Categorie: Woningen

Slimme meters van plugwise

Zizmagazine

Gebruik van Smile P1

Om gebruik te maken van de Plugwise Smile P1 is een slimme meter met P1-poort nodig. U sluit de PlugWise Smile P1 eenvoudig aan op de P1 van uw slimme meter en een stopcontact. Via een draadloze verbinding wordt de verkregen data van uw slimme meter verzonden naar de PlugWise Home App. Deze data wordt overzichtelijk in duidelijke grafieken en overzichten weergegeven. Een PlugWise Smile P1 kopen helpt u op deze manier te achterhalen wanneer veel energie verbruikt en u kunt controleren of uw besparingsmaatregelen effectief zijn. Dit systeem kunt u ook uitbreiden met een Plugwise stretch zodat u de opbrengst van uw zonnepanelen kunt meten.

 

Slimme energie kosten meter

Slim accessoire voor de slimme meter

De Plugwise Smile P1 kopen verzekert u van een eenvoudig te bedienen, snel in gebruik en robuuste accessoire voor uw slimme meter. De energie kosten meter geeft u de mogelijkheid om op een veilige en overzichtelijke manier data uit uw slimme meter te halen.

 

Realtime inzicht in gebruik

Met de Plugwise Smile P1 heeft u maximaal inzicht en controle over uw gebruik van gas en elektra en de kosten hiervan. Met gebruik van de bijbehorende app, Plugwise Home App, kunt u per uur, dag, maand tot zelfs een jaar terugzien hoeveel energie verbruikt en bespaard is. Een volledig inzicht dus in energiekosten per moment! Gebruik hiervan werkt geheel onafhankelijk en een abonnement is ook niet nodig. U kunt deze informatie wanneer en overal waar u wilt bekijken door het openen van de app of webpagina.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/plugwise
Continue Reading

Waarom kiezen voor CinewallDeluxe

Zizmagazine

De cinewall wordt de laatste tijd steeds populairder. Deze inbouw tv wand is namelijk een fantastisch mooie en unieke design muur voor in je woning die op maat wordt gemaakt. Maar door wie laat je dit dan doen? Het is namelijk een behoorlijk werk dat je het beste kunt laten doen door een professional. Een bedrijf waar je dit kunt laten doen is cinewalldeluxe.nl. Zij maken de meest uiteenlopende, unieke en luxe cinewalls van dit moment. Het is dus zeker de moeite waard om de website eens te checken. Wij vertellen je waarom je voor hun moet kiezen!

Een uniek design

Het voordeel van een cinewall door cinewalldeluxe is dat het design helemaal uniek is en op maat wordt gemaakt. Je bent dus de enige met deze cinewall wanneer je kiest voor een design op maat. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor eigen inbreng. Je kunt er zelfs voor kiezen om je gehele muur zelf te designen.

Gebruik van materialen

Verf, hout, tegelwerk, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het toepassen voor de cinewall. Door deze ruime keuze kun je een ontwerp kiezen dat perfect past bij de rest van je woning. Hierdoor sluit een cinewall altijd perfect aan bij iedere stijl en in iedere woning. Welke look en feel je ook wilt, met deze fantastisch muren is het allemaal mogelijk om te verwezenlijken. 

De afwerking van CinewallDeluxe

Het maken en plaatsen van een goede cinewall is echt vakwerk. Je wilt dus wel dat het goed gebeurt zodat de muur nog jarenlang mee gaat en je niet direct toe bent aan vervanging of reparatie. De mannen van CinnewallDeluxe hebben de afwerking hoog in het vaandel staan. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat de kwaliteit geweldig is en je je geen zorgen hoeft te maken over de afwerking!

