Categorie: Woning en Tuin

Broste servies in verschillende materialen koop je bij IPPYS woondeco

Bij IPPYS woondeco ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar Broste servies. Je hebt in deze webshop de keuze uit servies van het merk in verschillende materialen. Denk hierbij aan aardewerk, kermamiek en glas. Wat het beste materiaal is, is natuurlijk volledig afhankelijk van je persoonlijke smaak. Want laten we eerlijk zijn, ieder materiaal is een feestje om naar te kijken! Neem een kijkje op de webshop van IPPYS woondeco en ontdek het gevarieerde assortiment voor jouw interieur.

Broste servies is leuk om voor jezelf te kopen of om te geven aan een ander

Ben je net samen gaan wonen of heb je zelf een huis gekocht? Is jouw huidige servies na jarenlang plezier toe aan vervanging? Misschien zijn er een aantal borden kapot gegaan of in de loop van de tijd is het een combinatie van verschillende stijlen geworden. In alle gevallen is verstandig om je huidige servies te vervangen voor kwalitatief goed Broste servies. Natuurlijk is het servies ook heel leuk om te geven voor een housewarming!

Haal Scandinavië in huis met het servies van IPPYS woondeco

Het Broste servies uit de collectie van IPPYS woondeco herken je direct aan de Scandinavische invloeden. Ieder stuk wordt met de hand gemaakt en hebben speelse en robuuste details. Ben je benieuwd geraakt naar het Broste servies? Bekijk de volledige collectie op de website van IPPYS woondeco.

 

Continue Reading

Verwarmen met een DAT elektrische kachel met wifi de juiste keuze

Wat voorheen een energie slurper was is tegenwoordig een slimme keuze. De elektrische kachels van tegenwoordig zijn een stuk slimmer en energie zuiniger gemaakt dan vroeger. Zo wordt er over het model nagedacht. Bij een goede kachel is deze zo gemaakt dat de opgenomen energie zo optimaal mogelijk als verwarming in een ruimte wordt geblazen, Dit dus zo effiecient mogelijk met een zo hoog mogelijk rendement.

Daarnaast zijn de nieuwe elektrische kachels voorzien van slimme digitale displays. Meestal eenvoudig te bedienen en voorzien van slimme truukjes die ook weer energie kunnen besparen. Denk aan het programmeren van een kachel of zelf aan of uitschakelen bij een instelbare parameter. Dit alles kan veel energie besparen.

De DAT elektrische WIFI kachel

De DAT wifi elektrische kachel is zo’n elektrische kachel. Deze heeft het slimme ontwerp en is voorzien van de slimmem instelbare display. Alleen ondersceheidt deze kachel zich door de eenvoud van bediening. De maker van de kachel heeft een kachel willen maken voor iedereen. Het moet niet nodig zijn ellelange handleidingen te lezen om hem te kunnen bedienen.

Een ander groot voordeel is de wifi controller. Met slechts drie stappen te doorlopen heeft men de DAT kachel aan een mobiele telefoon gekoppeld. Vanaf dat moment is hij overal ter wereld te bedienen mits er wifi – internet aanwezig is. Indien u onderweg bent naar huis is hij dus in de auto al een graadje hoger in te stellen zodat het lekker warm is in uw huiskamer als u terug bent.

De DAT elektrische kachel heeft een vermogen van 1500Watt maar is ook op half vermogen van 750Watt in te stellen. Hij wordt geleverd met zowel een muurbeugel als een setje voetjes zodat hij op de grond kan staan. Dit is overigens geen optie maar zit er gratis bij in de doos.

Alle informatie over deze kachel staat op de website van Warmteshop.EU. Als u hier klikt komt u op hun website.

https://warmteshop.eu/product/elektrische-kachel-wifi-dat/
Continue Reading

Parketvloeren Utrecht in vele kleuren mogelijk

AvanceFloors is een merk van parketvloeren Utrecht die verkrijgbaar zijn in verschillende kleurtinten. Tevens zijn er vele andere mogelijkheden waarin je een keuze moet maken voor de samenstelling van parketvloeren Utrecht. AvanceFloors heeft de keuzes samengevat in het eenvoudige simpele online keuzeplan “six simple steps”. Snel en simpel parketvloeren Utrecht voor jou woning samenstellen. Pas dan, als wij de bestelling bij ons binnen hebben, wordt gestart met de productie parketvloeren.

