen waar je voor de rest van je leven iets aan hebt!

Op de website van De eerste verdieping staat een agenda met alle aankomende workshops en masterclasses. Als je al zeker weet welke training je wilt volgen, meld je dan aan snel aan. De cursussen zijn populair en zitten snel vol. Ben je nog een in dubio wat het beste bij jou past? Tijdens informatieavonden worden de NLP practitioner training, de opleiding systemisch werk en de cursus coachen met impact toegelicht.

Heb je behoefte aan persoonlijke tips, dan kun je een individueel adviesgesprek aanvragen. Voor iedereen die zich heeft aangemeld en eigenlijk niet kan wachten tot het begint, hierbij enkele leestips. Met de volgende boeken kun je je alvast voorbereiden.

· NLP voor dummies door R. Ready en K. Burton

· NLP-gids voor optimaal functioneren door J. O’Connor, J. Seymour en M. Stoltenkamp

· De fontein, vind je plek door E. van Steijn

· Vliegen met sterke vleugels door B. Ulsamer

Graag maken we duidelijk, dat dit geen verplicht leesvoer is. Het lezen van de boeken is geheel vrijwillig en het is niet noodzakelijk voor de opleidingen van De eerste verdieping.

Overweeg jij de training systemisch werken te doen? Voor achtergrondinformatie over deze en alle andere opleidingen bij De eerste verdieping kun je terecht op de site. De trainers hebben verschillende artikelen, blogs, video’s en podcasts online gezet. Stuk voor stuk zijn ze inspirerend, positief en bewezen effectief! Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

· conditionering;

· het doorbreken van oude patronen;

· meer bereiken door minder doen;

· de kaasschaafmethode voor perfectionisten;

· de geluks-piramide;

· psychosomatiek;

· de persoonlijke beleving van tijd;

· de grote verschillen in hoe mensen dingen ervaren.

Voor nu sluiten we af met de contactgegevens van De eerste verdieping. Je kunt er op werkdagen terecht met vragen, tips en natuurlijk kun je je aanmelden voor een cursus.

De eerste verdieping

opleidingslocatie: Achterom 78, 2611 PS Delft

kantoorlocatie: Achterom 1, 2611 PL Delft telefoon en email van beide locaties: 015-2125125, info @ 1e-verdieping .nl.

https://www.1e-verdieping.nl
Continue Reading

Inspirerende trainingen bij De eerste verdieping

De eerste verdieping NLP workshop is een unieke kans om in 1 dag kennis te maken met neuro linguïstisch programmeren. We hebben het hier over een methode om tot een betere communicatie te komen, te trainen en te coachen. Het gaat erom dat je je bewust wordt van jouw drijfveren in het leven en natuurlijk ook die van anderen. Meer inzicht in hoe jij functioneert kan leiden tot een grotere kwaliteit van leven. Relaties kunnen zich verdiepen en de tevredenheid over jezelf kan groeien.

Maak kennis met NLP

De workshop wordt gegeven door één van de trainers van De eerste verdieping. Zij zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Het zal een inspirerende dag worden waarop je veel zal leren en ook plezier zult hebben. Inschrijven voor De eerste verdieping NLP workshop doe je online. De prijs is €65 en de workshop duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Voor dit bedrag krijg je een heerlijke lunch, zoveel koffie en/of thee als je wilt en een reader. Die reader is handig om thuis later dingen nog eens in terug te lezen.

Systemisch werk, familieopstellingen

De systemisch werken opleiding die bij De eerste verdieping op het programma staat, beslaat vier blokken. Een blok bestaat uit twee aaneensluitende dagen. De opleidingslocatie is gevestigd in het gezellige centrum van Delft.

Bij systemisch werken leer je hoe je de verschillende systemen waar jij in verkeert (bijvoorbeeld die van de familie, het werk en het gezin) te doorgronden. Deze bewustwording zorgt ervoor dat je dingen kunt veranderen die je wilt veranderen. De grip op je eigen leven zal aanzienlijk verbeteren. Er is met name aandacht voor:

* contact en verbinding;

* wetende liefde;

* volwassen patronen;

* verlangen in het leven nu;

* leven in plaats van overleven.

De systemisch werken opleiding is vrij toegankelijk. Het is een prima basis voor iedereen die ernaar streeft zelf aan de slag te gaan als trainer, coach of workshopleider.

https://www.1e-verdieping.nl
Continue Reading

Rijschool Nieuwegein

Zizmagazine

Rijschool Nieuwegein

Al jarenlang verzorgen wij autorijlessen in Nieuwegein, Utrecht en omstreken aan leerlingen van jong tot oud. Naast het geven van de normale rijlessen, zijn onze rij-instructeurs ook gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan leerlingen met faalangst. Rijschool Snel in Nieuwegein vindt het belangrijk om alle leerlingen een rijopleiding aan te bieden die bij hun wensen aansluit.

