Categorie: Auto’s en Motoren

Uw caravan verkopen? Let op!

Mensen gaan graag op vakantie. Bijvoorbeeld kamperen met een caravan. U heeft toch meer luxe dan kamperen met de tent, maar niet meteen met een enorme camper. Zo heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt en dan kunt u de caravan laten staan. Maar ondanks alle fijne vakanties kan het toch zijn dat u uw caravan wil verkopen. Misschien wilt u toch meer luxe of kunt u de stalling en het onderhoud niet meer bekostigen. Met dit artikel hopen wij u op weg te helpen om uw caravan voor een goede prijs te verkopen. Ook kijken we naar ikwilvanmijnautoaf.be, dé manier om snel en eenvoudig te verkopen! Leest u mee?

Handige tips

De verkoop van uw caravan kan een hoop werk zijn. Hier volgen een aantal handige tips:

  • Regel een goede waardebepaling. Zorg ervoor dat uw prijs realistisch is. Belangrijk om een goede prijs vast te stellen zijn zaken zoals de staat van de caravan, maar ook het aantal kilometers op de teller, eventuele aanvullende opties en het bouwjaar.

  • Laat een kentekencheck doen bij de RDW. Dit is gratis. Met deze check kunt u allerlei informatie over uw caravan opvragen. Is er schade gereden? Of misschien is de caravan gestolen? En wat is precies de dagwaarde? Soms komen daar dingen uit naar voren, die u zelf nog niet wist.

  • Maak een duidelijke advertentie. Bedenk dat u als verkopen betrouwbaarder overkomt als uw advertentietekst uitgebreid is. Zet er in elk geval het volgende in: de prijs, de afmetingen, het bouwjaar, het merk, hoe de indeling is, het aantal slaapplaatsen, de staat en hoeveel de caravan is gebruikt, de stallingsmogelijkheden en eventuele extra’s.

  • Duidelijke foto’s van de binnen-en de buitenkant zijn ook heel belangrijk. Begin met een overzichtsfoto van de buitenkant. Fotografeer daarna de details.

  • Promoot uw caravan online, zodat u de potentiële kopers meepakt die hun zoektocht beginnen op Internet. En dat zijn er meer dan u denkt!

  • Maak het papierwerk in orde. Zorg in elk geval voor een vrijwaringsbewijs. Met dit papier kunt u bewijzen dat u niet meer de eigenaar bent van de caravan.

Verkopen of inruilen

U kunt natuurlijk het werk uitbesteden aan een professioneel bedrijf, bijvoorbeeld ikwilvanmijnautoaf.be. Een professional zorgt voor de afhandeling (alle voorgaande stappen) van de verkoop en u hoeft zelf niks meer te doen. In en paar simpele stappen helpt ikwilvanmijnautoaf.be u met de verkoop. In tegenstelling tot andere professionals is de service hier gratis, waardoor het niet van uw winst af gaat.U kunt uw caravan natuurlijk ook inruilen bij de dealer en er iets anders voor terugkopen. De keuze is uiteraard aan u!.

Tot slot

Tot slot willen wij u succes wensen met de verkoop van uw caravan. Hopelijk hebben we u een stukje wijzer gemaakt!

Continue Reading

Je rijangst overwinnen via Opfris Rijles

Zizmagazine

In Nederland zijn er steeds meer mensen die te kampen krijgen met een bepaalde vorm van rijangst. Voor de een is dit een stuk heftiger dan voor de ander. Het is in ieder geval duidelijk da het behoorlijk vervelend is en je er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf geholpen wilt worden. Maar waar kun je het beste terecht als je je rijangst wilt overwinnen? Het is in ieder geval belangrijk dat je naar een specialist gaat die al veel ervaring heeft met het lesgeven van mensen die last hebben van rijangst. Wij vertellen je in dit artikel iets meer over Opfris Rijles, zij zijn de perfecte rijschool als je hier vanaf wilt komen. 

Opfris Rijles voor verschillende soorten angsten

Als het gaat over angst om te rijden zien we dat er iets heel duidelijk op te merken is, namelijk dat de angsten en redenen om niet te durven rijden ontzettend uiteenlopen. Waar sommige mensen bijvoorbeeld faalangst hebben, zijn er ook mensen die juist last hebben van angst om te rijden door een trauma of eerder ongeluk. Wanneer je gaat kiezen voor een rijschool is het verstandig om te kijken naar een oplossing voor de angst die jij hebt. Hierdoor is de werkwijze een stuk effectiever.

