Categorie: Zakelijke dienstverlening

Veiligheid voorop bij wegenbouw in Moerdijk

Zizmagazine

Dat veiligheid een essentieel onderdeel is bij de uitvoering van projecten betreffende wegenbouw, weten ze bij Gebroeders van Meer in Moerdijk, nabij Etten-Leur, als geen ander. Dit erkende wegenbouwbedrijf is een familiebedrijf, dat in 1975 opgericht is door drie broers, dat VCA-gecertificeerd is en alle medewerkers zijn dan ook in bezit van een VCA diploma. Hoewel een VCA officieel niet verplicht is voor grond- en wegenbouwbedrijven, stellen ze bij dit familiebedrijf wel als voorwaarde aan hun personeel. Hiermee wordt aangetoond dat de veiligheid op de werkvloer ruim voldoende is en gewaarborgd wordt.

De werkzaamheden van dit wegenbouwbedrijf

Asfalteren en wegenbouw in de omgeving van Moerdijk, Noord-Brabant, is de specialiteit van dit familiaire wegenbouwbedrijf nabij Etten-Leur. Zo weten de specialisten van dit bedrijf als geen ander dat het aanleggen van bestrating een taak is die met veel precies moet worden volbracht. Wanneer dit helemaal in orde is, komen de stenen en tegels pas op de bovenlaag. Afwijkingen worden het makkelijkst opgevuld door het gebruik van voegen, zo vegen deze specialisten het overgebleven zand hier in. Daarbij beschikken ze bij dit familiebedrijf ook over de juiste expertise voor het asfalteren van wegen en het onderhoud van asfalt. Wat uw vraag ook is betreffende wegenbouw, Gebroeders van Meer biedt u een passende oplossing.

Schakel een specialist in

Door Gebroeders van Meer uit Moerdijk in te schakelen voor uw project betreffende wegenbouw en asfalteren in regio Etten-Leur, heeft u aan één partner genoeg. Dit wegenbouwbedrijf biedt namelijk totaalpakketten aan; van de wegfundering tot de complete bovenlaag. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen, die enkel afkomstig zijn van de allerbeste leveranciers. Door de jarenlange samenwerking met deze leveranciers, kunnen zij de materialen afnemen tegen een betaalbare prijs, waardoor u ook profiteert van een gunstig tarief. Wacht daarom niet langer en vraag uw offerte vandaag nog aan!

Continue Reading

Kies voor een ervaren partner die u helpt bij executive search in Nederland

Zizmagazine

Zoekt u een nieuwe CEO voor uw bedrijf? Of is er een andere functie binnen het management die nog open staat? In beide gevallen is het verstandig om met een partner in zee te gaan die is gespecialiseerd in executive search in Nederland. Zo’n recruitmentbureau weet precies waar op gelet moet worden bij het zoeken naar een professional om een leiderschapsrol te vervullen. UW organisatie heeft immers de juiste aansturing nodig. Daarom is het verstandig om Amrop in te schakelen wanneer u een professional zoekt voor uw management team. Dit bedrijf is gespecialiseerd in executive search in Nederland en heeft jarenlange ervaring. Bovendien hebben ze in die tijd een groot netwerk opgebouwd, waardoor u zeker de professional vindt waar u naar op zoek bent.

Een expert in executive search met ervaring in een breed scala aan sectoren

Amrop helpt organisaties uit uiteenlopende sectoren met executive search in Nederland. Het bedrijf is bijvoorbeeld zowel industriële als financiële bedrijven van dienst en staat onder andere klaar voor de marketingsector en energiesector. Hierdoor kunt u zeker bij hen terecht wanneer u een openstaande leiderschapsrol heeft, maar binnen uw bedrijf geen geschikte persoon voor de functie kunt vinden. De experts van Amrop kunnen u bovendien uitstekend adviseren. Hierdoor huurt u zeker een professional in die op al uw wensen aansluit.

