Categorie: Dienstverlening

Kwalitatieve schuifdeursystemen bestellen en jouw houten schuifdeur plaatsen

Zizmagazine

Schuifdeursystemen zijn een van de meest innovatieve manieren om ruimtebesparing te realiseren in je woning of bedrijfspand. Omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met de zwaairuimte, heb je opeens veel meer ruimte voor meubels. Ook oogt een ruimte waar bijvoorbeeld een houten schuifdeur in is geplaatst optisch veel groter.  

Vind de ideale schuifdeur voor jouw woning of bedrijfspand

De schuifdeursystemen van BestFix zijn ideaal wanneer je een strakke afwerking van de deuren wilt in jouw ruimte. Bovendien zijn er verschillende schuifdeursystemen verkrijgbaar die naadloos aansluiten op ieder interieur. Wil je bijvoorbeeld een houten schuifdeur? Of ben je meer voor een industriële, stalen deur? Wat jouw voorkeur ook heeft, met de schuifdeursystemen van BestFix weet je dat je altijd het beste in huis haalt. Daarnaast zijn deze schuifdeursystemen snel en eenvoudig te plaatsen. Met een houten schuifdeur krijg je een landelijke uitstraling in jouw woning, maar de houten materialen zijn ook goed te combineren met een moderne inrichting. Dit geeft net wat extra warmte. Wil je weten welke houten schuifdeur in een van schuifdeursystemen past? Vul dan het volgende in via het zoeksysteem:

  • Geef aan of je een gladde afwerking wilt of een afwerking met een deurpost en architraaf
  • Vul de deurmaat of de afmetingen van de totale bouwruimte in
  • Geef aan in wat voor muur je de schuifdeursystemen wilt inbouwen
  • Vul de maten van jouw gewenste houten deur of de totale inbouwruimte in

Beschikbaar voor particulieren én ondernemers!

BestFix werkt niet alleen voor consumenten die op zoek zijn naar een houten schuifdeur. Ook aannemers, architecten of andere (bouw)bedrijven kunnen gebruikmaken van de BestFix-schuifdeursystemen. Op de website staan echter welk de consumentenprijzen exclusief btw vermeld. Voor zakelijke bestellingen maak je eerst een account aan – dan zie je meteen de inkoopprijzen. Heb je nog vragen? De specialisten van BestFix zijn bereikbaar voor je! Op de website vind je de contactgegevens.

Continue Reading

Compensatoren in verschillende materialen voor uw industriële toepassing

Uw industriële installaties zijn continu onderhevig aan beweging. Of de bewegingen nu heel snel of langzaam zijn, u krijgt dan te maken met thermische uitzettingen en trillingen. Dit veroorzaakt ongunstige materiaalspanning in leidingen. Wilt u ongewenste materiaalspanning voorkomen? Dan bouwt u het best compensatoren in. Deze zijn toepasbaar in de meest extreme situaties en worden daarnaast vaak ingezet in industriële toepassingen waar manchetten niet meer toereikend zijn. Maar waar haalt u nu een compensator die geschikt is voor uw doeleinde?

Een specialist op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek

Maak kennis met Euro Manchetten & Compensatoren: dé specialist op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek. Zij hebben al ruim dertig jaar ervaring op dit gebied en bieden middels hun maatwerk altijd een passende oplossing voor hun klanten. Bij Euro Manchetten & Compensatoren verkopen ze compensatoren van diverse materialen. U vindt deze vaak terug in industrieën zoals voedingsmiddelen, staal, chemie, scheepvaart en offshore. Een compensator is zeer flexibel en in staat laterale, axiale en angulaire bewegingen in het leidingnetwerk op te vangen. Vaak worden deze bewegingen veroorzaakt door mechanische en thermische processen in technische installaties. Dit ervaren bedrijf verkoopt dit constructie-element in verschillende materialen, zoals:

  • Ptfe
  • Rubber
  • Metaal
  • Weefsel

Altijd maatwerk oplossingen

Het bedrijf is in verschillende branches actief waardoor ze de benodigde kennis beheren die overgeheveld kan worden van branche naar branche. Het maakt dus niet uit in wat voor bedrijf u werkt, zij hebben de kennis en kunde om u te voorzien van de juiste oplossing. De focus van hun industrie ligt momenteel in de Benelux, maar zij breiden zich uit naar verschillende deelmarkten in Europa, Amerika en zelfs Oceanië. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent, zij kunnen u precies vertellen welke toepassingen het meest geschikt is voor uw doeleinde. Wilt u graag persoonlijk advies, meer informatie of een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met hen op.