Continue Reading

De voordelen van huren via een verhuurmakelaar in Amsterdam

Zizmagazine

Een verhuurmakelaar in Amsterdam in de arm nemen is geen slecht idee als u buitenlandse werknemers in onze hoofdstad moet huisvesten. Als werkgever heeft u een verantwoordelijkheid voor de huisvesting van uw buitenlandse werknemers en natuurlijk wilt u uw werknemer het beste geven dat mogelijk is. Dat neemt niet weg dat een tijdelijk, gemeubileerd (of in elk geval gestoffeerd) appartement in Amsterdam voor een redelijke prijs vinden geen eenvoudige zaak is.

Een verhuurmakelaar in Amsterdam ontzorgt

Als ondernemer heeft u wel andere zaken aan uw hoofd dan tientallen huurhuizen zoeken, bezichtigen en voor uw werknemers te kiezen. Daarnaast is voor elke werknemer weer minutieus het huurcontract en de huisregels doornemen een tijdrovende taak. Door een vaste woningbemiddelaar in Amsterdam in de arm te nemen kunt u flink veel tijd besparen. En het goede nieuws? Het kost nog niks extra ook.

Achtergrondkennis en meer keuze

Een verhuurmakelaar in Amsterdam zoals Haagen & Partners heeft veel kennis over de wijken en buurten waar huurhuizen beschikbaar zijn. Deze kennis kunnen ze inzetten om u te adviseren over de beste appartementen voor uw werknemers. Daarnaast hebben veel verhuurmakelaars in Amsterdam nog een heel portfolio aan huurhuizen die niet in de openbare verhuur zitten. Door met een verhuurmakelaar in Amsterdam in zee te gaan heeft u dus meer keuze, inclusief goede achtergrondkennis.

Onderhandelen en contracten

Een woningbemiddelaar heeft veel ervaring op de huurwoningmarkt in Amsterdam en zal dan ook voor u de beste huurprijzen kunnen onderhandelen, zodat u zich niet in alle details hoeft te verdiepen. Daarnaast werken veel verhuurmakelaars met basishuurcontracten die elke keer hetzelfde zijn, wat ook veel tijd bespaart voor uw organisatie.

Welke verhuurmakelaar in Amsterdam moet u kiezen?

Er zijn veel verhuurmakelaars in Amsterdam, maar het loont de moeite om de eerste keer de tijd te nemen om een goede partij te vinden. Een manier om te kijken of u met een goede woningbemiddelaar te maken heeft, is om te kijken of hij aangesloten is bij de VVA, de NVM en de VGM. Deze verenigingen stellen hoge eisen aan het lidmaatschap en de leden zijn altijd betrouwbare partners. Haagen & Partners is dan ook om deze en vele andere redenen een goede keuze.

https://haagen-partners.nl/
Continue Reading

Hoeveel kosten zonnepanelen in 2020?

Zizmagazine

Zonne-energie is een investering op lange termijn. Om goed te budgetteren moet u kijken naar kosten en besparingen over 20 jaar en de terugverdientijd en het terugverdienbedrag bepalen. De juiste berekening is inclusief:

  • De kosten van fotovoltaïsche panelen en andere componenten
  • Wat uw zonne-installateur oplaadt
  • Uw stroom- en elektriciteitsrekeningen
  • Eventuele toepasselijke landelijke of regionale belastingvoordelen
  • Verwachte besparing op uw energiefactuur

Zet het allemaal op een rijtje en u kunt de werkelijke kosten van de zonnepanelen voor uw huis berekenen. Als u alle berekeningen wilt overslaan, raden wij u aan een gratis offerte te ontvangen van Zonnepanelen Terborg. Als u zelf de kosten wilt berekenen, blijf dan lezen en leer hoe de berekening werkt.

De kosten van zonnepanelen afbouwen

De standaard manier om de kosten van een zonnepaneelsysteem te evalueren is kosten per watt of euro’s per watt. Deze meting wordt berekend door de totale kosten voor de installatie van het systeem (onderdelen en arbeid) te nemen en te delen door hoeveel vermogen het systeem produceert in kilowatt (elektrisch vermogen). Ter referentie, de gemiddelde woning zou een 4kW-7kW zonnesysteem gebruiken.