Neem contact op met deze specialist en ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in de dienstverlening van Amrop? Neem dan contact op met de experts van dit bedrijf en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. De vriendelijke medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Naast executive search kan dit bedrijf u bovendien ook helpen met board consulting en leadership assessment. Voor welke dienst u het bedrijf ook inschakelt, u rekent altijd op uitstekende service van een ervaren partner.

https://amrop.nl/nl
Continue Reading

Een betrouwbare Case grondverzetmachine koopt of huurt u bij deze ervaren specialist

Bent u op zoek naar een bouwmachine? Dan regelt u deze uiteraard het liefst via een specialist. U schakelt bijvoorbeeld het bedrijf Van der Vrande Bouwmachines in. Zij zijn een officiële dealer van Case Construction Equipment. Daardoor bieden zij diverse machines aan van dit betrouwbare merk. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan een Case wiellader of een ander type grondverzetmachine. Dit bedrijf heeft inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in het aanbieden van kwalitatieve bouwmachines. Dankzij hun goede en betrouwbare service bent u verzekerd van de beste dienstverlening die u maar kunt wensen. De juiste grondverzetmachine, bijvoorbeeld van het merk Case, vindt u dus ongetwijfeld bij hen.

Wendbare en productieve machines voor verschillende werkzaamheden

Van der Vrande Bouwmachines beschikt over verschillende A-merk machines. U bestelt bij hen eenvoudig een Case grondverzetmachine die aan uw wensen en behoeften voldoet. U kiest bijvoorbeeld voor een Case wiellader, graafmachine, bulldozer, bandengraafmachine of schranklader. Al hun machines zijn erg wendbaar en productief, bovendien zijn ze voor uiteenlopende werkzaamheden te gebruiken. Al de machines die zij aanbieden, zijn tevens erg onderhoudsvriendelijk en compact. Kiest u voor een Case wiellader? Dan krijgt u de beschikking over een comfortabele machine, die voorzien is van een moderne cabine die optimale bescherming biedt aan de bestuurder. Dankzij dit soort machines gaat u recht op uw doel af!

Haal uw machine in huis

Heeft u interesse in de machines van het merk Case? In dat geval zit u bij Van der Vrande Bouwmachines helemaal goed. Dit bedrijf helpt u aan een kwalitatieve Case grondverzetmachine, die u zowel kunt kopen als huren. Zeker als u maar tijdelijk een bouwmachine nodig heeft, is het huren van een machine een verstandige oplossing. Benader deze specialist dus en haal een betrouwbare machine in huis! Heeft u vragen over de machines of over de dienstverlening van dit bedrijf? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden op hun website.

Continue Reading

Raadpleeg dé advocaat in ondernemingsrecht in Nijmegen

Zizmagazine

Zoekt u een ervaren en deskundige advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht en daarnaast ook een vestiging heeft in Nijmegen? Staak dan uw zoektocht, want u bent bij Hijink Advocaten in goede, betrouwbare handen. Het in Nijmegen gevestigde advocatenkantoor heeft veel ervaring op zak en uiteenlopende kennis in huis. Of u nu een beginnend ondernemer bent of al jarenlang als zelfstandige werkt: de advocaten staan u graag te hulp en voorzien u van gedegen advies op maat. Ontdek wat de professionals voor u kunnen betekenen!

Voorkom vuilkuilen in de toekomst met duidelijke afspraken

Hijink Advocaten is een advocaat in Nijmegen die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht. Bent u ondernemer, dan dient u zich bewust te zijn van potentiële hobbels en valkuilen in de toekomst. Het is daarom van uiterst belang uw zaakjes op orde te hebben en voorbereid te zijn op de toekomst. Natuurlijk wilt u als enthousiaste zelfstandige al uw focus toeleggen op uw core business, maar voordat u dit kunt doen, is het aan te raden met een ervaren advocaat rond te tafel te gaan zitten. Het komt namelijk vaak voor dat een ondernemer ongemerkt contracten en overeenkomsten afsluit met andere partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leveranciers, klanten en afnemers. Problemen met onwillige debiteuren, zakelijke partners of personeel liggen altijd op de loer. Gaat u een overeenkomst aan? Dan is het belangrijk dat er duidelijke en heldere afspraken worden opgesteld. Een advocaat van Hijink Advocaten kan u de juiste hulp aanbieden. De professionals denken graag met u mee wanneer het de volgende zaken betreft:

  • Arbeidsrecht (ontslag, arbeidscontract, in/uitlenen)
  • Incasso (debiteuren, cessie)
  • Contracten en voorwaarden
  • Vragen over zzp’er, bv of eenmanszaak
  • Onroerend goed
  • Verzekeringen en aansprakelijkheid

Profiteer van jarenlange expertise

Wilt u graag een ervaren, professionele advocaat uit Nijmegen inschakelen die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht? Hijink Advocaten is het kantoor waar u moet zijn. Gaat u in zee met deze professionals, dan bent u gegarandeerd van een dienstverlening van de beste kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Zijn er specifieke vragen die u wilt stellen? Of wilt u direct een afspraak maken voor een kennismaking? Schroom dan niet en neem direct contact op met de professionals. Zij staan u graag te woord.

https://www.advocaat-nijmegen.nl/
Continue Reading

Advies over arbeidsomstandigheden van een hogere veiligheidskundige

Zizmagazine

Zoekt u een hogere veiligheidskundige die flexibel inzetbaar is en professioneel en zorgvuldig te werk gaat? Dan moet u bij Penta Advies Groep zijn! Dit bedrijf biedt veiligheidskundigen op detacheringsbasis aan die voor verschillende organisaties aan de slag gaan. Deze professionals zijn zeer ervaren en hebben veel expertise op het gebied van veiligheid. Penta Advies Groep biedt zijn diensten al sinds 2005 aan en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte specialist. Ze adviseren bedrijven over de volgende gebieden: Veiligheid, Gezondheid, Kwaliteit en Milieu. Dit zijn bedrijven in verschillende soorten sectoren. Denk hierbij aan de petrochemie, civiele bouw en infrastructuur, energieproductiebedrijven, energiedistributiebedrijven, levensmiddelenindustrie, productiebedrijven en overheden.

Onderzoek naar arbeidsomstandigheden, veiligheid en ziekteverzuim

Wanneer u een hogere veiligheidskundige inschakelt van deze specialist, krijgt u advies over de arbeidsomstandigheden bij u op de werkvloer. Er wordt onderzocht of de daarvoor vastgestelde regels ook daadwerkelijk worden nageleefd en ook werken. Vaak werkt dit in de praktijk namelijk anders dan op papier. Naast de veiligheid wordt ook het welzijn en de gezondheid van werknemers onderzocht. Er wordt gekeken naar de arbeidsomstandigheden en het ziekteverzuim. Ook adviseren deze specialisten over hoe het ziekteverzuim teruggedrongen kan worden. Bij elk bedrijf wordt er een specifieke aanpak gehanteerd. Elke werkvloer is namelijk weer anders en dit vraagt dan ook om een aanpak op maat.

Neem contact op met deze specialiste en plan een afspraak in

Wilt u ook advies en langdurige oplossingen om de arbeidsomstandigheden en veiligheid op de werkvloer te verbeteren en het ziekteverzuim terug te dringen? Neem dan contact op met Penta Advies Groep en bespreek uw wensen en situatie. De specialisten van dit bedrijf vertellen u meer over de mogelijkheden. Indien u interesse heeft, wordt er direct een afspraak ingepland voor een bezoek van een hogere veiligheidskundige. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem ook dan contact op met dit bedrijf.

Continue Reading

Kies voor praktische cursussen en vakgerichte opleidingen

Wil je leren hoe je een inspectie uitvoert aan elektrische installaties, meedoen aan diverse veiligheidstrainingen of een cursus zonnepanelen volgen? Kies dan voor Omega Training! Met ruim dertig jaar ervaring met inspectie- en meetapparatuur zijn zij een betrouwbare partner in elektrische veiligheid. De vakgerichte opleidingen en cursussen worden verzorgd door specialisten, waardoor je zowel veel praktijkgerichte als theoretische lessen volgt. Wat je qua theorie leert pas je al snel toe in de praktijk, zodat je vlot ervaring op doet. Zo maken de begeleiders het zo makkelijk mogelijk voor jou om succesvol een opleiding of cursus af te ronden.