 

https://www.euromanchetten.nl/
Continue Reading

Een goedkope uitvaart regelen met behulp van een betrouwbare partner

Zizmagazine

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare partner met kennis op het gebied van het verzorgen van een uitvaart, bent u bij Budget Uitvaartzorg in goede handen. Dit bedrijf is gevestigd in Hoofddorp, Noord-Holland, en helpt u graag bij het realiseren van een goedkope uitvaart, welke volledig wordt afgestemd op uw wensen en die van de overleden dierbare. Zij helpen u en de nabestaanden op een stijlvolle en respectvolle, en toch goedkope, manier afscheid te nemen van familielid, vriend of kennis. Budget Uitvaartzorg is in staat een budget uitvaart te realiseren door gunstige overeenkomsten met leveranciers en korte lijnen met de uitvaartverzorgers. Ontdek direct wat dit bedrijf voor u kan betekenen.

Online een uitvaart regelen

Via de website van Budget Uitvaartzorg regelt u eenvoudig zelf online een waardige uitvaart. Hier is geen tussenkomst van een uitvaartverzorger of een begrafenisondernemer, wat veel kosten scheelt. Als reactie op de hoge kosten voor het regelen van een uitvaart, startte Budget Uitvaartzorg met het aanbieden van de mogelijkheid tot een goedkope uitvaart. Het bedrijf werkt samen met ervaren, regionale uitvaartverzorgers, die voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Een fijne herinnering van een memorabele dienst

Natuurlijk wilt u op een waardige en memorabele manier afscheid nemen van een overleden dierbare en wilt u een fijne herinnering met u mee blijven dragen. Schakelt u de expertise van Budget Uitvaartzorg in, dan bent u verzekerd van een professionele, persoonlijke, verzorgde en toch goedkope uitvaart, onder begeleiding van een ervaren begrafenisondernemer. U ontvangt geen onverwachte kosten achteraf en bent gegarandeerd van een transparante samenwerkingen. Wilt u uitvaartkosten vergelijken? Op de website vindt u een overzicht van de verschillende pakketten. Zo krijgt u een idee van de mogelijkheden en de bijhorende kosten. Geeft u uw keuze door, dan wordt vervolgens alles voor u geregeld.

Realiseer een waardig afscheid

Heeft u interesse in het organiseren van een goedkope uitvaart met de hulp van Budget Uitvaartzorg? Een stijlvolle, persoonlijke uitvaart is zo geregeld. Schroom niet en neem direct contact op met de experts. Zij zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw vragen.

https://goedkopeuitvaart.nl/
Continue Reading

Waarom moet u Propfun inschakelen voor uw bedrijfsfeest?

Zizmagazine

Je zult nu vast denken, Propfun? Wat is dat nu weer. Ik zal het je uitleggen. Propfun is een must voor elk event. Zij verhuren namelijk fotohokjes waar je alleen of met je beste vriend of vriendin, je collega’s, je partner, je kind(eren) of wie je maar wilt, een leuke foto kunt maken die direct klaar is.
Het is een feit dat veel mensen ervan houden om foto’s te maken bij feestjes en partijen. Ze vinden het leuk om vast te leggen waar ze zijn, met wie ze zijn en hoe leuk ze het hebben.

