Categorie: Zakelijke dienstverlening

Raadpleeg dé advocaat in ondernemingsrecht in Nijmegen

Zizmagazine

Zoekt u een ervaren en deskundige advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht en daarnaast ook een vestiging heeft in Nijmegen? Staak dan uw zoektocht, want u bent bij Hijink Advocaten in goede, betrouwbare handen. Het in Nijmegen gevestigde advocatenkantoor heeft veel ervaring op zak en uiteenlopende kennis in huis. Of u nu een beginnend ondernemer bent of al jarenlang als zelfstandige werkt: de advocaten staan u graag te hulp en voorzien u van gedegen advies op maat. Ontdek wat de professionals voor u kunnen betekenen!

Voorkom vuilkuilen in de toekomst met duidelijke afspraken

Hijink Advocaten is een advocaat in Nijmegen die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht. Bent u ondernemer, dan dient u zich bewust te zijn van potentiële hobbels en valkuilen in de toekomst. Het is daarom van uiterst belang uw zaakjes op orde te hebben en voorbereid te zijn op de toekomst. Natuurlijk wilt u als enthousiaste zelfstandige al uw focus toeleggen op uw core business, maar voordat u dit kunt doen, is het aan te raden met een ervaren advocaat rond te tafel te gaan zitten. Het komt namelijk vaak voor dat een ondernemer ongemerkt contracten en overeenkomsten afsluit met andere partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leveranciers, klanten en afnemers. Problemen met onwillige debiteuren, zakelijke partners of personeel liggen altijd op de loer. Gaat u een overeenkomst aan? Dan is het belangrijk dat er duidelijke en heldere afspraken worden opgesteld. Een advocaat van Hijink Advocaten kan u de juiste hulp aanbieden. De professionals denken graag met u mee wanneer het de volgende zaken betreft:

  • Arbeidsrecht (ontslag, arbeidscontract, in/uitlenen)
  • Incasso (debiteuren, cessie)
  • Contracten en voorwaarden
  • Vragen over zzp’er, bv of eenmanszaak
  • Onroerend goed
  • Verzekeringen en aansprakelijkheid

Profiteer van jarenlange expertise

Wilt u graag een ervaren, professionele advocaat uit Nijmegen inschakelen die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht? Hijink Advocaten is het kantoor waar u moet zijn. Gaat u in zee met deze professionals, dan bent u gegarandeerd van een dienstverlening van de beste kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Zijn er specifieke vragen die u wilt stellen? Of wilt u direct een afspraak maken voor een kennismaking? Schroom dan niet en neem direct contact op met de professionals. Zij staan u graag te woord.

https://www.advocaat-nijmegen.nl/
Continue Reading

Advies over arbeidsomstandigheden van een hogere veiligheidskundige

Zizmagazine

Zoekt u een hogere veiligheidskundige die flexibel inzetbaar is en professioneel en zorgvuldig te werk gaat? Dan moet u bij Penta Advies Groep zijn! Dit bedrijf biedt veiligheidskundigen op detacheringsbasis aan die voor verschillende organisaties aan de slag gaan. Deze professionals zijn zeer ervaren en hebben veel expertise op het gebied van veiligheid. Penta Advies Groep biedt zijn diensten al sinds 2005 aan en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte specialist. Ze adviseren bedrijven over de volgende gebieden: Veiligheid, Gezondheid, Kwaliteit en Milieu. Dit zijn bedrijven in verschillende soorten sectoren. Denk hierbij aan de petrochemie, civiele bouw en infrastructuur, energieproductiebedrijven, energiedistributiebedrijven, levensmiddelenindustrie, productiebedrijven en overheden.

