Categorie: Eten en drinken

Batter-fried chicken – the key to success in the F&B industry

Chicken dominates at Polish homes, and it is an uncontested leader among takeaway meat dishes. Its secret in restaurants lies in the method of preparation, which includes the right marinade and a golden-brown batter. The coating mix lets restaurants prepare chicken and fish dishes in a much shorter time.

Before starting their business, future restaurant owners should invest a little time in market research to check on the needs and wants of their prospective clientele. A menu based on fried chicken is a sure success on the market. People like chicken dishes, even more so when the crispy chicken is inside sandwiches with all the right vegetables.

An ideal chicken coating

People expect a lot from the chicken coating mix. It should be crispy, golden-brown, appetizing, covering the entire piece of chicken meat. The batter should highlight the tasty qualities of the meat.

For the batter to have its desired effect, it should be appropriately applied to the meat beforehand. Deep frying chicken or fish for 3 and 4 minutes, respectively, allows the coating to reach the right color and crunchiness.

The aesthetic presentation of the dish is equally important as its taste as people first eat with their eyes, before placing an order in a restaurant. Chicken covered in the flaky, deep-fried batter is a tempting proposition that awakens the senses of sight, smell, and touch as much as taste. The flaky batter gives the chicken a fuller look, desired by hungry customers.

How the chicken coating-mix looks like

To save a lot of time, restaurant owners often choose to use ready available marinades and coting to make deep-fried dishes. By doing so, they add consistency to the look, taste, and smell of the dishes. No one could say their deep-fried chicken isn’t properly battered. The coating isn’t falling off the meat, and the dish is consistently seasoned the same way.

It may seem surprising that the chicken coating mix in its packaging has a look of a white powder, without the flakes. It is only during the frying process that the batter receives its distinctive look, shape and taste.

Many have attempted to recreate the famous KFC deep-fried chicken at home, which proved to be difficult as the recipe is a well-kept company secret.

The article has been written in collaboration with Producer Professional coating mix for restaurants – hollypowder.com

 

 

Continue Reading

Aruba drink in grote aantallen kopen?

Wist je dat er online winkels zijn waar je Aruba drink in grote aantallen kunt kopen? Zo hoef je nooit meer zorgen over te maken dat de lokale winkel het niet heeft. Lokale winkels hebben vaak maar een kleine assortiment van Aruba drink en het raakt snel op.

Online zijn er groothandel winkels dat ook aan consumenten verkopen maar ze verkopen alle producten wel in grote aantallen. Dit maakt geen verschil voor consumenten dat producten in grote aantallen willen inslaan en het over een langer periode gebruiken. Aruba drink is zo een product dat je makkelijk in grote aantallen kunt inslaan bij een online groothandel.

Naast Aruba drink zijn er nog een tal van andere producten die je online kunt kopen en vervolgens thuis kunt laten bezorgen. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over waar de winkel zit want je hoeft er niet zelf naartoe te gaan. Je bestelt online gewoon wat je wilt en je laat het thuisbezorgen. De producten worden netjes aan de deur geleverd en je kunt aan de deur pinnen of in sommige gevallen ook online afrekenen.

Online boodschappen doen is tegenwoordig heel normaal en supermarkten zoals AH en Jumbo bieden deze optie ook al aan.

jumbo.com

temafinefoods.com

agroposta.com

Continue Reading

Angus vlees bestellen, voor iedere gelegenheid een succes!

De diversiteit bij het bestellen van Angus vlees zorgt soms voor vervelende taferelen, want waar gaat u nu precies voor kiezen? U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om steak te bestellen. Maar wat is nu precies Angus? Het is het bekendste runderras ter wereld en is vooral bekend om het sublieme vlees. Een andere variant is de Aberdeen Angus. Deze komen uit de Schotse hooglanden. Angus vlees is fijndradig en heeft een rode kleur. Als u het op de juiste manier heeft gebraden, blijft het zacht en sappig en heeft het een karakteristieke smaak. Daarom bereiden chefs in driesterrenrestaurants over de hele wereld regelmatig dit vlees. Maar ook u kunt u van dit lekkere vlees genieten. U bestelt het gemakkelijk online, net zoals steak of spareribs. U kunt ook een BBQ pakket aanschaffen waar Angus vlees onderdeel van is.

Leer barbecueën van een pitmaster en bereid de heerlijkste spareribs, steak en Angus vlees

Wat voor vlees gaat u gebruiken voor de volgende BBQ met vrienden of familie? En een nog belangrijkere vraag? Waar gaat u dit bestellen? Waar gaat u uw steak bestellen? Of misschien nog wel belangrijk waar haalt u uw Angus vlees vandaan? Wie wil er nu niet de heerlijkste spareribs, steak of Angus vlees leren bereiden op de barbecue als een ware barbecuemaster? Maar dat wordt u niet zomaar. Door veel te oefenen wordt u vanzelf beter. Als dat u niet snel genoeg gaat voor u, kunt u ook een barbecueworkshop van een echte pitmaster volgen. Wilt u de lekkerste spareribs leren bereiden? Dan kiest u voor een workshop die u daar alles over leert. Bent u juist nog een groentje op het gebied van barbecueën? Natuurlijk zijn er ook genoeg beginnersworkshops. Na het volgen van de workshop kunt u gelijk een BBQ pakket aanschaffen en aan de slag gaan met heerlijk Angus vlees, spareribs of steak.