Propfun zorg voor ontspanning

Propfun zorgt ervoor dat iedereen het op een feest naar zijn of haar zin heeft. En omdat we nu in het tijdperk van de sociale media zitten, komt de validatie via Facebook, Instagram, Twitter en andere sociale mediaplatformen iedereen erg goed uit. Na een stressvolle dag op kantoor kan een groot bedrijfsevenement voor iedereen een verademing zijn. Dit is ook een van de redenen waarom een fotocabine een geweldig idee is, niet alleen voor sociale feesten, maar ook voor bedrijfsevenementen. Plaats een foto stand op elk evenement en in een paar minuten heb je een warme sfeer, een lachende menigte en een geweldig evenement waar je de rest van de week over praat!

Twee voordelen

Bovendien heeft het huren van een fotocabine nog andere voordelen die passen bij het maximaliseren en aanvullen van marketingdoelstellingen, twee vliegen in één klap!

Mogelijkheden tot netwerken

Bij grote bedrijfsevenementen kent niet iedereen elkaar. Het aantal aanwezigen kan overweldigend zijn, en kan een goede indicator zijn voor het succes van het evenement. Echter, om goede beoordelingen en feedback te krijgen, moet er een sfeer van warmte en vertrouwdheid worden gevoeld. Omdat mensen in grote aantallen in de rij moeten staan voor het fotohokje, beginnen ze al snel met elkaar te praten. Gesprekken verlopen soepel als het gaat om een gedeelde ervaring. Dit geeft de mensen een geweldige kans om nonchalant over veel dingen te praten.

Leuke herinnering én bedrijfs souvenir

Natuurlijk, als mensen naar een evenement gaan, is het belangrijk dat ze het leuk hebben. Het huren van een fotocabine tijdens een evenement zorgt voor een geweldige herinnering aan een perfecte avond of dag. De foto’s zelf zijn een geweldig souvenir van het evenement zijn. De foto’s kunnen ook fungeren als een prima marketing tool.

Fotocabine – Essentieel voor elk evenement

Een photobooth fungeert niet alleen als een vorm van vermaak, maar is ook een zeer goed marketinginstrument en een geweldige manier om te besparen op het bedrijfsbudget. Wat leuk dat je dit blog tot hier hebt gelezen. Voor meer informatie over Propfun en wat zij voor jouw bedrijfsfeest kunnen betekenen, neem gerust contact met hen op via telefoonnummer 0318-727274.

Meer informatie over de photobooth? Bekijk de website!

Continue Reading

Laat uw technische installaties regelmatig controleren met een Scope 8 of 10 inspectie

Zizmagazine

Om ervoor te zorgen dat u op uw technische installaties kunt vertrouwen, moet u allereerst goed materieel aanschaffen. Daarna is het belangrijk om deze regelmatig van onderhoud te voorzien. Wat daarnaast ook van belang is, is tijdige inspectie. Zo worden eventuele gebreken vroegtijdig gesignaleerd en kunt u de meeste problemen verhelpen voordat ze daadwerkelijk gevaar opleveren. Daarnaast bent u het als bedrijf verplicht om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen en technische installaties met regelmaat te laten inspecteren volgens wettelijke normen. Hiervoor schakelt u een expert in, zoals Omega Inspectie. Zij kunnen diverse inspecties voor u uitvoeren, waaronder een SCIOS Scope 8 of Scope 10 inspectie.

Schakel een bedrijf in dat zorgvuldig en volgens de gestelde normen te werk gaat

Wanneer u Omega Inspectie inschakelt voor een SCIOS Scope 8 of Scope 10 inspectie, worden uw technische installaties zorgvuldig geïnspecteerd. De inspecteurs lopen uw apparatuur aan de hand van diverse aandachtspunten na en voeren de inspectie volgens de gestelde eisen uit. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare inspectie. De SCIOS Scope 8 en Scope 10 inspecties zijn niet wettelijk verplicht, maar kunnen wel als vereiste gesteld worden door sommige verzekeraars om een verzekering af te sluiten of te verlengen. Daarnaast laat u, door deze grondige inspecties uit te laten voeren, zien dat u om de veiligheid van uw werknemers geeft. Het is dus verstandig om voor deze inspecties te kiezen.