Volg een praktische cursus zonnepanelen

Een van de vele praktische cursussen die je bij deze specialisten volgt is een cursus zonnepanelen. Je kiest hierbij tussen twee verschillende leerlijnen: Inspecteur Zonnepanelen of Installateur Zonnepanelen. Deze cursus is zeer aan te raden. Steeds meer huishoudens kiezen tegenwoordig namelijk voor zonnepanelen. Dit is een zeer positieve ontwikkeling! Helaas worden deze panelen vaak niet goed gelegd, waardoor de kans op brand of elektrocutie zeer aanwezig is. Tijdens deze cursus leer je daarom hoe PV-installaties veilig worden aangelegd en waar je op let tijdens een inspectie van zonnepanelen. Bij dit trainings- en inspectiecentrum volg je cursussen voor complete nieuwkomers en voor mensen met veel ervaring met het installeren of inspecteren van PV-installaties.

Jouw kennis uitbreiden doe je met een cursus van deze opleider

Een cursus zonnepanelen of een van de andere vele cursussen en vakgerichte opleidingen bij dit trainings- en inspectiecentrum zijn zowel online als klassikaal te volgen. Van Alkmaar tot Gilze-Rijen; de cursussen en vakgerichte opleidingen worden door heel Nederland georganiseerd. Op de website vind je waar en wanneer de diverse cursussen plaatsvinden. Deze praktische opleider is van mening dat veiligheid voor iedere werknemer in Nederland een basisrecht is. Besluit daarom nu om een training te volgen bij deze specialisten, dan kun je uit gaan van deskundigheid, veiligheid en betrouwbaarheid!

Continue Reading

Met de railverlichting systemen van deze specialist krijgt u zeker hoge kwaliteit

Zizmagazine

De medewerkers van CableSpace zijn experts op het gebied van railverlichting systemen. Ze zijn niet voor niets marktleider op het gebied van montagetechniek van kabeldraagsystemen, verlichting en spanningsrails. U bent zeker van kwaliteit wanneer u CableSpace inhuurt voor de installatie van railverlichting systemen. Dit heeft te maken met verschillende factoren. De belangrijkste factor is wel het feit dat zij al twintig jaar in het vak zitten. Deze ervaring ziet u terug in het systeem dat voor u ontworpen en geïnstalleerd wordt. Het ontwerp en de installatie van dit systeem worden gedaan door zelf opgeleide projectleiders en NEN 3140-gecertificeerd personeel. Kwaliteit en maatwerk staan hoog in het vaandel bij al dit personeel. Uw wensen staan altijd centraal. Vandaar dat zij garanderen dat de installatie op tijd en binnen uw budget voltooid wordt. Daarnaast hechten ze veel waarde aan duurzaamheid, daarom voorzien ze u van een rapportage over CO2-uitstoot. U ontvangt dus een complete service wanneer u de experts van CableSpace inhuurt voor de installatie van railverlichting systemen.

De eindeloze voordelen van railverlichting systemen

Er zijn veel voordelen van railverlichting systemen ten opzichte van andere armaturen of verlichtingssystemen. Dit komt omdat u niet vast zit aan de aanwezige contactpunten in de muur. U hangt de railverlichting systemen op waar u wilt. Met dit soort systemen past u eenvoudig aan waar de lichtbron hangt. Hierdoor creëert u eenvoudig sfeer waar u wilt. Daarnaast is het mogelijk om de railverlichting systemen op andere plekken te hangen dan het plafond. De experts van CableSpace installeren dit systeem ook eenvoudig aan de muren of andere verticale oppervlakken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak met deze specialist