AvanceFloors kleuren van parketvloeren Utrecht 

AvanceFloors heeft een uitgebreid assortiment aan parketvloeren Utrecht. Een populaire en authentieke kleurtint is de Cuzco. Dit is een lichte naturel tint, een neutrale tint die warmte geeft aan ieder interieur. Wanneer je kiest voor Cuzco dan kies je voor een perfecte basiskleur. De kleur wordt gecreëerd door een naturelle olielaag aan te brengen op de delen van de parketvloeren. Met de hand wordt de olie na geboend. Dit zorgt ervoor dat de olie tot diep in de parketvloeren doordringt. De kleur komt daarmee perfect tot zijn recht. Tevens betekent dit ook dat we een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Tenslotte worden de parketvloeren nog afgewerkt met een extra beschermlaag. Deze zorgt ervoor dat de vloerdelen water- en vuilafstotend zijn. Levenslang woonplezier van je parketvloer gegarandeerd.

Duurzame parketvloeren productie

Het kleuringsproces van de parketvloeren van AvanceFloors is uniek kan wel gezegd worden. Elk parketvloer deel wordt met de hand afgewerkt waarmee kwaliteit gegarandeerd is. Een ander uniek kenmerk van de parketvloeren Utrecht van AvanceFloors is dat ze duurzaam worden geproduceerd. Duurzaamheid is een topic dat tegenwoordig zwaar weegt. Kies je voor de AvanceFloors Cuzco dan kies je dus voor een houten vloer kleur die op 100% duurzame wijze is geproduceerd. Het eiken dat gebruikt wordt voor de productie van de houten vloeren is PEFC en FSC gecertificeerd. Tevens is het productieproces 100% duurzaam. De houtresten die vrijkomen tijdens de productie worden omgezet in groene stroom en warmte. Tevens zorgen de zonnepanelen voor groene energie. Dit maakt de keuze voor de parketvloeren Utrecht van AvanceFloors wel erg bijzonder toch?

 

Continue Reading

De soorten lamp veranda

Wanneer je een lamp veranda moet kiezen dan heb je de keuze uit veel verschillende soorten, en dat kan lastig zijn. Hierom hebben wij de alle soorten van een lamp voor je veranda op een rijtje gezet om het makkelijker te maken hieruit te kiezen.

Inbouwspots

LED spotjes laten inbouwen in het plafond is goede manier om jouw veranda te verlichten. Vaak kun je deze lamp voor de veranda ook nog zelf instellen waardoor je het licht kan dimmen of zelfs de kleur kunt veranderen. Hierdoor kun je zelf de sfeer bepalen op jouw veranda. Met inbouwspots als lamp voor de veranda kies je echt voor sfeer. Wil je nou meer te weten komen of LED spotjes voor jouw veranda kijk dan zeker even bij ledlogic voor de perfecte lamp in de veranda.

Hanglampen

Als je een meer rustieke look wilt creëren op jouw veranda dan kun je ook voor ouderwetse hanglampen kiezen. Het nadeel hiervan is dat ze meestal niet heel veel licht afgeven, maar ze zien er wel heel leuk uit. Als je niet van plan was om activiteiten op jouw veranda te doen waarbij je veel licht nodig hebt dan kan dit een goede optie zijn.

LED wandlampen

Een andere LED optie als lamp voor de veranda is een LED wandlamp. Ze hebben hetzelfde soort licht als de inbouwspots maar je ziet de lamp natuurlijk wel zitten. Als je een hele mooi lamp veranda hebt gevonden dan kan je deze natuurlijk wel gewoon laten zien. Hele mooie LED wandlampen hebben zeker ook een charme.

Staande lampen

Als lamp voor de veranderen kun je er ook voor kiezen om gewoon lampen neer te zetten, of kleinere lampen op de tafel. Opnieuw komt hier niet zoveel licht van af maar als dat niet nodig is dan kan het er wel heel gezellig uit zien. Zo heb je ook hele artistieke staande lampen voor de veranda die je neer kunt zetten.