Maak een afspraak voor een inspectie

Natuurlijk kunt u bij Omega Inspectie ook voor andere inspecties terecht die voldoen aan een diversiteit aan gestelde normen. Weet u niet precies welke inspecties uw technische installaties nodig hebben? Dan kunnen de experts van dit bedrijf u hier uitstekend over adviseren. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en maak gelijk een afspraak voor een inspectie. Weet u al wel precies welke inspectie u uit wilt laten voeren? Dan kunt u ook direct een afspraak inplannen via het formulier op de site.

Continue Reading

Waarom is tuinonderhoud in Roermond essentieel als ik mijn huis wil verkopen?

Als u uw woning wilt verkopen is het heel belangrijk dat u voor goed tuinonderhoud in Roermond zorgt. Als u kijkers krijgt dan zullen die immers ook de tuin bekijken. Veel mensen die een huis kopen hebben grootse plannen om dit geheel naar hun smaak in te richten en misschien te verbouwen. Dan blijft er vaak weinig geld over voor tuinonderhoud in de omgeving van Roermond en St. Odiliënberg. Als uw huis een mooi onderhouden tuin heeft, is de kans groot dat u uw woning sneller verkoopt. De nieuwe bewoners hoeven zich dan immers niet heel erg om de inrichting en het onderhoud van de tuin te bekommeren. Dit wordt door veel aspirant-kopers als een groot pluspunt gezien.

Laat tuinonderhoud in Roermond uitvoeren voor een hogere verkoopprijs

Als u verkoopplannen heeft is het aan te raden om de tuin van uw woning te laten opknappen. Natuurlijk is dat een investering, maar die verdient u vaak terug doordat het huis voor een hogere prijs wordt verkocht. Een fraaie tuin trekt kopers die nog twijfelen vaak over de streep. Laat het tuinonderhoud in de regio Roermond uitvoeren door een erkende hovenier, die ziet vaak dingen die u wellicht zelf over het hoofd ziet. Zo wordt de tuin weer mooi en verzorgd en kunt u met een gerust hart kijkers voor de woning ontvangen.

Een goede hovenier vinden voor het onderhoud van de tuin

Als u op zoek bent naar een goede hovenier om uw woning verkoopklaar te maken, neemt u dan contact op met Jack Hannen Hoveniersbedrijf, gevestigd in St. Odiliënberg. Zij gaan graag voor u aan het werk in de tuin om er iets moois van te maken, zodat de foto’s die straks door de makelaar worden gemaakt een fraaie tuin laten zien waar zeker kopers op af komen. U kunt uw huis vervolgens met een gerust hart op de markt brengen. Misschien wordt de tuin zelfs zo mooi dat u spijt krijgt van uw verhuisplannen.

https://jackhannen.nl/
Continue Reading

De belangrijkste voordelen van een cloud werkplek

Wilt u weten wat het werken via een cloud werkplek precies inhoudt? En bent u daarnaast benieuwd naar de voordelen van deze manier van werken? Via het bedrijf Cloudiction kan het werken via de cloud eenvoudig gerealiseerd worden. Al sinds 2003 zijn ze werkzaam in deze branche en ze helpen u dan ook graag verder. In dit artikel zetten we de belangrijkste voordelen van deze manier van werken voor u op een rijtje.

1. Een cloud werkplek werkt op elk apparaat

Een cloud werkplek zorgt ervoor dat uw werknemer altijd en overal kan werken. Zit uw werknemer elke dag lang in de trein? Of moet hij of zij voor werk regelmatig naar het buitenland? Dan hoeft uw werknemer enkel een laptop, tablet of telefoon aan te zetten en in te loggen op de cloud werkplek om te kunnen werken.

2. Een cloud werkplek scheelt in de kosten

Door samen te werken met een bedrijf als Cloudiction kunt u bij het aanvragen van uw digitale werkomgeving in de cloud ook kiezen voor een managed service provider. Samen met het feit dat u met een cloud desktop geen eigen infrastructuur en servers hoeft te installeren, neemt een managed service provider ook het beheer van de servers in handen waardoor u geen eigen (duur) ICT personeel in dienst hoeft te nemen.