De specialisten van CableSpace gaan graag met u in gesprek om uw behoeften en wensen met betrekking tot verlichting te bespreken. Ze voorzien u dan van gedegen advies en kunnen aan de hand van uw ruimte en wensen een ontwerp maken. Neem nu vrijblijvend contact op met deze specialist. Ze vertellen u namelijk graag wat ze voor u kunnen betekenen.

https://www.cablespace.nl/
Continue Reading

Een koelcel of koelcontainer huren doet u bij dit bedrijf

Douven Verhuur is een bedrijf waar een koelcel huren of een koelcontainer huren precies zo gaat zoals u dat wilt. Met gemak en een snelle service wordt u geholpen om te vinden waar u naar op zoek bent: extra koelcapaciteit. Of u dat nu nodig heeft voor een drukke horecagelegenheid of omdat u eens goed wilt uitpakken met een feestje, Douven Verhuur kan u voorzien van een koelcel, koelcontainer of koelaanhanger. De drie opties komen in verschillende maten en types om uw perfecte match te vinden. Bovendien zorgt Douven Verhuur ervoor dat de koelingen voldoen aan alle hygiëne-eisen. Dit kunnen zij garanderen omdat ze hoogstpersoonlijk de onderhoudswerkzaamheden op zich nemen.

Verschillende types koelingen van Douven Verhuur

Als u een koelcel wilt huren, kunt u kiezen tussen twee verschillende maten: 8 ft of 15 ft. Afhankelijk van uw situatie, kiest u het handigste formaat. Gaat u een koelcontainer huren, zijn HACCP en REEFER-containers de opties. De REEFER-containers komen in 10 ft en 20 ft; het HACCP-exemplaar kent één formaat van ruim 30 m3. Ongetwijfeld kunt u hiertussen al een goede optie vinden. Of gaat u toch niet voor een koelcel of een koelcontainer, maar wilt u iets huren dat u nóg mobieler maakt, bijvoorbeeld omdat u voor uw cateringbedrijf veel onderweg bent? Kies dan voor de koelaanhangwagen. Douven Verhuur heeft werkelijk voor elke gelegenheid een goede koeloptie.

Kies voor betrouwbaar transport

Of u nu een koelcontainer gaat huren of liever een koelcel wilt huren, het transport van de koelingen zit altijd goed. Het wordt door Douven Verhuur zelf geregeld en u kunt er daarom vanuit gaan dat dit precies gaat zoals u dat heeft afgesproken. Afspraken worden nagekomen omdat service bij Douven Verhuur altijd op nummer één staat. Bent u geïnteresseerd om het transport van Douven Verhuur ook voor andere zaken te gebruiken? Er zijn verschillende opties beschikbaar om u mobiliteit te garanderen.

Continue Reading

Wat is een uitvaartverzekering?

Zizmagazine

Een uitvaartverzekering is een verzekering die de kosten van een begrafenis of crematie vergoed. Als de verzekerde persoon komt te overlijden dan neemt de verzekeraar contact op met de nabestaanden van de overleden persoon en zo keren zij een bedrag uit aan de nabestaanden om de uitvaart te organiseren. Een uitvaartverzekering wordt ook wel een begrafenisverzekering genoemd.

Verschillende soorten uitvaartverzekeringKapitaal uitvaartverzekeringen Bij deze vorm krijgen de nabestaanden een geldbedrag waar aan de hand daarvan de uitvaart zal worden bekostigd.

Natura uitvaartverzekering

Bij deze uitvaartverzekering wordt er geen geldbedrag uitgekeerd maar de diensten van de uitvaart direct vergoed.

Combinatie uitvaartverzekering

Deze polis combineert de vergoede diensten van de natura polis met het geldbedrag dat uitgereikt wordt bij de kapitaal polis, om zo nog eventueel aanvullende wensen te kunnen vergoeden.

Tweeleven polis

Deze polis sluit je samen met je partner af en je betaalt zo ook maar 1 premie. Deze zal eenmalig worden uitbetaald bij het overlijden van een van de partners.