Onderzoek naar arbeidsomstandigheden, veiligheid en ziekteverzuim

Wanneer u een hogere veiligheidskundige inschakelt van deze specialist krijgt u advies over de arbeidsomstandigheden bij u op de werkvloer. Er wordt onderzocht of de daarvoor vastgestelde regels ook daadwerkelijk worden nageleefd en ook werken. Vaak werkt dit in de praktijk namelijk anders dan op papier. Naast de veiligheid wordt ook het welzijn en de gezondheid van werknemers onderzocht. Er wordt gekeken naar de arbeidsomstandigheden en het ziekteverzuim. Ook adviseren deze specialisten over hoe het ziekteverzuim teruggedrongen kan worden. Bij elk bedrijf wordt er een specifieke aanpak gehanteerd. Elke werkvloer is namelijk weer anders en dit vraagt dan ook om een aanpak op maat.

Neem contact op met deze specialiste en plan een afspraak in

Wilt u ook advies en langdurige oplossingen om de arbeidsomstandigheden en veiligheid op de werkvloer te verbeteren en het ziekteverzuim terug te dringen? Neem dan contact op met Penta Advies Groep en bespreek uw wensen en situatie. De specialisten van dit bedrijf vertellen u meer over de mogelijkheden. Indien u interesse heeft, wordt er direct een afspraak ingepland voor een bezoek van een hogere veiligheidskundige. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem ook dan contact op met dit bedrijf.

Continue Reading

Kies voor praktische cursussen en vakgerichte opleidingen

Wil je leren hoe je een inspectie uitvoert aan elektrische installaties, meedoen aan diverse veiligheidstrainingen of een cursus zonnepanelen volgen? Kies dan voor Omega Training! Met ruim dertig jaar ervaring met inspectie- en meetapparatuur zijn zij een betrouwbare partner in elektrische veiligheid. De vakgerichte opleidingen en cursussen worden verzorgd door specialisten, waardoor je zowel veel praktijkgerichte als theoretische lessen volgt. Wat je qua theorie leert pas je al snel toe in de praktijk, zodat je vlot ervaring op doet. Zo maken de begeleiders het zo makkelijk mogelijk voor jou om succesvol een opleiding of cursus af te ronden.

Volg een praktische cursus zonnepanelen

Een van de vele praktische cursussen die je bij deze specialisten volgt is een cursus zonnepanelen. Je kiest hierbij tussen twee verschillende leerlijnen: Inspecteur Zonnepanelen of Installateur Zonnepanelen. Deze cursus is zeer aan te raden. Steeds meer huishoudens kiezen tegenwoordig namelijk voor zonnepanelen. Dit is een zeer positieve ontwikkeling! Helaas worden deze panelen vaak niet goed gelegd, waardoor de kans op brand of elektrocutie zeer aanwezig is. Tijdens deze cursus leer je daarom hoe PV-installaties veilig worden aangelegd en waar je op let tijdens een inspectie van zonnepanelen. Bij dit trainings- en inspectiecentrum volg je cursussen voor complete nieuwkomers en voor mensen met veel ervaring met het installeren of inspecteren van PV-installaties.

Jouw kennis uitbreiden doe je met een cursus van deze opleider

Een cursus zonnepanelen of een van de andere vele cursussen en vakgerichte opleidingen bij dit trainings- en inspectiecentrum zijn zowel online als klassikaal te volgen. Van Alkmaar tot Gilze-Rijen; de cursussen en vakgerichte opleidingen worden door heel Nederland georganiseerd. Op de website vind je waar en wanneer de diverse cursussen plaatsvinden. Deze praktische opleider is van mening dat veiligheid voor iedere werknemer in Nederland een basisrecht is. Besluit daarom nu om een training te volgen bij deze specialisten, dan kun je uit gaan van deskundigheid, veiligheid en betrouwbaarheid!

Continue Reading

Met de railverlichting systemen van deze specialist krijgt u zeker hoge kwaliteit