3. Schaalbaar en flexibel

Voor bedrijven die verschillende tijdelijke werknemers in dienst hebben, is een werkplek in de cloud ideaal. Een extra digitale werkplek is namelijk zo aangemaakt, waardoor de tijdelijke seizoenswerker eenvoudig op zijn of haar eigen laptop, desktop pc, tablet of smartphone in de bedrijfsomgeving aan de slag kan.

4. Maatwerk

Elk bedrijf heeft zijn eigen behoeftes. Door de flexibiliteit van de cloud werkplekken is het voor bedrijven als Cloudiction zeer eenvoudig om maatwerk aan te bieden. De speciaal voor uw bedrijf ontworpen software? Deze is eenvoudig in de cloud neer te zetten waardoor iedereen in uw bedrijf er altijd en overal toegang toe heeft.

5. Beveiliging van gegevens

Doordat de software en alle bedrijfsgegevens in de cloud staan, staat deze niet meer op fysieke apparaten die per ongeluk ergens vergeten kunnen worden. Het maakt dus niet meer uit dat uw werknemer in de trein net met vertrouwelijke gegevens aan de slag is geweest en vervolgens de laptop vergeet. De vertrouwelijke gegevens staan versleuteld in de cloud en de managed service provider maakt gebruik van goed beveiligde servers waardoor de kans op een lek drastisch daalt.

Neem contact op met deze specialist.

Heeft u interesse in een cloud werkplek voor uw werknemers of een managed service provider voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Cloudiction. Deze specialist beantwoord al uw vragen en geeft u persoonlijke advies.

Continue Reading

Met een draai-kiepraam bepaalt u zelf hoeveel buitenlucht u naar binnen laat

Wilt u nieuwe ramen laten plaatsen in uw woning? Dan zijn er verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. U denkt waarschijnlijk in eerste instantie aan een raam dat naar buiten draait. Dit is immers de standaard. Of juist aan een kiepraam, bijvoorbeeld voor de badkamer. Maar wist u dat u de mogelijkheid heeft om deze twee raamsoorten te combineren? Wanneer u een draai-kiepraam koopt, profiteert u van de voordelen van beide raamsoorten. Op die manier bepaalt u altijd zelf hoeveel buitenlucht er naar binnen komt. Wilt u enkel een klein beetje ventileren? Dan zet u het raam op de kiepstand. Wilt u de boel eens goed luchten? Dan opent u het raam zo ver mogelijk met de draaistand.

Bestel uw raam bij een bedrijf dat topkwaliteit levert

Nu vraagt u zich misschien af waar u uw draai-kiepraam het best kunt kopen. Er zijn immers veel verschillende aanbieders van ramen op de markt. U wilt natuurlijk wel dat uw raam van uitstekende kwaliteit is en lang meegaat. Daarnaast is het belangrijk dat het raam goed isoleert, want u wilt natuurlijk geen warmte of juist koelte verliezen doordat het raam net niet goed afdicht. Bestel uw raam daarom bij Kozijnenbesteller.nl en schakel hen ook in voor de montage van het raam. Zo weet u zeker dat uw draai-kiepraam perfect geïnstalleerd wordt en geniet u nog vele jaren van dit veelzijdige raam. Bovendien zijn de ramen van dit bedrijf van topkwaliteit, waardoor u het beste van het beste in huis haalt.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die u bij Kozijnenbesteller.nl heeft? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod op de website of neem contact met hen op om uw opties te bespreken. De vriendelijke medewerkers helpen u graag met een raamoplossing op maat die aan al uw wensen voldoet. Dit kan uiteraard een draai-kiepraam zijn, maar mocht u liever een kiepraam of buitendraaiend raam willen, kunt u alsnog bij Kozijnenbesteller.nl terecht.

https://www.kozijnenbesteller.nl/
Continue Reading

Ga op vakantie als alleenstaande met een groep met dezelfde interesses

Zizmagazine

Als alleenstaande met of zonder kinderen, kan het een hele uitdaging zijn om een leuke vakantie te boeken. Je wilt natuurlijk volledig tot rust komen, nieuwe plekken ontdekken maar ook het opdoen van sociale contacten speelt een belangrijke rol. Het is natuurlijk wel zo fijn als je niet hoeft na te denken over de invulling van je vakantie en gewoon kan kiezen uit een bepaalde hoeveelheid aangeboden mogelijkheden. Daarom is het zeker een goed idee om mee te gaan op een van de single reizen van One2gethertravel. Deze specialist heeft jarenlange ervaring met het organiseren van vakanties voor alleenstaande en weet daarom ook voor jou de perfecte vakantie samen te stellen. Zij weten als geen ander al jouw wensen terug te laten komen in een geweldige reis. Zo kom je heerlijk tot rust tijdens een unieke reis.