Op het moment van dit schrijven variëren de kosten voor de installatie van zonnepanelen tussen 3 en 5 Euro per watt. Dus een 5kW systeem zou rond de 10.000-20.000 Euro excl. kosten kortingen. Terwijl die kosten een behoorlijke investering zijn voor vele huishoudens om te slikken, is het gemeenschappelijk voor nutsbedrijven om aansporingen of subsidies aan te bieden om de kosten van het zonnesysteem te compenseren.

Bijvoorbeeld, heeft een systeem dat 10.000 Euro kost een terugverdientijd van ongeveer 20 jaar. De kosten van een zonnepaneel liggen vandaag de dag rond de 3 Euro per watt, en de extra kosten van de installatie brengt kosten met zich mee tot 5- 6 Euro per watt. De installatiekosten voor PV-systemen omvatten zowel de arbeid als de elektronica die nodig is om het zonnepaneel in uw bestaande elektrische systeem te binden.

https://ribbers-solarworks.nl/zonnepanelen
Continue Reading

Grohe regendouche

Zizmagazine

Regendouche grohe

De Regendouche van Grohe bestaat uit verschillende onderdelen die gezamenlijk het product vormen. Zo heb je bijvoorbeeld de douchekop, de ster van de show natuurlijk, maar daarnaast ook nog een paneel waarop je het een en ander kan instellen en de bijbehorende kraan. Ook kan het zijn dat er nog een handdouche aan toegevoegd is. De douche kan ingebouwd worden, maar er zijn ook sets die gewoon via de buitenkant kunnen lopen. Dit heeft uiteraard te maken met de voorkeur die iemand heeft wanneer hij onder de douche stapt, maar wat is er nou zo speciaal aan de Grohe regendouche wat hem zo luxe maakt?

Grohe regendouche

Wanneer je naar een hotel gaat, is het vaak de badkamer die het hem doet. Vaak is de badkamer van de hotelkamer natuurlijk een echte luxe die je in je eigen badkamer mist, maar in wezen is dat helemaal niet nodig. Je kunt natuurlijk ook in jouw eigen badkamer wat meer luxe krijgen. Een prachtige toevoeging aan de badkamer is een Grohe regendouche. Met deze douche waan je je namelijk direct in een kuuroord en dat is natuurlijk precies de luxe waar je naar op zoek bent.

Luxe van regendouche grohe

Allereerst natuurlijk de manier hoe het water valt. Doordat het water vanuit een veel grotere douchekop komt, valt het veel breder dan bij een ronde douche kop. Het water is hierdoor ook veel minder geconcentreerd. Daar komt ook nog eens bij dat er met het paneel verschillende programma’s uitgekozen kunnen worden. De een vindt het fijn als het water harder uit de kop komt en de ander wil het meer verneveld hebben. Met het paneel kun je kiezen uit verschillende programma’s en deze programma’s kun je vastzetten zodat de douche direct het juiste programma begint wanneer je onder de douche stapt. Als laatste helpt het uiterlijk van de douche ook nog eens mee om het effect af te maken. Al met al is de douche dus een ideale optie om net wat meer luxe toe te voegen aan de badkamer waardoor je je bijna in een spa begeeft.


https://www.badkamerwinkel.nl/douche/douchesets/regendoucheset
Continue Reading

Een prachtig verzorgingshuis met brasserie in Groningen

Zizmagazine

U vindt in Groningen en omstreken geen beter verzorgingshuis dan De Leyhoeve. Of het nu voor uzelf of voor uw ouders is, bij dit verzorgingshuis biedt men zorgsuites aan waar mensen boven de 55 jaar alleen of met hun partner kunnen intrekken. Als u dus met uw echtgen(o)ot(e) samen wilt blijven wonen als dat in uw huidige huis niet meer gaat, biedt deze locatie uitkomst. Bij De Leyhoeve maakt het niet uit of uw partner ander zorg nodig heeft dan u. Dankzij de slim georganiseerde en ingerichte suites blijft u gewoon prettig samen wonen zoals u dat gewend bent. Hiermee onderscheiden zij zich als een van de weinige verzorgingshuizen in Nederland!