De lekkerste steak voor op de barbecue

Steak bestellen, dit kan zowel online als in de winkel. Tegenwoordig kan er op allerlei manieren gekozen worden om vlees te bestellen, ook Angus vlees kunt u tegenwoordig bestellen. Wie houdt er nu niet van een lekkere steak, bijvoorbeeld een steak van Angus vlees. Er zijn verschillende soorten steak. Zo kunt u kiezen voor het welbekende kogelbiefstuk, maar ook voor de ossenhaas, entrecote, côte de boeuf. Allen zijn afkomstig van een ander deel van de runderen. Erg bekend is Angus vlees als het om steak gaat. Dit vlees is afkomstig van het welbekende Angus runderras, dat oorspronkelijk uit de USA komt. U kunt echter ook kiezen voor een minder bekende Wagyu steak of Zuid-Amerikaans rundvlees. Al dit lekkers kunt u bestellen in een BBQ pakket. U krijgt er dan onder andere hamburgers en spareribs bij. Dat wordt genieten!

Continue Reading

Bedrijfsfeesten

Vele variaties

Er zijn talloze verschillende mogelijkheden wanneer het aankomt op catering. Door de jaren heen hebben bedrijven aldoor nieuwe varianten bedacht om zo de status quo voor te zijn en een nieuw gat in de markt te ontdekken. Wij van Your Choice Catering begrijpen uiteraard maar al te goed hoe deze industrie in elkaar steekt en hebben het daarom onze missie gemaakt om ons te specialiseren in iedere wens van iedere partij. Ook iedere variant van catering wordt door ons tot in de nopjes beheerst en bieden wij aan om van te genieten. Mocht u bijvoorbeeld een groots evenement organiseren en op zoek zijn naar een cateraar, zoek dan niet verder. Your Choice Catering geeft u exact wat uw evenement nodig heeft op het gebied van catering.

 

Gezellig op het werk

Vandaag de dag zijn bedrijfsfeesten niet meer zo formeel als ze vroeger waren. Werkgevers zijn zich ervan bewust geworden dat een informele sfeer betere cijfers doet realiseren en dat vriendschap en collegialiteit een grote rol spelen binnen een hecht en succesvol bedrijf. Om dit te bevorderen kunt u er als werkgever voor kiezen om eens in de zoveel tijd een leuk evenement te organiseren. Trakteer uw werknemers op iets leuks na al dat harde werken wat ze voor u leveren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een themafeest of jaarfeest, waarbij Your Choice Catering u graag bij staat om u te voorzien van heerlijk eten en drinken. Een populaire vorm van catering vandaag de dag is het walking dinner.

 

Heerlijke hapjes

Het walking dinner is een gezellige en informele uitvoering van catering waarbij de gasten zich verzamelen rond statafels. Men krijgt per kwartier een heerlijk gerechtje geserveerd door ons goed geschoolde personeel. Deze culinaire hoogstandjes kunnen dan genoten worden met een goed glas wijn of een ander heerlijk drankje. Ieder kwartier zal een serveerster of ober wederom langs komen met een ander klein, culinair hoogstandje waar men dan van kan gaan genieten. Zo spenderen uw werknemers en uzelf een heerlijke namiddag of avond met elkaar. Om de werksfeer te verbeteren en elkaar goed te leren kennen maar bovenal om te genieten en te ontspannen.

 

Meng en kom samen

Doordat men aan statafels staat wordt een informele sfeer bevordert. Men krijgt tijdens het walking dinner nooit het idee dat men vast zit aan een bepaalde plek, iedereen kan lekker gaan schuiven en kletsen met elkaar. Het eten zal blijven komen alsook de heerlijke dranken die u tot uw beschikking heeft. Ons personeel is geschoold op exact de wijze die u verlangt van uw cateraar. Zo bent u er zeker van dat het een leuke en ontspannen evenement zal worden. Wij gaan graag met u om de tafel om de specifieke afspraken door te nemen, wij geloven immers in persoonlijke benadering. Zo krijgt u exact wat u wilt en leveren wij exact wat er van ons verwacht wordt. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, zijn wij uit op een zo goed mogelijk geleverde dienst. Wees dus niet bang om de meest gekke mogelijkheden met ons te bespreken.