Kies uit een uitgebreid aanbod met ontspannen en actieve reizen

Single reizen zijn de perfecte manier om tot rust te komen, mooie plekken te ontdekken maar ook zeker leuke contacten op te doen. Op vakantie gaan is als alleenstaande soms een wat lastiger verhaal. Je wilt natuurlijk niet dat je eenzame momenten ervaart. Met de single reizen van deze specialist, krijgen alleenstaande de mogelijkheid om op vakantie te gaan met een groep mensen die dezelfde interesses hebben. One2gethertravel heeft jarenlange ervaring met het samenstellen van groepen waar je er vanuit kunt gaan dat je veel overeenkomsten hebt met de andere singles waarmee je gaat reizen. Deze specialist biedt reizen aan met verschillende invullingen zodat je kunt kiezen voor een bestemming en type reis dat je aanspreekt. Of je nu behoefte hebt aan een ontspannen of actieve vakantie, One2gethertravel heeft gegarandeerd jouw droomreis.

Boek jouw droomreis online

Wil jij als alleenstaande op vakantie en leuke andere singles leren kennen tijdens het reizen? Dan kun je het beste een vakantie boeken bij deze specialist. Bekijk de verschillende reizen en bestemmingen op de website en neem contact op bij vragen.  

Continue Reading

Een stevige werkplaatsvloer of industrievloer van deze specialist

Wilt u een stevige werkplaatsvloer of een ander soort industrievloer die wel tegen een stootje kan? Schakel dan Soldicoat B.V. in! Deze specialist is al meer dan 40 jaar werkzaam in deze branche en heeft over de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Zij weten alles op het gebied van kunststofvloeren en bieden verschillende soorten vloeren aan. Denk daarbij aan polyurethaan sportvloeren of industriële epoxyvloeren. Ze leggen vloeren voor zowel bedrijven en overheidsinstellingen als particulieren. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

De voordelen van de verschillende vloeren

Soldicoat B.V. is voornamelijk gespecialiseerd in het aanleggen van werkplaatsvloeren en industrievloeren. Bij een werkplaatsvloer kunt u kiezen voor een afwerking van epoxy of polyurethaan. Daarnaast heeft u de keuze voor een dikte van 200 tot 500 micron. U kunt dus zelf bepalen hoe sterk de vloer moet worden. De werkplaatsvloer is erg stevig en is zelfs bestand tegen trillingen van zware, industriële machines. Dit komt door de hoge druksterkte. Wilt u naast de stevigheid ook profiteren van een nette vloer? Kies dan voor een mat- of glansafwerking, zodat uw werkplaats er meteen representatief uitziet. Wanneer u liever geen betonnen vloer wilt, is een industrievloer met een coatingsysteem een goede optie. Ook hiervoor kunt u bij dit bedrijf terecht. Dit vloersysteem kent vele voordelen. Zo is de vloer stofvrij, eenvoudig te reinigen, ziet u geen vieze vlekken op de vloer en heeft het een goede slijtvastheid. Daarnaast is een antislipafwerking mogelijk om uw werkplaats veiliger te maken. Ook bij deze vloer heeft u de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen om alles er netjes uit te laten zien.

Vraag een prijsindicatie aan

Heeft u interesse in een werkplaatsvloer of industrievloer van Soldicoat B.V.? Neem dan contact op met deze specialist. Zij bespreken de mogelijkheden met u, uiteraard afgestemd op uw wensen. Wilt u ook graag weten wat het kostenplaatje gaat worden? Vraag dan een prijsindicatie aan. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Continue Reading