Zoals je ziet heb je genoeg keus in het kiezen van een lamp voor de veranda. Het is dus aan jou om te bepalen wat je belangrijk vind en wat je het mooiste vind staan. De keuze is best moeilijk maar als je naar ledlogic toe gaat kun je ook altijd om advies vragen. Zij hebben veel ervaring met lampen voor de veranda en kunnen vragen die je nog hebt beantwoorden.

https://www.ledlogic.nl/veranda-lampen
Continue Reading

Een verstopt riool in uw huis in Haarlem is zeer vervelend

Ieder huishouden maakt het wel een keer mee. Een rioolprobleem. Van de kleine verstoppingen tot grote verzakkingen. Een verstopt riool is het meest voorkomende rioolprobleem. Een verstopt riool in uw huis in Haarlem is zeer vervelend. Hier wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Voor het oplossen van een rioolprobleem raad ik u ontstoppingsdienst-haarlem aan. Maar u kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met een plopper of huis-tuin-en-keuken-middel. Met een plopper kunt u de kleine verstopping eventueel oplossen. Daarnaast kan een huis-tuin-en-keuken-middel ook helpen tegen een verstopte afvoer. Echter, in de meeste gevallen hebben deze twee methodes geen resultaat. Dan raad ik u aan een rioolspecialist in te schakelen. Voor het oplossen van een rioolprobleem raad ik u ontstoppingsdienst-haarlem aan. Zo weet u zeker dat u zo snel mogelijk van uw rioolprobleem bent verholpen. Dat is natuurlijk wat u wilt.

Ontstoppingsdienst Haarlem

De rioolspecialisten van Ontstoppingsdienst Haarlem staan dag en nacht voor u klaar om u van uw rioolprobleem af te helpen. Met hun vakmanschap en brede kennis zijn zij bereid alle rioolproblemen met beide handen aan te pakken. Door de snelle service staat er bij noodgevallen altijd binnen een uur een vakman op de stoep. Deze vakman stelt zich dan vriendelijk voor. Vervolgens doet hij een korte inspectie, waarna hij precies kan vertellen hoe hij te werk zal gaan. Voordat u het weet bent u van het rioolprobleem af en wordt u met een gerust hart achtergelaten. Een verstopt riool in uw huis in Haarlem is zeer vervelend. Neem daarom zo snel mogelijk contact met onze rioolspecialisten op.

Kosten

Voor het oplossen van een rioolprobleem raad ik u ontstoppingsdienst-haarlem aan. U krijgt namelijk vooraf telefonisch een kostenindicatie. Dit is een ruwe schatting en kan achteraf nog hoger of lager uitvallen. Houdt er daarom rekening mee dat het kan zijn dat u meer zou moeten betalen. Vallen de kosten uiteindelijk lager uit? Dan betaald u natuurlijk minder. Dat hoort bij de service van Ontstoppingsdienst Haarlem.

 

Continue Reading

Bouwkundige keuring Amersfoort: Huisverbeteringen om te helpen je huis te verkopen

Bouwkundige keuring Amersfoort: Huisverbeteringen om te helpen je huis te verkopen

De vraag naar energie-efficiënte, milieuvriendelijke huisfuncties blijft hoog, volgens een. In feite plaatsen de meeste bouwers nu energiezuinige ramen, verwarmings- en koelsystemen, thermostaten en apparaten in hun constructie, zegt de enquête. Als u uw huis verkoopt en hoopt te concurreren met nieuwbouw – en uw huis onderscheidt van andere wederverkopen – kan het verbeteren van groene resultaten aanzienlijk lonen.

Het bijwerken van uw huis met groene functies kan meer kopers aantrekken en zelfs de verkoopprijs van uw huis verhogen. Kopers zijn niet alleen op zoek naar cosmetische upgrades, ze willen ook verbeteringen waarmee ze geld kunnen besparen zolang ze thuis wonen.”