Opfris Rijles weet de oorzaak te vinden

Wanneer je last hebt van een probleem of angst en je wilt dit oplossen, is het verstandig om te kijken naar de oorzaak van het probleem. Wanneer je de angst bij de kern aanpakt zal het probleem een stuk sneller verholpen worden. Doordat Opfris Rijles al veel ervaring heeft hiermee weten zij snel te achterhalen wat de oorzaak is. Het is hierdoor een stuk makkelijker om van je angst af te komen.

Het is dan ook duidelijk dat het een goede keuze is om bij deze rijschool aan de slag te gaan. Binnen de kortste keren ben je van je angsten af en kun je weer veilig de weg op. 

Continue Reading

Spoedcursus rijlessen Breda volgen

De meeste mensen doen er gemiddeld een paar maanden over voordat zij klaar zijn met rijlessen. Er is echter een mogelijkheid om je rijbewijs versneld te behalen. Wanneer je weinig vrije tijd hebt of juist snel je rijbewijs wilt halen, dan is een spoedcursus wellicht de beste optie voor jou. Bij veel rijscholen is het mogelijk om binnen 2 à 4 weken de spoedcursus te voldoen. Wat is het voordeel van een spoedcursus en hoe ziet deze eruit in de praktijk? Hieronder zullen we dat gaan uitleggen.

 

Hoe lang voordat je op examen kunt?

 Ieder persoon is anders, dit heeft weer invloed op hoelang jouw spoedcursus gaat duren. Omdat ieder persoon verschillend is, wordt er meestal eerst een proefles met je ingepland. Tijdens deze proefles kijkt de instructeur naar je vaardigheden en schat dan in op welk niveau je ongeveer zit. Hierop wordt gebaseerd hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Bij het inplannen van de lessen word je vaak meteen aangemeld bij het CBR, omdat de wachttijd hier 4 tot 8 weken kan bedragen. Het is belangrijk dat je een goede keuze maakt wanneer je begint met de spoedcursus, zodat deze kort aansluit op de eindexamen bij het CBR.

 

Opbouw spoedcursus

In de meeste gevallen krijg je 3 tot 4 uur rijles per dag tijdens een spoedcursus. Mocht je meer uren achter het stuur zitten, dan ben je vaak geen concentratie meer en ben je moe gezeten. In het begin zul je vooral overdag rijden om zo de basisprincipes van het autorijden onder de knie te krijgen. Daarna zul je ook ’s avond een paar keer de weg op gaan. De meeste spoedcursussen duren 2 weken, maar sommige leerlingen hebben 3 of 4 weken nodig. Bij rijlessen Breda vind je meer informatie over spoedcursussen.

https://rijschoolbreda.nl/
Continue Reading

Kies voor kilometerregistratie met Keurmerk

Het bijhouden van een kilometerregistratie wordt gedaan door iedere ondernemer met een auto van de zaak die de bijtelling wil voorkomen. Vanuit de Belastingdienst bent u vrij om te kiezen hoe u de kilometerregistratie bijhoudt. Dat kan met pen en papier, digitaal in Excel of met behulp van een kilometerregistratiesysteem. Kies je voor een kilometerregistratiesysteem, let er dan wel op dat het systeem een Keurmerk RitRegistratieSystemen heeft. Waarom? Dat leggen we onderstaand uit.

 

Keurmerk voor kilometerregistratie

Er zijn wel 100 leveranciers die een kilometerregistratiesysteem aanbieden. Het grote verschil is dat niet iedere leverancier u kunt voorzien van een sluitende en 100% fiscus proof kilometerregistratie. Koopt u een kilometerregistratie systeem met keurmerk, bent u verzekerd van:

–        Een sluitende kilometerregistratie

–        100% proof rittenregistratie

–        Controleverlichting bij een controle vanuit de Belastingdienst

–        Een fraudebestendig systeem

–        Een systeem dat voldoet aan de strengste privacy regels

–        Verzekerd van continuïteit kilometerregistratie leverancier

–        Voorbereid op toekomstige regelgeving

Belangrijk om te vermelden is dat keurmerken gelden per product en niet per leverancier. Het kan goed zijn dat een leverancier meerdere producten heeft, maar niet ieder product een keurmerk heeft.