Zizmagazine

De medewerkers van CableSpace zijn experts op het gebied van railverlichting systemen. Ze zijn niet voor niets marktleider op het gebied montagetechniek van kabeldraagsystemen, verlichting en spanningsrails. U bent zeker van kwaliteit wanneer u CableSpace inhuurt voor de installatie van railverlichting systemen. Dit heeft te maken met verschillende factoren. De belangrijkste factor is wel het feit dat zij al twintig jaar in het vak zitten. Deze ervaring ziet u terug in het systeem dat voor u ontworpen en geïnstalleerd wordt. Het ontwerp en de installatie van dit systeem wordt gedaan door zelf opgeleide projectleiders en NEN 3140-gecertificeerd personeel. Kwaliteit en maatwerk staan hoog in het vaandel bij al dit personeel. Uw wensen staan altijd centraal. Vandaar dat zij garanderen dat de installatie op tijd en binnen uw budget voltooid wordt. Daarnaast hechten ze veel waarde aan duurzaamheid, daarom voorzien ze u van een rapportage over CO2-uitstoot. U ontvangt dus een complete service wanneer u de experts van CableSpace inhuurt voor de installatie van railverlichting systemen.

De eindeloze voordelen van railverlichting systemen

De voordelen van railverlichting systemen ten opzichte van andere armaturen of verlichtingssystemen. Dit komt omdat u niet vast zit aan de aanwezige contactpunten in de muur. U hangt de railverlichting systemen op waar u wilt. Met dit soort systemen past u eenvoudig aan waar de lichtbron hangt. Hierdoor creëert u eenvoudig sfeer waar u wilt. Daarnaast is het mogelijk om de railverlichting systemen op andere plekken te hangen dan het plafond. De experts van CableSpace installeren dit systeem ook eenvoudig aan de muren of andere verticale oppervlakken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak met deze specialist

De specialisten van CableSpace gaan graag met u in gesprek om uw behoeften en wensen met betrekking tot verlichting te bespreken. Ze voorzien u dan van gedegen advies en kunnen aan de hand van uw ruimte en wensen een ontwerp maken. Neem nu vrijblijvend contact op met deze specialist. Ze vertellen u namelijk graag wat ze voor u kunnen betekenen.

https://www.cablespace.nl/
Continue Reading

Een koelcel of koelcontainer huren doet u bij dit bedrijf

Douven Verhuur is een bedrijf waar een koelcel huren of een koelcontainer huren precies zo gaat zoals u dat wilt. Met gemak en een snelle service wordt u geholpen om te vinden waar u naar op zoek bent: extra koelcapaciteit. Of u dat nu nodig heeft voor een drukke horecagelegenheid of omdat u eens goed wilt uitpakken met een feestje, Douven Verhuur kan u voorzien van een koelcel, koelcontainer of koelaanhanger. De drie opties komen in verschillende maten en types om uw perfecte match te vinden. Bovendien zorgt Douven Verhuur ervoor dat de koelingen voldoen aan alle hygiëne-eisen. Dit kunnen zij garanderen omdat ze hoogstpersoonlijk de onderhoudswerkzaamheden op zich nemen.

Verschillende types koelingen van Douven Verhuur

Als u een koelcel wilt huren, kunt u kiezen tussen twee verschillende maten: 8 ft of 15 ft. Afhankelijk van uw situatie, kiest u het handigste formaat. Gaat u een koelcontainer huren, zijn HACCP en REEFER-containers de opties. De REEFER-containers komen in 10 ft en 20 ft; het HACCP-exemplaar kent één formaat van ruim 30 m3. Ongetwijfeld kunt u hiertussen al een goede optie vinden. Of gaat u toch niet voor een koelcel of een koelcontainer, maar wilt u iets huren dat u nóg mobieler maakt, bijvoorbeeld omdat u voor uw cateringbedrijf veel onderweg bent? Kies dan voor de koelaanhangwagen. Douven Verhuur heeft werkelijk voor elke gelegenheid een goede koeloptie.

Kies voor betrouwbaar transport

Of u nu een koelcontainer gaat huren of liever een koelcel wilt huren, het transport van de koelingen zit altijd goed. Het wordt door Douven Verhuur zelf geregeld en u kunt er daarom vanuit gaan dat dit precies gaat zoals u dat heeft afgesproken. Afspraken worden nagekomen omdat service bij Douven Verhuur altijd op nummer één staat. Bent u geïnteresseerd om het transport van Douven Verhuur ook voor andere zaken te gebruiken? Er zijn verschillende opties beschikbaar om u mobiliteit te garanderen.