Enkele groene projecten die u eenvoudig zelf kunt uitvoeren, zoals het vervangen van minder efficiënte gloeilampen door compacte fluorescentielampen of LED’s door het hele huis, of het installeren van een programmeerbare thermostaat. Andere verbeteringen kunnen professionele expertise vereisen, maar kunnen resulteren in nog grotere uitbetalingen.

Bouwtechnische keuring Amersfoort geeft vijf populaire verbeteringen voor het groene huis die kunnen helpen de doorverkoopwaarde van uw huis te vergroten en geld te besparen totdat u klaar bent om te verkopen:

Windows: vervanging van oudere vensters door geclassificeerde hoogrendementsvensters kan uw jaarlijkse energierekening met maar liefst 12 procent verlagen. Bovendien kunnen energie ster vensters in aanmerking komen voor een belastingvermindering van 10 procent op de kosten van de ramen.

Isolatie: de meeste huizen hebben onvoldoende isolatie. Het toevoegen van isolatie- en afdichtingsluchtlekkages zou de jaarlijkse energierekening met 10 procent kunnen verminderen. Op het moment van de wederverkoop, kon het toevoegen van glasvezelisolatie op zolder 107 procent van de kosten terugverdienen.

Voordeur: het is een belangrijk onderdeel van de betimmering van uw huis en de laatste buitenfunctie die huizenkopers zien voordat ze uw huis betreden. Een voordeur moet echter meer doen dan er goed uitzien. Het vervangen van een oudere houten deur door een energiezuinige, veilige stalen deur kost meer dan 90 procent van de kosten wanneer u uw huis verkoopt, volgens het rapport Kosten versus Waarde.

Landschap: wanneer warm weer nadert, is het een goed moment om na te denken over landschapsarchitectuur die zowel groene waarde als cosmetische aantrekkingskracht heeft. Het toevoegen van bomen naast bloemen kan schaduw bieden die ervoor zorgt dat het interieur van het huis in de zomermaanden koeler blijft. Volgens de National Association of Landscape-professionals kan het planten van vijf schaduwbomen tot 100 procent van de projectkosten opleveren wanneer u uw huis verkoopt. Water: de meeste waterverwarmers gaan ongeveer 10 jaar mee, dus als uw huis ouder is, kan een nieuwe boiler een groot verkoopargument zijn. Een tankless boiler kan zelfs aantrekkelijker zijn; omdat ze alleen water verwarmen wanneer het nodig is, in plaats van energie te verbruiken om urenlang water op een vaste temperatuur te houden, gebruiken tankless waterverwarmingstoestellen veel minder energie. ENERGY STAR zegt dat een tankless boiler tot EUR 1800 kan besparen gedurende de bruikbare levensduur – wat twee keer zo lang is als de levensduur van traditionele tankboilers. Als u overweegt uw huis te verkopen, investeert u waarschijnlijk veel tijd en energie in de enscenering. Overweeg om wat extra budget te besparen voor energiezuinige verbeteringen aan het huis, die de waarde van uw huis kunnen verhogen. Een deskundige makelaar kan u adviseren over welke verbeteringen in het groene huis u het grootste rendement op uw investering kunnen opleveren.

Voor advies kunt altijd terecht bij bouwkundig advies Amersfoort. Bel nu 0636078178.

https://bouwkundigekeuring-amersfoort.nl
Continue Reading

Bestel uw Duorolgordijnen op maat tegen de laagste prijzen!

De #1 expert in Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen ervoor zorgen dat uje huis er mooi uitziet. Ze zorgen dan ook voor een mooie afwerking. Wel is het zo dat elk huis natuurlijk een rolgordijn nodig heeft en dan is het ook belangrijk om te kiezen voor een goede (duo) rolgordijn dat een goede kwaliteit heeft en dat er ook nog eens leuk uitziet. Duo rolgordijnen zijn mooie rolgordijnen die verkrijgbaar zijn in velen soorten kleuren en maten op de website van duorolgordijn.eu De website heeft dan dus ook een groot aanbod. 