Privacy kilometerregistratie

Met het keurmerk blijft de privacy van de berijder volledig gewaarborgd. Kilometerregistratiesystemen leggen allerlei data vast zoals kilometerstanden, snelheden, ritten en locaties. Daarom moet duidelijk zijn wat er precies wordt geregistreerd, wat er met de data gebeurt en wie er toegang heeft tot deze gegevens. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van data en voeren een beleid dat erop is gericht om de eisen van klanten, vanuit normen alsmede relevante wet- en regelgeving na te komen waarover u meer leest in ons privacy beleid. In het kilometerregistratiesysteem van TrackJack is het mogelijk om een systeem in het account van de werkgever te delen met de werknemer. De werknemer bepaalt dan zelf of de werkgever inzicht heeft in privéritten.

https://www.trackjackeurope.com/kilometerregistratie/
Continue Reading

De coronacrisis heeft zo zijn positieve en negatieve kanten

De coronacrisis heeft positieve en negatieve kanten waar je mee moet leren werken. Door het advies om vanuit thuis te werken zijn er veel minder reisbewegingen. Dit zorgt ervoor dat de OV-bedrijven hebben besloten om het materieel af te schalen. Dit betekent dat bussen die eerst om het kwartier reden nu nog maar om het halfuur of zelfs om het uur rijden. Dit geldt natuurlijk ook voor bussen en treinen. Het grote nadeel hiervan is dat mensen die wel met het openbaar vervoer moeten reizen hiervan toch wel de dupe zijn. Doordat er dus veel bussen en treinen zijn geschrapt betekent dit dat een groot aantal goede aansluitingen wegvallen. Dit zorgt ervoor dat je als reiziger soms wel 1,5 uur langer over je reis doet dan normaal. Dit wil je eigenlijk helemaal niet want die 1,5 uur kon je ook langer in bed blijven liggen of eerder thuis zijn. Daarnaast is het zo dat je niet veel nuttige dingen kunt doen in een trein of een bus waardoor je je al snel gaat vervelen.

De oplossing

Er is een oplossing voor dit probleem maar het gaat wel geld kosten. Het is hierbij belangrijk dat je wat geld tot je beschikking hebt en dat je dit ook kunt uitgeven. De oplossing is namelijk een auto. Tik ergens een leuke kleine tweedehands auto op de kop en je hebt geen last meer van het wachten bij het openbaar vervoer. Met een auto reis je namelijk direct na je bestemming en ben je niet afhankelijk van anderen om op tijd te komen zoals je dat in een trein of bus wel bent. Je bepaalt zelf wanneer je vertrekt en dus ook ongeveer wanneer je thuiskomt. Dit zorgt ervoor dat je zelf meer tijde overhoudt om andere dingen te doen zoals bijvoorbeeld opruimen of lekker op de bank liggen.

Rijbewijs

Naast hebben van een auto is het hebben van een geldig rijbewijs ook belangrijk. Dit kun je bijvoorbeeld makkelijk halen bij een rijschool zoals Rijschool Sprang Capelle. Bij een rijschool zoals Rijschool Sprang Capelle kun je ook bijvoorbeeld een opfriscursus rijvaardigheid doen om alles weer even goed onder de knie te krijgen.

https://rijschoolwaalwijk.nl/rijschool-sprang-capelle/
Continue Reading

Blog – Dual dashcam

Zizmagazine

Bent u op zoek naar een nieuwe manier waarop u uw auto kunt beveiligen? Een alarm is een handige manier om te weten wanneer er aan uw auto wordt gezeten, maar wanneer u te laat bent, weet u niet wat er is gebeurt. Een dual dashcam biedt bewijsmateriaal. Deze camera neemt op wanneer er beweging rondom uw wagen plaatsvindt. Zo heeft u altijd een paar extra ogen die uw auto in de gaten houd. Waarom dit belangrijk is? Dat leest u hier.