Continue Reading

Wat is een uitvaartverzekering?

Zizmagazine

Een uitvaartverzekering is een verzekering die de kosten van een begrafenis of crematie vergoed. Als de verzekerde persoon komt te overlijden dan neemt de verzekeraar contact op met de nabestaanden van de overleden persoon en zo keren zij een bedrag uit aan de nabestaanden om de uitvaart te organiseren. Een uitvaartverzekering wordt ook wel een begrafenisverzekering genoemd.

Verschillende soorten uitvaartverzekeringKapitaal uitvaartverzekeringen Bij deze vorm krijgen de nabestaanden een geldbedrag waar aan de hand daarvan de uitvaart zal worden bekostigd.

Natura uitvaartverzekering

Bij deze uitvaartverzekering wordt er geen geldbedrag uitgekeerd maar de diensten van de uitvaart direct vergoed.

Combinatie uitvaartverzekering

Deze polis combineert de vergoede diensten van de natura polis met het geldbedrag dat uitgereikt wordt bij de kapitaal polis, om zo nog eventueel aanvullende wensen te kunnen vergoeden.

Tweeleven polis

Deze polis sluit je samen met je partner af en je betaalt zo ook maar 1 premie. Deze zal eenmalig worden uitbetaald bij het overlijden van een van de partners.

Koopsom uitvaartverzekering voor ouderen

Deze polis bied mensen op latere leeftijd de mogelijkheid aan om zo de premie in een keer te betalen en dan heb je dus dekking voor de rest van je leven.

Wat is het doel van een uitvaartverzekering? Het belangrijkste doel van een begrafenisverzekering is dat je je nabestaanden niet opzadelt met de kosten van de uitvaart, die vaak ook onverwachts kunnen zijn. Zo kan er bij overlijden altijd een uitvaart plaatsvinden ook al is er weinig spaargeld om dit te bekostigen.

Wat is een islamitische uitvaartverzekering? Een islamitische uitvaartverzekering werkt in principe hetzelfde als het gaat om het dekken van de kosten voor de uitvaart, door de verzekerde persoon. Er zijn wel een paar verschillen als je deze gaat vergelijken met de reguliere uitvaartverzekering. Dit komt omdat een islamitische uitvaartverzekering de regeling volgt volgens het islamitische geloof. Een voorbeeld hiervan is dat moslims nooit gecremeerd worden omdat dit tegen de normen van hun geloof gaat, hierdoor zal deze uitvaartverzekering de kosten van crematies nooit vergoeden.

Tips bij het afsluiten van een uitvaartverzekering

Maak een controlelijst Het is aan te raden om een schatting te maken van hoeveel de uitvaart ongeveer zal kosten. Het is ook belangrijk om te weten welke producten je verzekert wilt hebben zoals bijvoorbeeld de begrafenis of crematie, kist, grafmonument, bloemen of rouwkaarten.

Vergelijk verschillende uitvaartverzekeringen Als je een schatting hebt gemaakt van de kosten en weet waarvoor je je specifiek wilt laten verzekeren, dan kun je verschillende uitvaartverzekeringen met elkaar gaan vergelijken en zo de meest gunstige eruit kiezen.

Bestudeer de voorwaarden Let goed op wat er in de polis uiteindelijk wel verzekerd word en wat niet. Zo voorkom je dat de nabestaanden nog met extra onnodige kosten komen te zitten.

Continue Reading

Ga voor kwalitatief hoogwaardige toegangscontrole

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige toegangscontrole? Een systeem waar u altijd op kunt vertrouwen en waarvan u weet dat het altijd doet wat u ervan mag verwachten? Dan bent u vast en zeker blij met de producten van dormakaba. Dit bedrijf biedt producten, oplossingen en services aan voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten. U weet met een product van dit bedrijf dus zeker dat u geniet van de beste en hoogste kwaliteit. Met dormakaba SAP Access Control integreert u het uitgebreide beheer van toegangscontrolesturingen en toegangsterminals gelijk in SAP en kunt u de toegangsautorisaties in SAP toekennen.