De voordelen van een goede ligging met vele faciliteiten

Als u of uw ouders in dit verzorgingshuis in Groningen intrekken, profiteert u van vele voordelen. De zorgsuites kunnen in een handomdraai helemaal naar wens worden aangepast. Dit helpt zeker om u zich er snel thuis te laten voelen. Waar dat nodig is ontvangt u of uw ouder zorg van het personeel van De Leyhoeve. Deze ervaren deskundigen staan te allen tijde voor u paraat. Als u verzorgd wordt door een mantelzorger is dit geen probleem; u kunt alsnog op deze locatie intrekken. De zorgsuites liggen in een prettige buurt waar men vele activiteiten kan ontplooien. Zo is er gelegenheid om door prachtige tuinen te wandelen en zijn de bioscoop, schoonheidssalon en het zwembad goed aan te lopen. Verder is deze locatie ook nog eens voorzien van een brasserie en koffiehoek waar u geniet van de beste koffie in Groningen. Ook kunt u hier een heerlijke maaltijd of ander lekker drankje nuttigen als u dat liever wilt. De zaal is zelfs af te huren voor evenementen! U hoort het al; dit verzorgingshuis met brasserie te Groningen is een prachtlocatie om uw oude dag door te brengen.

Meld u aan voor een rondleiding

Heeft u interesse in een van deze zorgsuites, dan wel voor uzelf of voor uw ouders? U kunt dan het beste direct contact opnemen met De Leyhoeve. Hun personeel verschaft u graag van meer informatie en meldt u graag aan voor een persoonlijke rondleiding. Tijdens een rondleiding kunt u zelf bekijken hoe dit verzorgingshuis met brasserie in Groningen eruit ziet. Zo ontdekt u direct of dit de plek voor u of uw ouders is!

Continue Reading

Vind uw droomhuis via deze makelaar in Elst

Wilt u graag verhuizen naar Elst of omgeving en kunt u wel wat hulp gebruiken van een makelaar? Neem dan contact op met Witjes Makelaars. Deze makelaar is gevestigd in Elst en kent het woningaanbod in die plaats als geen ander. Of u nu een nieuwe woning wilt kopen, of toch liever iets huurt; de medewerkers van Witjes Makelaars staan voor u klaar. Zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en gaan graag samen met u op zoek naar uw droomhuis. Ze begeleiden u daarbij gedurende het hele proces. U kunt dus niet alleen rekenen op hun hulp bij uw zoektocht, maar ook bij het aankoopproces. Deze makelaar gaat graag met u mee naar bezichtigingen in Elst of omgeving en onderhandelt bovendien over de verkoopprijzen.

Een nieuwe werkruimte nodig?

Bent u niet op zoek naar een woning, maar wilt u graag een kantoorruimte huren of kopen in Elst of omgeving? Ook dan bent u bij Witjes Makelaars aan het juiste adres. Naast het vinden van een geschikte kantoor- of bedrijfsruimte, helpen ze u ook graag met het vinden van een passende winkelruimte. Ook hierbij kunt u rekenen op deskundige begeleiding van A tot Z. Vertel aan deze makelaar gerust wat uw wensen, eisen en ideeën zijn voor uw kantoor- of winkelruimte en zij gaan direct voor u aan de slag.