Koopsom uitvaartverzekering voor ouderen

Deze polis bied mensen op latere leeftijd de mogelijkheid aan om zo de premie in een keer te betalen en dan heb je dus dekking voor de rest van je leven.

Wat is het doel van een uitvaartverzekering? Het belangrijkste doel van een begrafenisverzekering is dat je je nabestaanden niet opzadelt met de kosten van de uitvaart, die vaak ook onverwachts kunnen zijn. Zo kan er bij overlijden altijd een uitvaart plaatsvinden ook al is er weinig spaargeld om dit te bekostigen.

Wat is een islamitische uitvaartverzekering? Een islamitische uitvaartverzekering werkt in principe hetzelfde als het gaat om het dekken van de kosten voor de uitvaart, door de verzekerde persoon. Er zijn wel een paar verschillen als je deze gaat vergelijken met de reguliere uitvaartverzekering. Dit komt omdat een islamitische uitvaartverzekering de regeling volgt volgens het islamitische geloof. Een voorbeeld hiervan is dat moslims nooit gecremeerd worden omdat dit tegen de normen van hun geloof gaat, hierdoor zal deze uitvaartverzekering de kosten van crematies nooit vergoeden.

Tips bij het afsluiten van een uitvaartverzekering

Maak een controlelijst Het is aan te raden om een schatting te maken van hoeveel de uitvaart ongeveer zal kosten. Het is ook belangrijk om te weten welke producten je verzekert wilt hebben zoals bijvoorbeeld de begrafenis of crematie, kist, grafmonument, bloemen of rouwkaarten.

Vergelijk verschillende uitvaartverzekeringen Als je een schatting hebt gemaakt van de kosten en weet waarvoor je je specifiek wilt laten verzekeren, dan kun je verschillende uitvaartverzekeringen met elkaar gaan vergelijken en zo de meest gunstige eruit kiezen.

Bestudeer de voorwaarden Let goed op wat er in de polis uiteindelijk wel verzekerd word en wat niet. Zo voorkom je dat de nabestaanden nog met extra onnodige kosten komen te zitten.

Continue Reading

Ga voor kwalitatief hoogwaardige toegangscontrole

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige toegangscontrole? Een systeem waar u altijd op kunt vertrouwen en waarvan u weet dat het altijd doet wat u ervan mag verwachten? Dan bent u vast en zeker blij met de producten van dormakaba. Dit bedrijf biedt producten, oplossingen en services aan voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten. U weet met een product van dit bedrijf dus zeker dat u geniet van de beste en hoogste kwaliteit. Met dormakaba SAP Access Control integreert u het uitgebreide beheer van toegangscontrolesturingen en toegangsterminals gelijk in SAP en kunt u de toegangsautorisaties in SAP toekennen.

Toegangscontrole beantwoordt verschillende vragen

U zoekt naar een systeem dat voldoet aan al uw wensen en eisen, dan is een systeem van dormakaba zeker aan te raden. Dankzij de geïntegreerde toegangscontrole kunt u eenvoudig de volgende vragen beantwoorden:

  • Op welk tijdstip heeft de medewerker toegang?
  • Op welke weekdagen heeft de medewerker toegang?
  • Welke medewerker heeft toegang tot welke inrichtingen?

U heeft toegang tot alle gegevens die u nodig heeft. U kunt de toegangsrechten van uw medewerkers eenvoudig definiëren en wijzigen. Dit doet u met behulp van tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen. Toegangscontrole van dit bedrijf helpt u hierbij.

Laat u informeren over de uiteenlopende mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dormakaba u biedt? Aarzel dan niet en neem eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij beschikken over jarenlange ervaring en kunnen u daarom voorzien van professioneel en persoonlijk advies. De contactgegevens vindt u op de website. Hier vindt u tevens veel meer aanvullende informatie over de mogelijkheden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan oplossingen voor ERP systemen, automatische deuren en beveiligingsdeuren en kaartlezers en randapparatuur. Laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden en ga snel aan de slag met uw eigen toegangscontrole.

https://www.dormakaba.com/nl-nl
Continue Reading