Categorie: Zorg

Training Privé Coaching Traject Productivity@Work

Productiviteit op het werk is zeer belangrijk. In onze prestatiemaatschappij focussen veel bedrijven op de productiviteit en effectiviteit van werknemers. Dit is vanuit een bedrijfsoogpunt goed te begrijpen, want je kan op deze manier met minder geld en tijd meer bereiken. Maar soms is het moeilijk voor de werknemers om zo productief mogelijk te werken, en hoe bereik je dit nou? Wat is productief werken precies en wat zijn trucjes om dit langzaam voor jezelf toe te passen? Er staat veel informatie op het internet over productiviteit maar het in praktijk brengen blijkt moeilijk. Hier biedt Tailor you een oplossing met een training ‘Privé Coaching Traject Productivity@Work’. Deze training is gericht op het verbeteren van de productiviteit van een werknemer.

Voor wie is deze training bedoelt?

De training is bedoelt voor mensen die ervaren dat de productiviteit, effectiviteit en energieniveau in het werk dalen door de moderne en veeleisende werkomgeving. Mensen die simpelweg bezwijken onder de druk en zelf het moeilijk vinden om hier hun weg in te vinden. Er wordt wel enige kennis verwacht om deel te nemen aan deze training. Er wordt namelijk verwacht dat je HBO denk en werkniveau hebt. Ook moet je bereid zijn tot zelfreflectie. De vorm van de training is voornamelijk klassikaal. Ook is de training ingericht op maatwerk, omdat iedere deelnemer weer nét wat anders is.

Inhoud van de training

De deelnemers van de training kijken door praktische tools en oefeningen meer inzicht in hoe ze een consistent hoger energieniveau voor hunzelf kunnen bereiken. Daarnaast ook in hoe ze hun persoonlijke effectiviteit kunnen verbeteren. De deelnemers leren hoe ze een goede, of betere, keuze moeten maken en hoe ze tijd kostbaar moeten indelen. Hier wordt veel aandacht en energie aan besteed aangezien dit als zeer waardevol wordt gezien. Bekijk ook de Mindfulness training eens voor meer informatie!

Continue Reading

Fysio Capelle aan den IJssel kan je helpen om weer vrij te kunnen bewegen

Vrij bewegen is natuurlijk heel fijn. Zonder pijn en klachten. Daarom kan Fysio Capelle aan den IJssel je helpen om dat gevoel terug te krijgen zodat jij weer vrij en onbezorgd kunt bewegen. Laat je leven niet leiden door pijn en narigheid maar leef vrij en beweeg vrij door Fysio Capelle aan den IJssel. Door een fysiotherapeut in te schakelen kan je snel van je klachten af zijn zodat jij weer normaal je leven kunt leiden en weer kunt genieten van de kleine dingen. Laat je daarom niet tegenhouden door pijn en andere dingen die je kunnen stoppen van het doen van wat jij graag wilt. Bent u het ook helemaal zat om elke dag maar weer met pijn op te staan, er de hele dag mee door moeten lopen en vervolgens wakker te liggen van de pijn in uw spieren en gewrichten? Laat u niet meer tegenhouden door pijn om dingen te doen die u leuk vind en kom in actie met Fysio Capelle aan den IJssel.

Laat snel Fysio Capelle aan den IJssel je helpen om van je klachten af te komen

Doorlopen met lichamelijke klachten is nooit goed en moet je dus ook zeker niet doen. Daarom helpt Fysio Capelle aan den IJssel je graag en snel van je klachten af. Heb je bijvoorbeeld een sportblessure opgelopen of moet je herstellen van een operatie bijvoorbeeld, dan kan Fysio Capelle aan den IJssel je helpen om zo snel mogelijk je klachten te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Zodat jij weer alles kan doen wat je graag wilt en wat je gewend bent. Alle klachten verschillen natuurlijk net als alle mensen daarom zou één behandeling niet goed zijn. Zo verschilt ook de prijs per behandeling en de duur ervan.

 Continue Reading

Serious gaming voor de zorg? Ja zeker!

De toekomst van serious gaming voor zorg instellingen

Sneller én veiliger leren, en op die manier betere zorg leveren? Het lukt u en uw teams dankzij serious gaming in de zorg. Want met deze spelmethode wordt leren leuk én makkelijk. APPelit bouwt al jaren allerlei online spellen in het kader van serious gaming in de zorg. Ontdek hier wat dit voor uw organisatie betekent.

Wat houdt serious gaming precies in ?

In de kern werkt serious gaming in de zorg heel simpel. Niet voor niets staat de naam voor ‘serieus’ en ‘online spelen’. Juist in de zorg, waar alles draait om serieus en veilig werken is zo’n leermethode verantwoord. En zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet via een computerspel kennis verbeteren en nieuwe werkwijzen aanleveren? Deze aanpak maakt de kans dat uw teams het omarmen een stuk groter.

Welke toepassingen voor de zorg zijn denkbaar?

  • revalidatiegaming
  • dementiegames
  • videogames tegen ouderenmishandeling
  • games voor gezonder leven via sport

Neem voor deze en eventuele andere serious gaming oplossingen contact op met ons.

Voorbeeld van serious gaming in de zorg bij dementie

Wilt u verzorgers, mantelzorgers en (andere) familieleden laten ervaren wat dementie betekent? Ontdekken hoe klein en verward de wereld van de dementerende mens wordt? De mooiste en veiligste manier is via een dementiegame. Ook games die mensen aansporen te bewegen bieden uitkomst; zowel om dementie tegen te gaan als om een gezonder leven te bevorderen. APPelit bouwt deze en andere oplossingen voor serious gaming in de zorg graag voor u.

Voor welke dienstverleners is het geschikt?

Op allerlei plekken en bij allerlei mensen komen we inmiddels serious gaming in de zorg tegen. Denk aan de volgende zorgverleners:

  • huisartsen (eventueel onder een dak)
  • verpleegkundigen
  • specialisten zoals chirurgen
  • ander ziekenhuispersoneel

Waarom is serious gaming de toekomst?

Overal hebben we regels nodig om goed en effectief te kunnen werken binnen een bedrijf, branche of sector. Maar… regels , regels en nog eens regels. Soms zijn het er zo veel, dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Serious gaming is dé manier om regels te laten leren door het personeel op een leuke , speelse maar wel leerzame manier. De mogelijkheden zijn eindeloos! Denk aan een spel die te spelen is op de computer, een app voor de mobiel of tablet of zelfs via een VR bril waarbij de gebruiker een bijna-echt scenario kan naspelen.

APPelit is serious gaming software en applicatie specialist. Maak daarom een afspraak met één van onze adviseurs en wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.appelit.com/
Continue Reading