Bekijk het actuele aanbod alvast online

Bent u benieuwd wat er zoal te huur en te koop staat bij deze makelaar uit Elst? Bekijk dan het actuele aanbod eens online. Via de website van Witjes Makelaars opent u eenvoudig een overzicht van het huidige woning- en bedrijfsaanbod. Heeft u interesse in een van deze panden? Neem dan zeker contact op met de medewerkers van Witjes Makelaars. Zij kunnen u namelijk het beste ondersteunen in uw aankoop of huurovereenkomst. Ook wanneer u uw eigen pand wilt verkopen over verhuren, kunt u bij deze makelaar in Elst aankloppen. Zij garanderen u dat u een goede prijs ontvangt voor uw vastgoed.

https://www.witjesmakelaars.nl/
Continue Reading

Innovatieve luidsprekers voor uw woonkamer

Zizmagazine

De zoektocht naar nieuwe luidsprekers of een geheel nieuw audiosysteem kan een lange zoektocht zijn. Want hoe vindt u de juiste en beste kwaliteit luidsprekers maar ook luidsprekers die niet uit de toom vallen in uw woonkamer? Maar andersom kan ook, die mooie design luidsprekers kunnen perfect passen in uw interieur maar het geluid wat uit de luidsprekers komt kunt u totaal niet waarderen. Naast dat dit een persoonlijke keuze is moet u alle potentiële opties bekijken en beluisteren natuurlijk. Een goede locatie waar u dit kunt doen is de expert geluidszaak Morelisse.

Innovatieve geluidstechniek

De geluidstechniek gaat steeds verder en kan steeds meer. Een voorbeeld daarvan zijn draadloze geluidssystemen die zonder kwaliteitsverlies dezelfde geluiden produceren als bedrade systemen. Het voordeel voor u als consument? Er hoeft bij het installeren alleen maar een stroomdraad aan gesloten worden en er hoeven geen bedradingen aangesloten te worden vanaf de speler naar de luidspreker. U hoeft dus later niks meer weg te werken aan bedrading om het gehele systeem een geheel te laten zijn.

Bang & Olufsen speakers

Geluidzaak Morelisse in Amersfoort is een zaak waar kwaliteit en een goed geluid centraal staan. Dat komt tot uiting in de Bang & Olufsen speakers die zij aanbieden. Bang & Olufsen zijn producenten van luidsprekers die zich richten op design, technologie en innovatie. In meer dan 90 jaar is Bang & Olufsen uitgegroeid tot een van de meeste iconische merken en zijn zij wereldbekende pioniers op het gebied van design, technologie en innovatie. Morelisse biedt met trots dan ook het merk Bang & Olufsen aan.

B&O Beosound

Een onderdeel van het merk Bang & Olufsen is B&O Beosound. Deze apparaten zijn innovatieve luidsprekers en voor meerdere toepassingen geschikt. Een speciale toepassing is de B&O Beosound Shape. Dit systeem bestaat uit meerdere kleinere luidsprekers die u zelf kunt uitkiezen. Deze kleinere luidsprekers kunnen los, maar ook als een geheel functioneren. Deze worden op de muur gemonteerd. Door de vorm, een zeshoek, geeft dit meteen de mogelijkheid om de luidsprekers als kunst aan de muur te monteren. U kunt met de vorm en kleuren bijna alles mogelijk maken wat u wilt!  Op de website worden enkele mogelijkheden getoond. Hoe zal uw bezoek reageren als u voorstelt om muziek te luisteren en zij zien geen herkenbare luidsprekers? En daarna zich verwonderen om de kwaliteit van het geluid?

Uw woonkamer

Om weer terug te komen op de grote zoektocht naar de beste luidsprekers. B&O Beosound geeft u de mogelijkheid om innovatieve met hoogwaardig geluid te combineren met een verrassend design. Aan elke kant spreekt de topkwaliteit en design boekdelen, alles voor een zuiver en krachtig geluid. Het is zeker aan te raden dat u bij Morelisse in Amersfoort langs komt om naar de topkwaliteit van B&O Beosound te luisteren!

https://morelisse.nl/
Continue Reading

Een slotenmaker inschakelen na een inbraak

Zizmagazine

Wanneer je te maken hebt gehad met een inbraak dan is het zeker verstandig om een slotenmaker uit Velp je sloten te laten vervangen. Veel mensen wachten totdat de verzekering is geweest om de schade op te laten maken en schakelen hierna pas een slotenmaker in om de sloten te laten vervangen. De kosten die dan vaak worden gemaakt zijn dan zeker volledig gedekt als er ook een aangifte is gedaan en de verzekering goed is geregeld. Wanneer de inbraakschade te groot is zal de politie ook adviseren direct een slotenmaker te laten komen om de sloten en schade te laten herstellen.