Eindelijk 16,5 jaar geworden en kom je uit Nieuwegein? Nu kun je vast niet wachten om de weg op te gaan. Het is de hoogste tijd voor rijlessen van Rijschool Snel in Nieuwegein!

Een proefles aanvragen is bij Rijschool Snel in Nieuwegein geheel vrijblijvend. Deze proefles wordt aangeboden voor een goede start van de rijlessen. Je wordt in Nieuwegein opgehaald. Door onze proefles ontdekken we samen welk lespakket bij jou past. We passen de rijlessen aan jouw tempo aan. Wachttijden vinden we verloren tijd. Daarom hebben we die niet. Je kan deze week nog aan de slag in Nieuwegein!

Zin om rijlessen te volgen in Nieuwegein tegen een betaalbare prijs? Wacht dan niet langer! Neem vandaag nog contact op met Rijschool Snel in Nieuwegein en vraag direct geheel vrijblijvend een proefles aan en volg je lessen samen met onze instructeur in Nieuwegein!

http://www.rijschoolsnel.nl
Continue Reading

Rijschool Nieuwegein

Zizmagazine

Rijschool Nieuwegein

Rijschool Snel is gevestigd in Nieuwegein en heeft kwaliteit, hoogslagingspercentage, lage lesprijzen en goede service. Rijschool Snel geeft jarenlang rijles in Nieuwegein en omgeving.

Eindelijk 16,5 jaar geworden en kom je uit Nieuwegein? Nu kun je vast niet wachten om de weg op te gaan. Het is de hoogste tijd voor rijlessen van Rijschool Snel in Nieuwegein!

Een proefles aanvragen is bij Rijschool Snel in Nieuwegein geheel vrijblijvend. Deze proefles wordt aangeboden voor een goede start van de rijlessen. Je wordt in Nieuwegein opgehaald. Door onze proefles ontdekken we samen welk lespakket bij jou past. We passen de rijlessen aan jouw tempo aan. Wachttijden vinden we verloren tijd. Daarom hebben we die niet. Je kan deze week nog aan de slag in Nieuwegein!

Zin om rijlessen te volgen in Nieuwegein tegen een betaalbare prijs? Wacht dan niet langer! Neem vandaag nog contact op met Rijschool Snel in Nieuwegein en vraag direct geheel vrijblijvend een proefles aan en volg je lessen samen met onze instructeur in Nieuwegein!

http://www.rijschoolsnel.nl
Continue Reading

Rijschool Utrecht

Zizmagazine

Rijschool Utrecht

Rijschool Snel is gevestigd in Utrecht en heeft kwaliteit, professionaliteit, lage lesprijzen en goede service. Rijschool Snel geeft jarenlang rijles in Utrecht en omstreken.

Eindelijk 16,5 jaar geworden en kom je uit Utrecht of omgeving? Nu kun je vast niet wachten om de weg op te gaan. Het is de hoogste tijd voor rijlessen van Rijschool Snel in Utrecht!

Een proefles aanvragen is bij Rijschool Snel in Utrecht geheel vrijblijvend en gratis als je bij ons komt lessen. Deze proefles wordt aangeboden voor een goede start van de rijlessen. Je wordt in Utrecht opgehaald. Door onze proefles ontdekken we samen welk lespakket bij jou past. We passen de rijlessen aan jouw tempo aan. Wachttijden vinden we verloren tijd. Daarom hebben we die niet. Je kan deze week nog aan de slag in Utrecht!

Zin om rijlessen te volgen in Utrecht tegen een betaalbare prijs? Wacht dan niet langer! Neem vandaag nog contact op met Rijschool Snel in Utrecht en vraag direct geheel vrijblijvend een proefles aan en volg je lessen samen met onze instructeur in Utrecht!

http://www.rijschoolsnel.nl
Continue Reading

Opleiding tot Transformatie Coach, Transformatie therapeut en Mover

Zizmagazine

Wil jij jezelf ontwikkelen?

Je leven een andere wending geven?

 

Wil jij mensen leren coachen en bewegen? 

Wil jij mensen verbinden?

Wil jij werken met mensen vanuit passie? 

Ben jij toe aan een nieuwe stap?

 

Wij bieden een kwalitatieve en SNRO erkende opleiding aan tot Transformatie Coach, Transformatie Therapeut of Mover op HBO niveau.

De Movers opleiding Transformatie Coaching en Therapie aan NEM Academy is een opleiding voor mensen die met mensen (willen) werken. Voel, zie of weet jij dat de tendens van deze tijd vraagt om een andere benadering dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een integrale opleiding die praktische psychologie, spirituele wetten, intuïtieve vermogens, energetisch bewustzijn, kosmische verbindingen en het begeleiden van diepgaande menselijke veranderingsprocessen met elkaar verbindt.

Kijk voor meer informatie op onze website NEM Academy of meld je aan voor een open dag.

NEM Academy, Michiel de Ruyterstraat 2, 4819 AD Breda.

T: 076-5219573, W: nemacademy.nl, E: info@newenergymovers.nl

 

http://nemacademy.nl
Continue Reading