Toegangscontrole beantwoordt verschillende vragen

U zoekt naar een systeem dat voldoet aan al uw wensen en eisen, dan is een systeem van dormakaba zeker aan te raden. Dankzij de geïntegreerde toegangscontrole kunt u eenvoudig de volgende vragen beantwoorden:

  • Op welk tijdstip heeft de medewerker toegang?
  • Op welke weekdagen heeft de medewerker toegang?
  • Welke medewerker heeft toegang tot welke inrichtingen?

U heeft toegang tot alle gegevens die u nodig heeft. U kunt de toegangsrechten van uw medewerkers eenvoudig definiëren en wijzigen. Dit doet u met behulp van tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen. Toegangscontrole van dit bedrijf helpt u hierbij.

Laat u informeren over de uiteenlopende mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dormakaba u biedt? Aarzel dan niet en neem eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij beschikken over jarenlange ervaring en kunnen u daarom voorzien van professioneel en persoonlijk advies. De contactgegevens vindt u op de website. Hier vindt u tevens veel meer aanvullende informatie over de mogelijkheden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan oplossingen voor ERP systemen, automatische deuren en beveiligingsdeuren en kaartlezers en randapparatuur. Laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden en ga snel aan de slag met uw eigen toegangscontrole.

https://www.dormakaba.com/nl-nl
Continue Reading

AOV online afsluiten voor ondernemers

Zizmagazine

Als ondernemer of ZZP’er kunt u heel eenvoudig een AOV online afsluiten bij Veza verzekeringen. Om de kosten voor uw onderneming en uw privéleven te kunnen blijven voldoen in tijden dat u niet kunt werken, dient u deze verzekering af te sluiten. Als u arbeidsongeschikt wordt door een ongeluk of wegens ziekte, dan lopen deze rekeningen gewoon door. U bent echter niet in staat om in die periode inkomsten te generen, waardoor het nodig zal zijn om terug te kunnen vallen op een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Een AOV online afsluiten bij deze verzekeraar zorgt ervoor dat de kosten voor een dergelijke verzekering aanzienlijk beperkt kunnen worden. Voor veel ondernemers zal dit als muziek in de oren klinken, omdat u zich alsnog voordelig kunt verzekeren voor noodsituaties als arbeidsongeschiktheid.

AOV online afsluiten via website

U kunt als ondernemer heel eenvoudig een AOV online afsluiten via de website van Veza verzekeringen. Met de handige tool kunt u heel eenvoudig een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten die past bij uw situatie. U hebt hiervoor geen tussenpersoon of adviseur nodig, zodat u tevens op deze kosten kunt besparen. Dit scheelt aanzienlijk doordat u geen kosten voor het advies, bemiddeling of het afsluiten van de verzekering hoeft te betalen. Aangezien dit type verzekering voor veel ondernemers een doorn in het oog lijkt vanwege de hoge kosten, doet u hier zeker uw voordeel mee. Overweeg dus zeker om een verzekering te kiezen waarbij u kunt kiezen voor een AOV online afsluiten.

Voordelige verzekeringsvoorwaarden

Er zitten nog meer voordelen aan een AOV online afsluiten met de online tool van Veza verzekeringen. U krijgt een verzekering die op maat is samen te stellen en profiteert van uitstekende verzekeringsvoorwaarden. U kiest bovendien zelf de uitkeringsduur, waardoor de premie weer lager kan uitvallen. U bent gelijk op de hoogte van de kosten en krijgt hulp bij het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Een uitstekende keuze dus voor een AOV verzekering voor uw onderneming.

https://www.vezaverzekeringen.nl/
Continue Reading

Schakel de hulp van deze expert in voor de verhuur van een kantoorruimte

Zizmagazine

Bent u op zoek naar een kantoorruimte? U kunt ervoor kiezen om een kantoorpand te kopen zodat u verder van niemand afhankelijk bent. Het nadeel hiervan is echter wel dat u zelf ook verantwoordelijk bent voor het onderhoud en dat de eventuele onverwachte kosten voor uw eigen rekening zijn. Maar er zijn ook diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verhuur van een kantoorruimte. U kunt het beste kiezen voor een betrouwbare partner zoals Van Keulen Vastgoed – Verhuur. Dit bedrijf beschikt over veel ervaring en biedt altijd de mooiste kantoorruimtes aan in de verhuur.