 

Vandalisme en verzekering 

Wanneer uw auto een deuk oploopt, is het altijd de vraag of dit uw eigen fout is of opzettelijk gedaan is. Ook bij een kras op de auto kan het lastig zijn om dit vergoed te krijgen. Met een dual dashcam heeft u altijd het bewijs wanneer de deuk is opgelopen of wanneer de auto is gekrast. Hierdoor heeft u bewijsmateriaal voor de verzekering en kunt u uw auto laten repareren en opknappen. 

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een ongeluk meemaken is een schokkende ervaring voor iedereen. Maar de nasleep van zo’n moment is vaak een stuk heftiger. Wie heeft er schuld en wie is verantwoordelijk voor de kosten? De dual dashcam heeft het ongeluk gefilmd en dit materiaal kan gebruikt worden om de situatie beter te bekijken. Het geeft duidelijk weer wat er gebeurde en wie er schuldig kan worden geacht.

Een dual dashcam die zowel alle bewegingen aan de voor- als achterkant van de auto filmt, geeft iedere auto eigenaar extra rust. U heeft een vertrouwd gevoel wanneer u de weg op gaat of wanneer u uw nieuwe auto openbaar parkeert.

 

Continue Reading

Rijlessen Almere, waar begin je?

Zizmagazine

Ieder jaar betaal jij veel meer voor de autorijlessen. Rijlessen Almere zijn de laatste jaar met zeker dertig procenten duurder geworden. Vergelijk derhalve steevast bedragen van verscheidene autorijscholen bij jou in de omgeving. Kijk vooral aandachtig naar slagingspercentage tijdens het kiezen van een perfecte autorijschool. Bovendien bezit je je rijbewijs niet eerder in de prijzige rijschool. Het betreft immers om je aangeboren competenties. Een ieder kan slagen voor zijn rijbewijs zolang die maar goed zijn best doet. De een heeft enigszins meer capaciteit dan een ander. Gezamenlijk zorgen wij er voor dat je vlot een rijbewijs behaalt.

Met een ervaren rijinstructeur heb je regelmatig toch meer kans om te slagen. Jouw auto theorie kan je met behoorlijk blokken binnen een tijdsspanne een paar weken halen. Wanneer je frequent leert maak je een redelijke mogelijkheid om onmiddellijk te slagen. Een ieder kan slagen in het halen van zijn of haar rijbewijs. Vanzelfsprekend moet je het eigenhandig doen niettemin een ervaren rijinstructeur maakt dikwijls verschil! Vergelijk alle rijscholen eerst aandachtig voor jij begint.

Binnen een tijdsspanne een jaar kun je beslist slagen voor je rijbewijs. Autorijlessen volgen bij een ervaren rijschool is dus extreem cruciaal. Niet iedere rijschool is hetzelfde. Belangrijk is dat je een ervaren rijinstructeur kiest, iemand met kalmheid en deskundigheid. Je zit toch niet te wachten op een opdringerige rij-instructeur? Bij de ANWB dok je over het algemeen het hoogste bedrag, maar ontvang je beslist nooit vanzelfsprekend de beste autorijles.

Focus je op jouw autorijles en luister goed naar wat jou rijinstructeur te vertellen hebt. Het behalen van jouw rijbewijs behoeft geen fortuin te kosten. Met ietswat zoeken is goedkoop een rijbewijs halen tegenwoordig ook mogelijk.

Continue Reading

Troy de autorijschool in Utrecht

Zizmagazine

Rijschool Utrecht is begonnen in 2007 ; we zijn begonnen als een eenmanszaak. Wij realiseerde ons  vanaf die eerste dag, dat de kracht van een autorijschool schuilt in de kennis en vaardigheden van de rij instructeur. De kwaliteit van zijn “diensten” zou zijn rijscholen Utrecht  onderscheiden van die van anderen.

 

Onze rij instructeurs(trices) zijn dan ook vakbekwaam gecertificeerd volgens de WRM (Wet Rij onderricht Motorrijtuigen)2007. Tevens zijn wij gecertificeerd door het Innovam Branchekwalificatie instituut voor de rijstijltraining Het Nieuwe Rijden (initiatief van Novem en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat). Ons team wordt om de vijf jaar bijgeschoold, hierdoor kan jij ervanuit gaan dat jouw rij opleiding aan de hoogste eisen en richtlijnen voldoet.