Wat zijn de kenmerken van verschillende duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn is eigenlijk een rol gordijn die bestaat uit 2 lagen stof. Deze 2 lagen kun je makkelijk over elkaar heen en weer bewegen. Hierdoor kun je goed regelen hoeveel licht en zon er naar binnen komt. Wanneer je bijvoorbeeld in de koude winter maanden wel wat extra warmte en zonlicht kunt gebruiken dan hoef je alleen maar het duo rolgordijn wat meer open te zetten. Maar ook je privacy kun je een stuk eenvoudiger regelen. Kies bijvoorbeeld ervoor om het rolgordijn iets meer naar beneden te doen zodat anderen je je juist minder snel kunnen zien. Wanneer je het echter geen probleem vind als anderen makkelijk naar binnen kunnen kijken dan kun je er voor kiezen om het rolgordijn bijvoorbeeld juist veel omhoog te doen. 

Het aanbod bij de nummer 1 expert van de rolgordijnen.

Wanneer je naar de website gaat kun je zelf je eigen rolgordijn laten samen stellen. Koop op de website een rol gordijn er profiteer van de goedkoopste prijs. Daarnaast kun je een rolgordijn helemaal naar je eigen wensen laten samen stellen. Je kunt kiezen uit de standaard serie, vintage serie, xl serie, finesse, royal, mozart serie, serie brocante en nog veel meer andere series.

Elke duorolgordijn serie heeft zo zijn eigen kleuren en kenmerken. Wanneer je een keus hebt gemaakt uit een van de verschillende series kun je vervolgens zelf je maten aangeven. De standaard serie is het meest gekocht en daarom ook de voordeligste prijs.

De vintage serie is daarnaast ook erg populair. Deze serie heeft een vrij robuuste uitstraling en ziet er daarom ook vet uit. Deze serie heeft een linnen structuur en hier kun je dan ook goed doorkijken naar buiten. De xl serie is een mooi geweven linnen structuur waarbij je ook goed naar buiten kunt kijken. Wanneer je er van houd om een rolgordijn te hebben met een pittige uitstraling en met een mooie kleur dan is het waarschijnlijk verstandig om te kiezen voor de royal serie.

Deze serie heeft vrij pittige kleuren die goed opvallen zoals bijvoorbeeld bruin,rood, oranje, blauw en groen. Daarnaast zijn de banen van dit rolgordijn 8 cm en zijn deze banen vrij dicht. 

 

https://duorolgordijn.eu
Continue Reading

Stroomuitval: Tips van de Slotenmaker

De kans is groot als je ontspannen thuis in zit. In de vroege ochtend zondag was er een zenuwslopend duisternis. Volgens de telegraaf, werden de bewoners zonder stroom en antwoorden voor een paar uur als sirenes in het hele gebied gedurende de storing blairde. Wanneer een stad geconfronteerd met stroomuitval kunnen er vele nadelige effecten op de gemeenschap. Helaas, mensen zien het als een kans om misdaden dat ze niet genoeg om te proberen onder normale omstandigheden zou zijn brutale gedrag. Daarom is het het beste om altijd een stap voor uw vijanden te blijven, en de de beveiliging van uw huis of bedrijf sloten van Delft Slotenmaker die ervoor zorgt dat u veilig en zeker moeten een andere storing optreden. Laat Van Delft Slotenmaker U adviseren De duisternis alleen tijdens een stroomstoring kan overweldigend zijn, maar als je in plunderaars, inbrekers, en algemene criminelen toe te voegen, stroomuitval blijken heel beangstigend zijn. Bij de erkende Slotenmaker in Rotterdam zijn we toegewijd aan het houden van uw huis en bedrijf te allen tijde veilig, maar vooral wanneer je het meest nodig hebben. Om uw eigendommen veilig op een normale dag te houden, en een dag als zondag, kunnen onze slotenmaker uit Rotterdam u helpen met een breed scala aan slotenmaker diensten, waaronder: biometrisch-slotenmaker-los-angelesHigh veiligheidssloten Digitale & Biometrische Sloten Beveiligingssystemen CCTV bewakingssystemen Kluis Diensten buzzer Systems Wireless Sloten w / Backup Power Supply