Waar moet je op letten bij de juiste keuze van een slotenmaker

Wanneer je een slotenmaker zoekt zul je merken dat er erg veel slotenmakers bij u in de buurt actief zijn als u online gaat zoeken. Toch zijn veel van deze websites van slotenmakers landelijk opgezet en ondersteunen ze in feite iedere woonplaats in Nederland. Kijk dus ook goed op Google maps waar een betrouwbare slotenmaker bij u in de buurt is te vinden. Beoordeel de reviews die bij het bedrijf zijn vastgelegd en wanneer alles goed is bel dan met het bedrijf en vraag om een prijsindicatie om niet voor verassingen te komen.

Kwaliteit van uw sluitwerk en politie erkend

Wanneer je tegenwoordig nieuw sluitwerk laat monteren is het belangrijk om direct te onderzoeken of dit sluitwerk ook door de Politie is goedgekeurd. Vraag dit na bij de slotenmaker want ieder jaar zijn er weer verbeteringen voor professionele sloten. Een goed slot zal bij een goede plaatsing zeker inbraak preventief werken en is dus nadat er sprake is geweest van een inbraak geruststellend en geeft meer veiligheid op herhaling. Vaak weet de slotenmaker precies welke veiligheidsklasse sloten noodzakelijk zijn en indien aanwezig kan hij deze direct plaatsen.

 

Continue Reading

Krijg hulp bij het afsluiten van uw hypotheek in Breda van een ervaren specialist

Zizmagazine

Wilt u zo snel mogelijk een hypotheek in Breda afsluiten, omdat u uw droomhuis op het oog heeft? Dan is het inschakelen van een ervaren hypotheekadviseur een goed idee! Bij Veen Maximaal Wonen en Verzekeren ontvangt u deskundig en onafhankelijk advies van ervaren specialisten. Er is geen tussenpersoon die het contact legt en de verschillende zaken probeert te regelen, maar u bent de opdrachtgever. Dit betekent dat u een persoonlijke aanpak ervaart. De specialisten gaan voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u een weloverwogen keuze maakt wat betreft het afsluiten van de juiste hypotheek.

Er komt veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek

Bij het afsluiten van een hypotheek in Breda komt er ontzettend veel kijken, vaak meer dat een koper denkt. Een hypotheek kost veel geld omdat het om een grote aankoop gaat. Veen Maximaal Wonen en Verzekeren kan u helpen bij het afsluiten van een hypotheek in Breda. Van het aanvragen van de diverse verklaringen tot het geven van advies over de verschillende rentesoorten. Er zijn veel verschillende hypotheken waaruit u kunt kiezen, maar door het inschakelen van specialisten weet u zeker dat u de goede keuze maakt. Doordat de keuze zo groot is, is het lastig om te weten wat de verschillende hypotheken inhouden.

Deskundig en persoonlijk advies

De ervaren specialisten van deze hypotheekadviseur gaan doortastend te werk en zorgen ervoor dat u de juiste hypotheek afsluit voor uw droomhuis in Breda. Hun medewerkers staan ook altijd voor u klaar. Of u nu vragen heeft over de diverse hypotheken of als u een afspraak wilt inplannen met een adviseur zijn ze telefonisch bereikbaar. U ontvangt persoonlijk advies gebaseerd op uw perspectief. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw hypotheek goed, snel en professioneel geregeld wordt, is het zeker een optie om de ervaren adviseurs van Veen Maximaal Wonen en Verzekeren in te schakelen.

https://veenbreda.nl/
Continue Reading