Kies voor deze specialist en ervaar de vele voordelen

Kiest u voor Van Keulen Vastgoed – Verhuur voor de verhuur van een kantoorruimte? Dan kiest u ook voor diverse mooie voordelen. Dit kleinschalige bedrijf is ontzettend flexibel. Daarom profiteert u, als u een kantoorruimte wilt huren, van een korte opzegtermijn. U kunt het contract ook voor een langere termijn afsluiten en volledig aan laten sluiten op uw persoonlijke wensen. U zult al snel ontdekken dat er geen flexibelere verhuur bestaat! Met een uitgebreid aanbod vindt u gegarandeerd een geschikte ruimte. Zowel startende ondernemers als zzp’ers zijn al klant bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur. Zij hebben allen een kantoorruimte gevonden van de benodigde afmeting met de gewenste faciliteiten zodat zij hun dagelijkse werkzaamheden perfect kunnen uitvoeren.

Ontdek het huidige aanbod

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op de website van Van Keulen Vastgoed – Verhuur. Hier heeft u een duidelijk overzicht van het aanbod en kunt u direct reageren op de kantoorruimte die u aanspreekt. U wilt natuurlijk niet dat een andere partij u net voor is. Neem contact op met deze specialist als u vragen heeft over de voorwaarden van de verhuur van een kantoorruimte. Zo komt u voor geen enkele verrassing te staan. Ook kunt u dan vragen welke kantoorpanden er in de nabije toekomst beschikbaar komen.

https://vankeulenverhuur.nl
Continue Reading

Outplacement

Zizmagazine

Wil je een nieuwe baan en denk je er over na een outplacementtraject te volgen? Een outplacementtraject biedt een antwoord op vragen over het persoonlijk functioneren en is bedoeld voor een ieder die hierbij een externe coach nodig heeft. De volgende onderwerpen kunnen de aanleiding voor outplacement zijn:

Het loopt niet lekker op mijn werk. Doe ik nog wat ik wil doen.

Ik zou verder willen kijken dan mijn huidige functioneren, meer willen dan meegaan in wat er van me gevraagd wordt.

Ik ben op zoek naar mijn eigen drijfveren.

door omstandigheden ga ik ander werk doen, hoe ga ik daar mee om

Ik wil weten wat mijn eigen kwaliteiten zijn en hoe deze in te zetten.

Wat is mijn rol in het team waarin ik werk en bevalt die rol mij wel.

Ik doe nu al zo lang hetzelfde, maar eigenlijk zou ik……

Ik weet niet zo goed wat ik nu kiezen moet.

Het bedrijf waar ik werk is sterk aan het veranderen, hoe moet ik daar mee omgaan.

Waar doe ik het eigenlijk allemaal voor…..

Hoe leer ik omgaan met al die drukte

Doelstelling outplacement

Door middel van gesprekken kom je tot een zelfanalyse van de huidige situatie. Van hieruit kan gekozen worden voor een volgende stap die richting geeft aan keuzes rond werk (of privé). Vervolgens werk je de doelstelling samen met het outplacement- bureau verder uit en ga je de markt op. Er wordt actief gesolliciteerd en je ontvangt daarbij hulp van het outplacementbureau. Een goed outplacementbureau zoekt ook naar vacatures voor je en kan je desgewenst introduceren in een netwerk van werkgevers.

Rapportage bij outplacement

Een rapportage van de voortgang van het outplacementtraject is mogelijk. Hierin staan de vorderingen van het traject vermeldt. De deelnemer bepaalt zelf welke inhoudelijke informatie hij of zij vertelt. Outplacement kan worden betaald uit de transitievergoeding. De transitievergoeding kun je hier berekenen.

https://www.outplacementverzekering.nl
Continue Reading