Categorie: Hobby en vrije tijd

Een Nederlandse zangeres die haar vak verstaat

Via Evenses kun je een Nederlandse zangeres boeken die de mensen geheid mee gaat krijgen. Je hoeft niet bang te zijn dat de opening van je nieuwe café een beetje een saaie bedoening wordt als je met hen in zee gaat. De zangeressen die via hen boekbaar zijn, zijn namelijk de allerbesten. Naast buitengewoon goede vocale kwaliteiten verstaan ze tevens de kunst om het publiek te entertainen. Hiermee heeft jouw café meteen het imago dat je voor ogen had.

 

Met een pilsje in de hand

Het is dan wel niet zo’n grote kroeg; maar de omzet kan flink oplopen als de tap constant open staat. Wat cafégangers zoeken is gezelligheid. Met een pilsje lekker meezingen met Hollandse toppers. De radio achter de bar, die een USB-ingang heeft, is op een doorsnee avond je trouwe vriend, maar op een bijzondere dag als deze heb je Evenses benaderd voor een Nederlandse zangeres. Gewoon eentje die alleen maar zingt. Je café heeft namelijk maar een klein, gammel podiumpje. Een gitaar vast houden wordt al een probleem en een piano zakt er binnen een paar seconden doorheen. De zangeres die je op het oog hebt, is fantastisch en maakt van elk optreden een feest. Je hebt haar al verschillende keren op zien treden en het stelde geen enkele keer teleur. Haar repertoire lijkt eindeloos en iedereen zingt mee. Dat gaat dus goed komen.

Continue Reading

De mogelijke variatie met de waterpijp

Als jij een echte levensgenieter bent dan is de kans groot dat jij met je vrienden de waterpijp wel eens gerookt hebt. Gezellig met z’n alle samen zijn is voor jou belangrijk en laat dat nou hand-in-hand gaan met de waterpijp. Onder het genot van een drankje kun je dan lekker samen zijn en even helemaal tot rust komen. Hoewel de waterpijp niet heel gezond is, is het gezonder dan het roken van sigaretten. Dit komt omdat je de waterpijp minder vaak rookt. Een sigaretje heb je zo gepakt en je staat buiten met de peuk in je mond voordat je het doorhebt. De waterpijp daarin tegen is vrij lastig om in elkaar te zetten. Hiernaast zitten er in sigaretten meer nicotine.

 

De waterpijp pakken is dus niet alleen verstandiger, het is ook nog eens gezelliger en lekkerder. Je kan namelijk genieten van een heleboel verschillende shisha smaken. Een bekent voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld appelgebak. Dit is dus niet alleen lekker om te eten, maar ook om te roken! De meeste populaire smaken van de waterpijp zijn fruitsmaken. Dit komt omdat een heleboel mensen houden van appel of aardbei en hier sneller de voorkeur aangeven dan aan bijvoorbeeld drop of iets dergelijks.

 

Als je wel echt natuurlijke tabak variant wil roken moet je genieten van herbal shisha tabak. Dit is een mix van kruiden en specerijen en hier is geen verdere rotzooi aan toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat je redelijk gezond bezig en toch aan het genieten bent van de waterpijp. Er zijn ook natuurlijke kooltjes die een minder rokerige smaak geven en hierdoor de smaak van de tabak helemaal tot z’n recht komt.

 

Zoals je leest zijn er veel mogelijkheden met de waterpijp. Maar wat het beste is voor jou is een kwestie van smaak en ervaring. Je zou moeten kijken wat jij lekker vindt en wat het beste bij jou en je vrienden past.

https://premium-hookahs.nl/
Continue Reading

Een prinsessenfeestje thuis: het leukste prinsessenfeestje ooit

Met kleine kinderen een prinsessenfeestje vieren: kiest u voor een prinsessenfeestje thuis dan weet u zeker dat alles naar wens verloopt. Ziezow helpt u hier graag bij en biedt alles wat u zoekt in een themakist. Zo kunt u een oogje in het zeil houden terwijl de kids genieten van het prinsessenfeestje. In de themakist vindt u alles wat u nodig heeft om een prinsessenfeest te organiseren. Denk aan kleding, juwelen, een draaiboek en originele prinsessenspelletjes. Met de bijgeleverde accessoires tovert u uw huis in een handomdraai om in een waar paleis. De dag kan geheel naar wens worden ingevuld. De bijgeleverde spelletjes en activiteiten zijn afgestemd op meiden in de leeftijd 5,6 en 7 jaar oud maar ook voor kleine prinsesjes vanaf 4 jaar is er in de themakist van Ziezow genoeg te vinden.

Een prinsessenfeestje thuis organiseren: praktische informatie over prinsessenfeestje

Wilt u een prinsessenfeestje thuis organiseren dan hoeft u hier letterlijk de deur niet voor uit. U kunt via de website van Ziezow snel en eenvoudig de themakist van uw keuze bestellen. De kisten bieden genoeg materiaal voor het vieren van een feestje met 8 kinderen. Wilt u met meer kinderen een prinsessenfeestje vieren dan kan tegen een kleine vergoeding het aanbod van de themakist van uw keuze worden uitgebreid. Wanneer u een themakist bij Ziezow bestelt draagt u automatisch bij aan het goede doel: per verhuurde kist gaat er 1 euro naar de stichting Jarige Job.

Prinsessenfeestje thuis vieren: een prinsessenfeest voor meiden én jongens

Een prinsessenfeestje: dat is de droom van menig kleine meid. Op een prinsessenfeestje nodigt ze al haar vriendinnetjes uit, maar ook vriendjes kunnen mee feest vieren. Nu is een prinsessenthema niet het jongensonderwerp bij uitstek. Daar houdt Ziezow rekening mee. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een themakist met het thema prinsessenfeestje te laten bezorgen, voorzien van kleding voor jongens. Een ridder of piraat vindt prima zijn weg tussen de prinsesjes: zo biedt Ziezow voor ieder wat wils en kan er indien gewenst flexibel worden ingespeeld op persoonlijke wensen en voorkeuren.

 

https://www.ziezow.nl/
Continue Reading

Spel Games

Bang voor the mobs? Dan kun je beter niet deelnemen aan het maffia online spel Maffia next kill! Dit is geen spel bedoeld voor watjes; hier moet je namelijk aan de slag om je naam keihard neer te zetten in de maffia-wereld. 

Maffia Spel Games

Maffia. Er is geen kruid tegen opgewassen. Al rond 1900 liep het in Amerika de spuigaten uit met figuren als Al Capone. They just wont take no for an answer. Zij kennen hun eigen wetten, en die zijn niet zoals de jouwe en de mijne. Wil je overleven, dan zul je naam moeten maken. De enige manier om naam te maken is door er snoeihard tegenaan te gaan, maar nooit ondoordacht: zwakkelingen en sukkels worden namelijk afgemaakt in deze vergaarbak van criminelen. Lukt het jou om naam te maken en respect af te dwingen? We zullen zien…

Op maffianextkill.nl tref je je opponenten aan. Voorzichtig hè, dude.. 

 

http://www.maffiasnextkill.nl/
Continue Reading