Continue Reading

Biertap Huren

Het schenken van flesbier en kratbier wordt veel gebruikt door consumenten. Voor evenementen en de horeca is het schenken hiervan in verhouding vrij duur en kost een hoop tijd om tijdens drukke uren iedereen zo snel mogelijk te voorzien van drank. In de meeste horeca ondernemingen wordt dan ook gebruik gemaakt van een biertap waarop een fust aangesloten dient te worden. Een biertap is in verhouding een stuk voordeliger, sneller en er kan een mooie schuimkraag gevormd worden tijdens het tappen. Tapbier is veel verkocht bier en voor zowel de consument als de ondernemer een genot.

Statische panden zoals discotheken, restaurants en hotels hebben een geimplementeerde tap in bar bevestigd. Vaak wordt er maar één merkbier getapt. Welk bier er getapt wordt hangt van vele factoren af, soms wordt het pand gepacht van een biermerk, waardoor het biermerk waarvan het pand gepacht wordt eist dat alleen dat biermerk getapt wordt.

Horeca ondernemers tappen vaak ook bier wat regionaal gebrouwen is. Dit doet het vaak goed bij de consument en stimuleert daarbij ook nog  de economie in de regio. In Limburg worden van oorsprong vaak Limburgse bieren getapt. Waarin eerst nog vaak alleen de grote bekende merken getapt werden, is het ook steeds vaker het geval dat speciaal bieren en B-merk bieren getapt kunnen worden.

Evenementen vinden meestal plaats op openbare gebieden, terreinen of pleinen waar weinig aansluitingen zijn. Een horecahandel in Groningen biedt aan om een biertap te huren. Uiteraard kan zelf beslist worden welk bier er getapt wordt. Een biertap huren is gemakkelijk om de evenementengangers te voorzien van bier met een schuimkraag wat geschonken kan worden in plastic bekers. Dit voorkomt een hoop gevaarlijke situaties met glas. Het is makkelijk op te ruimen en plastic bekers kunnen in de meeste gevallen ook gerecyceld worden. Biertappen worden gehuurd van een cateringbedrijf of een horecagroothandel. Een mobiele biertap is makkelijk te verplaatsen van locatie a naar locatie b. Zo kan er ook tijdens het opbouwen flexibel gedacht worden over de opzet van het evenement. Waar is het mogelijk voor de consumenten om bier te kopen? Waar moeten de toiletten geplaatst worden en welke tenten kunnen goed gecombineerd worden.

Is het verstandig om bij één tent enkel alleen bier te schenken? Of wordt het een verzameltent met alle soorten drinken waarbij een gehuurde biertap achter de bar geplaatst wordt en er personeel staat die de andere personeelsleden voorzien van het bestelde bier.

 

 

http://www.horecagoedkoop.nl/daghuur-evenementen-bar-2-taps
Continue Reading

Hoe kom ik aan het AH klantenservice telefoonnummer?

U kunt gemakkelijk in contact komen met de klantenservice via het AH klantenservice telefoonnummer. Dit nummer kunt u op de website vinden. Daar vindt u tevens de tijden waarop deze bereikbaar is. De klantenservice, bereikbaar via het AH klantenservice telefoonnummer, vindt het belangrijk dat u zo goed geholpen wordt. Daarom worden uw vragen vlot beantwoord, worden ze tevens correct beantwoord en wordt er veilig omgegaan met de gegevens die u verstrekt. Zo kunt u altijd met een fijn gevoel opnemen met de klantenservice via het AH klantenservice telefoonnummer. Hieronder vindt u de belangrijkste waarden van de service.

Contact opnemen met het AH klantenservice telefoonnummer

Zoals hierboven aangegeven staan een aantal kernwaarden centraal bij de klantenservice die bereikbaar is via het AH klantenservice telefoonnummer. Deze kunnen als volgt samengevat worden:

–          Snel en efficiënt de vragen beantwoorden.
–          Correct en gericht de vragen beantwoorden.
–          Integer met de vragen en informatie omgaan.

Men begrijpt namelijk dat u niet voor niets contact opneemt met de klantenservice. Daarom wil het AH klantenservice telefoonnummer graag dat u weet dat de bovenstaande waarden zeer belangrijk gevonden worden.

Waarover kunt u bellen?

U kunt in principe met elke mogelijke vraag bellen. Het hangt echter van de vraag af of u ook correct te woord gestaan kunt worden. Mocht u bijvoorbeeld een vraag over de BTW hebben, dan kunt u beter met de Belastingdienst bellen. De klantenservice, bereikbaar via het AH klantenservice telefoonnummer, kan u echter helpen met alle vragen over producten van de Albert Heijn. Denk bijvoorbeeld aan kortingsacties, producten die niet meer goed blijken te zijn of vragen over een bepaalde service. Tevens kunt u geholpen worden met vragen over waardebonnen, het opvragen van bonnetjes en de inhoud van bepaalde producten. Schroom u niet snel te bellen!

http://deklantenservice.nl/bedrijven/ah-klantenservice/
Continue Reading