Dit zijn slechts enkele van de beveiligingsopties die wij hier aanbieden in Rotterdam. Wij begrijpen dat de veiligheid is van het grootste belang voor onze klanten, daarom bieden wij deze geavanceerde diensten tegen een betaalbare prijs, alsmede 24/7 op uw gemak. Rond-de-klok Slotenmaker Service in Rotterdam  Mocht je toevallig helaas het slachtoffer van een huis of bedrijf inbraak, Rotterdam Slotenmaker is altijd beschikbaar 24/7 dankzij onze on-call hulpdiensten slotenmaker team. We kunnen op de site binnen slechts 20 minuten van uw oproep om onmiddellijk te beginnen met de aanpak en de reparatie van uw slot en veiligheidsvraagstukken. Zodra we met succes uw woning hebben verzekerd kunnen we dan als een gratis security overleg en inspectie te gaan over alle belangrijke punten van uw woning die we konden beter te beschermen. Je moet nooit ongemakkelijk voelen in je eigen huis of werkplek, ongeacht of de branden of niet. De plotselinge stroomuitval gisteren bewijst ons dat het het beste om altijd pro-actief te zijn en het huren van een professioneel bedrijf als Los Angeles Slotenmaker aan al uw wensen aan te pakken voordat een noodsituatie kan ontstaan. Een professionele Slotenmaker uit Rotterdam, Van Delft Slotenmaker kunt vertrouwen Wanneer u onze professionele slotenmaker, een echt Rotterdams bedrijf te kiezen kunt u er zeker te weten dat al het werk zal worden gedaan op een tijdige en efficiënte manier. Al onze technici hebben een grondige training en certificering ondergaan om ervoor te zorgen dat zij in staat zijn om al uw security behoeften te voldoen. We kennen het belang van het verzekeren dat alle dienst professioneel wordt uitgevoerd; we willen ervoor zorgen dat je zo veilig mogelijk, en onprofessioneel werk kan verder lock problemen op de weg veroorzaken en kan je onbeschermde maken. Bij de Rotterdamse Slotenmaker zul je nooit zorgen te maken over dat. We streven er altijd om ervoor te zorgen dat het werk op de juiste wijze voltooide de eerste keer dat u ons bellen die er zijn voor hulp. Blijf Voorbereid Gelukkig hadden we alleen worden ervaren een korte stroomstoring op zondag, maar het was toch een beetje schudde toch. We hopen dat u dit artikel geruststellend dat niet alle stroomuitval moeten een beangstigende ontmoeting vinden. In feite, afgezien van het bellen van een slotenmaker Los Angeles bewoners kunnen ook beter voorbereid op een langdurige stroomuitval zijn door het volgen van deze eenvoudige tips: Houd een zak handig vol met benodigdheden zoals flitslichten, een EHBO-kit, dekens, voedsel, een radio, enz. In een locatie die u zult in staat zijn te vinden in het donker. Brandstof te besparen in uw voertuig. Koop een back-up generator aan benodigdheden draaiende te houden. Zorg ervoor dat u alternatieve opladen opties voor uw telefoon: autolader, macht banken, enz. Als u zich zorgen over het niveau van veiligheid in uw huis of bedrijf bent nooit aarzelen om de slotenmaker Rotterdam kent en liefheeft noemen. Los Angeles Slotenmaker is 24/7 beschikbaar voor al uw beveiligingsbehoeften. Geef ons een seintje voor dienstverlening opzetten, wat algemene informatie te ontvangen, of om een ​​gratis en vrijblijvende dienst offerte te verkrijgen

https://www.slotenmaker.nu/
Continue Reading

Licht en ruimte in huis met de schuifpuien van Schipper-Ede

Met de schuifpuien van Schipper-Ede haalt u op een eenvoudige en mooie manier licht, ruimte en lucht in uw huis. In dit artikel bespreken we de schuifpui als alternatief op de standaard tuindeur.

Schuifpuien: een fantastisch alternatief voor uw tuindeur!