 

In 2007 heeft rijschool Troy zich gevestigd Utrecht. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben wij van rijschool Troy Utrecht dit kantoor geopend. Je kunt er niet alleen informatie krijgen over onze rijopleidingen, ook advies, de theoriecursus en verdere administratieve handelingen worden  hier eveneens verzorgd (030:8080317).

 

Op dit moment bestaat ons team uit 5 vakbekwame instructeurs (2 instructrices) en 1 administratief medewerker die ervoor zorgt dat alles op kantoor op rolletjes loopt.  Elke instructeur rijdt met zijn eigen lesauto.

 

Ons lesmateriaal wordt continu getoetst op actualiteit en doelmatigheid.  Mede door ons goed opgeleide team, hun enorme inzet en onze up-to-date lesmaterialen leveren wij keer op keer een hoog slagingspercentage. Iets waar wij trots op mogen zijn!

Bel ons snel voor een proefles 030:8080317 of kijk op onze site voor meer informatie www.rijschool-troy.nl

http://www.rijschooltroy.nl
Continue Reading

Snel slagen bij Autorijschool Jansen

Zizmagazine

De meest succesvolle rijschool in Alkmaar is Autorijschool Jansen. Dat kunnen wij gerust zeggen dankzij dertig jaar aan ervaring en een succesformule in het autorijlessen. Wij zien dit terug in de tevreden kandidaten en het hoge slagingspercentage. 

Je kunt ook alvast beginnen met lessen als je de theorie nog niet hebt, dan heb je alvast de grondbeginselen onder de knie en zodra je de theorie hebt gehaald vragen we het examen aan en gaan we er aan werken dat je klaar bent voor het examen.

Heb je al je theoriecertificaat en wil je een spoedopleiding afspreken, bel ons.

De prijzen van een spoedopleiding zijn hetzelfde als de reguliere opleiding. Dus een 27 lessenpakket voor € 999,- met een gratis toets en een gratis examen. Je kunt ook dit pakket weer aanvullen met een vervolgpakket van 12 lessen voor € 399,- of losse lessen van € 36,-. Zo krijg je een pakket op maat. Je kunt ook bij deze aanbieding een garantiepakket nemen van € 49,- dan krijg je ook de herexamens gratis. Je betaald altijd alleen het gebruik van de auto tijdens de toets en tijdens de examens. Het autogebruik is €72.

Neem contact op voor een proefles in

Wij helpen u graag op een verantwoorde manier deel te nemen aan het verkeer. Neemt u eens een proefles om kennis te maken met de ervaren sfeer binnen Autorijschool Jansen.

Telefoonnummer: 072-5206769

e-mail: info@autorijschool-jansen.nl

http://www.autorijschool-jansen.nl
Continue Reading

Sloopauto verkopen

Zizmagazine

Een Sloopauto verkopen kan u meer opleveren dan u wellicht denkt. Misschien verwacht u dat u nog maar een schijntje krijgt voor uw Sloopauto, omdat deze niet meer geschikt is om mee de weg op te gaan. Maar dat kan nog aardig meevallen. Wij bieden u namelijk de hoogste prijs voor uw schade- of sloopauto

Waarom krijgt u zo’n hoog bedrag voor een Sloopauto?

De opbrengst van een schade- of sloopauto kan nog hoog oplopen, omdat wij gebruik maken van moderne en efficiënte autorecycling methoden. Daarom kunnen wij u een hoog bedrag bieden voor uw Sloopauto. Als u één van onze voordelige occasions koopt, kunt u uw oude auto heel gunstig inruilen.

Uw Sloopauto verkopen aan driverweb.nl betekent:

  • De auto wordt gratis opgehaald door een RDW erkende Autosloperij
  • Het met u afgesproken bedrag ontvangt u direct, gelijk met het vrijwaringsbewijs, van de chauffeur van de Autosloperij
  • Alle Sloopauto’s zijn welkom, ook zonder APK
  • Milieuvriendelijke recycling van de auto

Neem direct contact op met de autosloperij!

TELEFOON: 06 57 18 27 92

http://www.driverweb.nl/
Continue Reading