Het plaatsen van schuifpuien zorgt er ook voor dat u meer ruimte in huis zult ervaren. Niet alleen optisch, door de vele lichtinval die u door de schuifpui in huis zult halen, maar de schuifpui zorgt er ook voor dat u daadwerkelijk meer ruimte overhoudt. Standaard tuindeuren gaan namelijk open naar buiten of naar binnen en u moet bij inrichting van uw tuin of woonkamer rekening houden met de ruimte die de deuren hierdoor innemen. Schuifpuien, zoals de naam al zegt, schuiven open en nemen hierdoor geen extra ruimte in beslag.

Het laten plaatsen van een schuifpui is een duurzame en goede investering, het zorgt er namelijk voor dat de waarde van uw huis automatisch stijgt. De ruimte wordt waarin de schuifpui wordt geplaatst wordt namelijk gelijk gebruiksvriendelijker en visueel aantrekkelijker gemaakt.

Bij Schipper-Ede vindt u schuifpuien in verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen: op die manier is er altijd wel een optie die bij uw wensen en verwachtingen past.

Kom langs in onze showroom!

Bij Schipper-Ede staan wij u graag bij met advies voor het realiseren van uw wensen met betrekking tot schuifpuien. U kunt zes dagen per week langskomen in één van onze vestigingen voor het bekijken van onze modellen en voor het verkrijgen advies op maat. Uiteraard is het ook mogelijk eerst een offerte op te vragen voordat u bij ons langskomt. Op onze website vindt u een offerteformulier, deze kunt u invullen en opsturen. U ontvangt binnen één werkdag van ons een reactie met uitgebreide offerte.

In overleg wordt een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de schuifpui. Het plaatsen gebeurt door onze professionals en neemt gebruikelijk één, tot hooguit twee dagen in beslag. Hierna kunt u gaan genieten van alle voordelen en het gevoel dat u met een schuifpui in huis haalt.

Continue Reading

Kinderfeesten en een eiken vloer

Ik ben een jonge moeder met een ongelooflijk lief dochtertje en een eiken vloer. De verjaardag van mijn dochter was pas geleden, en natuurlijk betekende dat er een kinderfeest gegeven werd. Ze had al haal beste vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd, en misschien raad je het al, maar ja hoor, het werd een heuse plak en kliederboel bij ons in huis, een flinke rommel! Ik had nog niet zo lang geleden een nieuwe, mooie eiken vloer gelegd, als onderdeel van de verbouwing van ons huis, en deze nieuwe vloer lag nu bezaaid onder een flinke lading confetti, cadeau papier, popcorn en vieze, plakkerige vlekken gemorste frisdrank en siroop. Over het meeste maakte ik mij geen zorgen, dat zou geen problemen moeten bezorgen, maar die vlekken op mijn vloer? Mijn nieuwe eiken vloer? Ik had geen idee wat ik daar mee aan moest!

De brandschone eiken vloer

Ik had totaal geen ervaring met laminaat, helemaal niets, en was net als met de vloerbekleding van eerst al voorbereid op een heel naar karwei dat ik zou moeten opknappen. Daar had ik totaal geen zin in, en ik baalde ook flink dat dit gebeurd was. Het parket was namelijk niet goedkoop geweest, en ik wilde niet dat het zo snel al weer geruïneerd zou zijn. Toen de rest van de rommel echter netjes was opgeruimd ne er gestofzuigd was, pakte ik de houten vloer eerst even aan met de zwabber en een sopje. Tot mijn grote verbazing merkte ik dat dit helemaal niet zo een flinke klus zou worden; met een dweil, en sopje en minimale moeite was mijn houten vloer weer even brandschoon en prachtig als eerst.

Geweldig!

Binnen een korte tijd was mijn hele huis, en zo ook de vloer, weer helemaal netjes, opgeruimd en schoon. Dit had ik helemaal niet verwacht, en al zeker niet na een kinderfeestje. Het huis ziet er mooi en fris uit en nu ik weet hoe makkelijk ik mijn eiken vloer schoon krijg, ben ik er zelfs nog blijer mee dan eerst. En dan te bedenken dat ik eerst gegaan was voor vloerbekleding! Nee, vanaf nu kies ik voor een mooie, houten vloer!

Kijk voor meer informatie op http://www.baxhouthandel.com/eiken-houten-vloeren/.

Continue Reading